Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bgstar

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilvi türelmét rendesen próbára tette a MÁV, amikor a szokásos jegyrendelés folyamatában hirtelen felbukkant egy apró hiba. Az agyégető ügyfélkezelésnek köszönhetően még a kiabálós bekezdést is érthető. Mert ahogy az életben, úgy itt is igaz: ha valami egyszerű, akkor miért kell…..
Gondolkodtál már azon, hogy hogyan kereshetnél úgy pénzt, hogy szinte befektetett energia nélkül juss hozzá? Sokszor ajánlanak használhatatlan tippeket, de van egy módszer amit manapság sokan űznek, és sokan így keresik meg azt a mellékes pénzt, amit más módon munka mellett nem tudnának kivitelezni…..
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
Milánó egykori gyárnegyedében egy kétszintes raktárban járunk, ahol az olasz sztárdesigner és belsőépítész Federico Delrosso követte el ezt a high-end minimalista ikerloftot, melynek egyik felében - nevezzük loft A-nak - Ő maga, míg a tükörkép – loft B-ben - egyik legjobb barátja, a Zegna's Z line…..
Sárdobáló A szabadság vége 2010.10.26 17:00:00
A cikkel ma reggel Horváth Andor Márton kezdett el vitatkozni.Ma a Fidesz eltörölte a szabadságot Magyarországon. Ugyanis a kormánynak nem tetsző Alkotmánybírósági ítélet után úgy döntött, hogy megváltoztatja az alkotmányt - egyúttal megfúrva a nyugdíjpénztárakról tervezett…..
Bufalino névre hallgat Cornelius Comanns, német designer háromkerekű lakójárműve, amely  egy Piaggio APE 50 technikájára épül. A tervező hatékonyan töltötte ki a rendelkezésre álló, nagyon szűkös teret, így a koncepcióban szinte minden megtalálható, ami kényelmetlen…..
bgstar 2010.09.19 15:23:58
Képviselő Funky Úr ír 2009.07.23 02:28:00
Tisztelettel jelentjük, hogy új hősünk van. Aki mindjárt az Önöké is lesz, drága Olvasók. Király Csabáról, Rákospalota szocialista alpolgármesteréről a mai napig mi sem hallottunk soha, de hát a sztárok már csak ilyenek, a semmiből törnek elő, hogy aztán örökké ragyogjanak…..
A szövetséges blogok egyikén kiváló elemzés-sorozat olvasható a kínai hadseregről; nem is vindikáljuk magunknak sem a jogot, sem a merészséget, hogy azt érdemben ki tudjuk egészíteni. Mai rövidhírünk ugyancsak a Középső Birodalom fegyvereseit érinti, de korántsem a…..
Magyarország története címmel indított sorozatot a Magyar Televízió vasárnap esténként 18:55-től. Egy kicsit kommersz, egy kicsit érződik rajta a szocialista múlt közszolgálatisága, de legalább színes, és könnyen fogyasztható. A sorozat számos olyan újítással élt,…..
Nem tudtunk megbirkózni a győzelmi kényszerrel, mondta a magyar szövetségi kapitány az osztrákok elleni 0-6 után. Az ellenfél mestere szerint az első gól nagyon jókor jött. Lars Bergström osztrák szövetségi kapitány: "Ha egy csapat 3-szor veszít sorozatban, nem könnyű a…..
Amikor kijöttünk, úgy gondoltuk, Kanada ellen semmi esélyünk, a szlovákok ellen sem nagyon, talán csak a beloruszokat közelíthetjük meg. De hogy ennyire, azt nem hittem volna, mondta blogunknak Ladányi Balázs. A vb eddigi legszebb gólpasszának szerzője szerint a magyar csapat csak…..
bgstar 2009.04.29 21:33:27
@miskin: Azért mert neked nincsenek ÁLMAID, ne öld meg a mieinket!!! Ha mást nem a tenni akarást vedd észre és tiszteld.

bg
bgstar 2009.04.29 21:44:30
@miskin: mitől is értesz hozzá? automata sorcsere nélkül játszod az NHL 09-et? :-(
A finnek összeszedték magukat, az első mérkőzés után tudták, más hozzáállás kell, ha meg akarnak verni bennünket, mondta Énekes Lajos a válogatott miskolci vereségéről. A keretben változások történtek: Berta Ákostól és Galanisz Nikandrosztól elköszöntek, Kóger Dániel…..
Kedves régi barátunk és kommentelő harcostársunk Titus Pullo Urbino nagyon jó témát választott. Így március 15-e után pár nappal joggal elvárható, hogy a Szabadságharc eseményeit időrendben, földrajzilag, és tábornokok neve szerint ABC sorrendben is felidézze mindenki. D, mint…..
Az M1 nem a Telesport, hanem a rigai szervezők hibájából nem tudja élőben közvetíteni a magyar válogatott pénteki, Olaszország elleni olimpiai selejtezőjét, mondta blogunknak Schulek Csaba. A sportfőszerkesztőség vezetője ugyanakkor közölte: az ukrán meccset a 12:10-es…..
Három részben mutatjuk meg kedves olvasóinknak a zűrös Alba Volán–Red Bull Salzburg EBEL-mérkőzés kulcsjeleneteit. Nézzék meg őket, aztán vonják le a következtetéseket.A gólok:A Bonni–Siklenka-affér:Couture vs. Trattnig, Fodor vs. Sweatt:..
Mindig érdekes, vajon hogyan értékeli a szakvezető azt a mérkőzést, amikor csapata jelentős hátrányt dolgoz le. Egyfelől nagy dolog mínusz háromról visszajönni, másfelől nem kellett volna ekkora hátrányt összeszedni. Énekes Lajos edző kommentál. "Ted Satorral együtt a…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..