Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ITMA Hungary

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érthető okokból nagy figyelmet kapott British Airways informatikai rendszere által okozott üzemzavar május 27-én. 75.000 ezer utasnak okoztak fennakadást az életükben, a becsült kár értéke 50 milliárd forint felett van, és nem biztos, hogy ez marad a végösszeg. Kép: Daniel Leal-Olivas/AFP/Getty…..
Mi történt? Péntek (május 12.) délután egy zsarolóvírus (WannaCry vagy WanaCrypt0r 2.0) kezdett szokatlan intenzitással terjedni az Interneten, és világszerte számos banknál, kórháznál és távközlési vállalatnál okozott üzleti hatással járó kiesést, incidenst péntek este. Szombat reggelig 100…..
Számos internetes posztot olvasunk, konferenciaelőadást hallgatunk, és hitvitát láttunk arról, hogy melyik a jobb nyelv vagy jobb adatbázis. Úgyszintén gyakori téma szakmai fórumokon, hogy miért migrált egy team vagy szervezet egy programozási nyelvről vagy adatbázisról egy jobbra.…..
ITMA Hungary Kezdődik... 2016.12.25 15:19:03
Elsőre furcsa gondolat, pedig a válasz nagyon egyszerű! Míg rengeteg informatikai képzési lehetőséget lehet találni, jót és rosszat, olcsót és drágát, elméletit és gyakorlatit, elfogultat és függetlent, addig nincs a piacon vezetőknek szóló informatikai képzés. Persze el lehet menni MBA-re (és…..