Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NBarbieReloaded

0 bejegyzést írt és 781 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fogadta jól az európai politika, hogy 2019-ben Izraelben tartják az Eurovíziós Dalversenyt. Netta és a "Toy" győzelme az Eurovízió történelmében harmadjára viheti Jeruzsálembe a versenyt, aminek ötletétől egyre több országban bojkottra szólítják fel az adott köztévét. Izlandon petíciót…..
NBarbieReloaded 2018.05.19 11:15:45
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Igen igen, korhazbol meg iskolabol lonek, mert a koztudottan igazmondo izrael azt mondja, aha.
MIndjart kiderul, hogy minden, tobb evtized ota modszeresen legyilkolt, a zsido katonak altal cellovoldenek hasznalt palesztin mind iskolabol meg korhazakbol lovoldozott, na persze.

Szovegertelmezes egyes. A tomeggyilkos zsidoknak kene az elo pajzsrol videok tucatjait feltolteni okoska. Ja, de nekik nem kell, ok 70 eve kovethetik el a legnagyobb haborus bunoket es nepirtast, de nekik es csak nekik a vilagon meg csak magyarazkodniuk sem kell, a vilag meg hallgat, nehogy antiszemitizmussal vadoljak meg oket a legnagyobb rasszista zsidok.
Az emberek általában szeretik kicsit fényezni a valóságot, többnek láttatni akár magukat, akár a környezetüket, mint ami valójában. Különösen sokszor kapnak ilyen megjegyzést a külföldön élő magyarok – és lássuk be, néha nem teljesen alaptalanul. Az alábbi rövid, de annál érdekesebb véleményt Tibor…..
NBarbieReloaded 2018.04.23 23:28:45
@London2009: Semmi varazslat nem kell hozza, hogy 4k-bol megeljen egy par kulonosen, de meg csalad is.
Feltoltsem valahova a berleti szerzodest? Adok post code-ot is ha gondolod.
Elotte meg egesz jo studio lakasba laktunk, 700-ert.
Ugyanattol a kisebb ugynoksegtol berelve.
Nem tudom honnan veszed az infoidat, hol kerul egy szoba ezerbe?? Sehol. Az atlag most olyan 170-180, egy igenyes, keves szobas hazban kicsit tobb.
NBarbieReloaded 2018.04.23 23:29:13
@nonolet: "Szemre (és szerintem) úgy havi 6-7000 Fontnál kezdődik a középosztály.
Avagy 6-7000 EUR-nál..."

"A 2000 EUR vagy Font az nagyjából pont olyan gyenge élet ott is, mint a 200 ezer Ft itthon."

Hadd tippeljek: soha nem eltel Angliaban.
Bemutatkozás, magyarázat, célok Kísérleti jelleggel regisztráltam fel Facebookra egy álprofillal, nem kisebb céllal, mint feltérképezni és megfigyelni a vérfideszes egyedek közösségét, egyéni kompetenciáit, és pszichológiáját. Nem vagyok sem író, sem újságíró, sem politikus, csak egy huszonéves,…..
NBarbieReloaded 2018.04.12 22:39:13
@zokogjatok: Most te, meg a tobbi karorvendo fidesznyik tenyleg arra buszke, hogy a gazdaijuk korlatlan allami forrasokbol finanszirozott propagandaval, soha nem latott mocskolodasi kampannyal az ellenzek fele, megfejelve az altaluk , sajat magukra atirt valasztasi torvennyel micsoda meglepetes, behuztak a valasztast? Ez dicsoseg?
Hogy a szanalmas focipeldadnal maradjak, dicsoseg ugy berugni egy golt, hogy majdnem fuggolegesen feled lejt a palya, es az ellenfel minden jatekosat pluszba le is fogja valaki, biztos, ami biztos alapon? Ez a fidesznyik fair play?
Mondom mikor volt fair play. Amikor viktorod ugyanolyan esellyel indult, mint a ballibek, de az ostoba fajankot csunyan beegette a vitaban egy gyurcsany. Ismetlem, egy elmebeteg gyurcsany lealazta a sarga foldig. Na annyit ert viktorod egy fair play valasztasi kampanyban. Akkor fogadta meg, hogy tobbet o ilyenben nem vesz reszt.
NBarbieReloaded 2018.04.12 22:53:26
@felső határ nincs: "Nekem úgy is jó ha szerinted ez nem dicsőség. "
Akkor forditok fidesznyik ujbeszedrol: igen, mocskos mod nem volt fair a valasztas, de mi akkor is karorvendunk.
NBarbieReloaded 2018.04.12 22:59:24
@teéjesenmindegy: A haverodhoz hasonloan te is jol megcafoltad a tenyeimet. Ja, nem. Csak a szokasos, hat de a masik is duma.
Gyurcsany hazudott? Igen. Emlekszel milyen rosszul esett ez akkor a fideszeseknek? Hogy gyurcsi folyekony hayudozassal nyert? Igen?
Na most viktorod ugyanezt csinalta, csak a tobbszoroset, megfejelve egy riogato es mocskolodo kampannyal. De az mar rendben van fidesznyikeknel. A gyurcsie az nem, az szemetseg volt, meg ott latod, hogy hazudozassal nyert, a gazdadnal most meg ugyanezt nem sikerul eszrevenni. Erdekes.
Amikor kimegyek az utcára, egy tenyésztett mosolyú, hatalmas arcú emberrel találkozom az utóbbi időben: a Jobbikos jelölt órásplakátjával, rajta a felírat: a nyertes jelölt. Simicska a jelek szerint nem egyszerűen teret adott a Jobbiknak, nem csak anyagi támogatáshoz juttatja új elvtársait, de…..
NBarbieReloaded 2018.03.29 21:18:52
@eßemfaßom még áll: Miert, azon kivul, hogy a fidesz (akik alatt meggazdagodott, a fonok evtizedes jo baratja, erted) minden mondatat azzal kezdi es fejezi be, hogy a Jobbik simicska penzen blablabla te lattal mar konkretumot ra? Mert en nem. Na ezt hivjak vadaskodasnak.
    "Jézus feltámadása a kereszténység hitének olyan tartóoszlopa, melyet, ha megingatunk, az egész felépítmény dőlne össze." - írja Zsengellér József református teológus a Test és lélek című írásában. Valóban így van, a kereszténység mindent egy lapra, a húsvéti ünnepkörre tett fel. Jómagam nem…..
NBarbieReloaded 2018.03.26 22:48:41
@Bobby Newmark: Ha mar elovetted a megszokott kocsmai stilusod, akkor eloljaroba elmondanam, hogy a jo kurva anyad lop ki a zsebedbol barmit is, en biztos nem.
A felfogokepessegrol meg melyen kussolnek a helyedben, ha annyit nem sikerult ertelmezned, hogy nekem nincsenek "egyhazaim".
Aztan jossz ilyen mentegetozessel, hogy jaj most eppen husvet alkalmabol jelent meg valami keresztenygyalazo cikk. Ok, fogadjuk el. Es azt ne mond, ha visszaporgetem csak az index fooldalas blogokat, akkor mindig valami unnep miatt jelenik csak meg ilyen cikk, es mindig csak a kereszteny unnepek alkalmaval lehet kifigurazni ezt a vallast. Mert ha ezt mondod, akkor hazudsz. Masreszt milyen erdekes, ha ramadan van, nem latok muszlimgyalazo cikket, ha jom kippur vagy mi van, akkor nem latok zsido vallast gyalazot.
Mindig csak a keresztenyekrol szolot lehet valamivel mentegetni mi?
Osszefoglalva menjel kosd fel a keresztenygyulolo aljas kettos merces fejedet az elso fara, egy hulyevel kevesebb fogja szivni a levegot az ertelmesek elol.
Az író minket kért meg levele közlésére, melyet dr. Ötvösön keresztül jutatott el hozzánk. Tisztelt dr. Semmilyen Zsolt! Talán a legnagyobb meglepetésem ez évekből, hogy megtudtam: Magyarország nem keresztény ország. Ez az ország, mely fennen hirdette, hogy ezer éven át "védte a keresztény…..
NBarbieReloaded 2018.03.23 09:33:56
@Borsia: Es te kinek kepzeled magad, hogy megmond ki hova irhat?
Masreszt az ertelmi fogyatekossagod miatti frusztraciod ne rajtam vezesd le. Egy szot nem irtam viktorodrol, sot kulon le is irtam gyengebb felfogo kepesseguek reszere, mint peldaul te, hogy mirol van szo. Nem az en bajom, hogy sulyos szovegertelmezesi problemaid vannak.
Lázár János már arra sem veszi a fáradságot, hogy hihetően hazudjon. Elmesél mindenféle elborzasztó történetet arról, hogy milyen szörnyű is az élet Bécsben: szemét, rendezetlenség, elszegényedés... (Bár e legutóbbira a megoldás aligha az, hogy nem szabad migránsokat beengedni, de ugyebár aki…..
NBarbieReloaded 2018.03.09 00:26:09
@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Latom felszakadt a kultura prolikam. Vagy ideges vagy, mert elfogyott a kannasbor?
Majd te megmondod, hogy ki mit olvashat, mihez szolhat hozza stb.? Aha.
Szeretek rohogni a rozsaszin libsi alomvilagon, amin akarhany pofont kapnak a valosagtol, akkor se valtoztatnak. :)
A te szellemi szintednek meg marad az anyazas. Na eriggy' kolduld ossze a kovetkezo kanna bor arat, a gondolkodast meg hagyd meg annak, aki veled ellentetben meg nem itta el az eszet.
A február 14-i floridai iskolai lövöldözés minden eddiginél jobban felerősítette azokat a hangokat az Egyesült Államokban, amelyek a lőfegyvertartás szigorú, központi szabályozását szorgalmazzák. A fegyvertartás-pártiak részéről pedig már a szokásos "nem a fegyver a bűnös, hanem aki rosszra…..
NBarbieReloaded 2018.03.09 00:18:40
@xclusiv: A problema ezzel csak annyi, hogy a szerzo egy arva szoval sem arrol ertekezett, hogy a sorozatlovo fegyvereket tiltsuk be, vagy egyeb gyakorlati kerdest, hanem ugy altalaban a totalis fegyverviseles tiltasarol, mert kulonben Hitler, holokauszt, atyam tyukja.
Közel 350.000 ember szeretne külföldről szavazni úgy, hogy nincs egyáltalán magyarországi lakcímük. Ezen emberek többsége SOHA nem élt Magyarországon, fogalma sincs, hogy milyen itt az élet valójában. Csak és kizárólag a sajtóból értesülnek az itteni helyzetről. A kampány információiból csak az jut…..
NBarbieReloaded 2018.02.13 13:21:26
@EU zászlót mindenhova!: "Gondolj már bele egy kicsit! Mi lenne, ha mind a 8 millió magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező állampolgár szavazhatna levélben? Mekkora kupleráj lenne itt?
A szabály egyszerű: azok szavazhatnak levélben, akiknek nincs bejelentett magyarországi lakcímük, mert egyébként hogy másképpen szavazhatnának, mint levélben? Ez egy kényszer szülte megoldás.. "

Annyira szanalmas mar ez a folyamatos kifogas-keresesed.
Nem eletszeru, hogy 8 millio szavazo levelben szavazzon. A donto tobbseg elsetal a ket sarokra levo iskolaba, ovodaba vagy akarmilyen szavazohelysegbe es leszavaz, mit tokolne levellel?
Szoval ez ismet egy olcso tereles.

"A szabály egyszerű: azok szavazhatnak levélben, akiknek nincs bejelentett magyarországi lakcímük, mert egyébként hogy másképpen szavazhatnának, mint levélben? Ez egy kényszer szülte megoldás.. "

Ez meg a legjobb szemellenzos valasz. Figyelj, hogy mashogy is szavazhatna, hmmm, jaaa megvan, mondjuk el kell mindnek mennie a legkozelebbi magyar kovetsegre?
Tudod, ugy mint nekem?
 • Lengyelország a jogállamból vizsgázik, amikor az Alkotmánybíróság kimondja a verdiktet a holokauszt-törvényről • Románia mind inkább az irányított demokrácia magyar és lengyel útját követi • A V4-es szövetség olyan, hogy jobb érzésű ember befogja az orrát, de a muzulmán menekülteket illetően…..
Olyankor látszik leginkább, hogy a Fidesz már nem képes már demokratikus pártként működni, amikor porszem kerül a hatalmi gépezetébe. Csütörtökön például, amikor a Fidesz delegáltjai kivonultak a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, mert számukra kínos témát kellett volna megtárgyalniuk a…..
NBarbieReloaded 2018.01.27 10:55:56
@$pi$: "Soha nem volt olyan szabály, hogy az egyik pártnak válaszolnia kell a másik pártnak. Sehol. "

Valoban. Mert mas orszagokban, sot, elozo magyar kormanyoknal is volt egy olyan, a fidesz szamara ismeretlen fogalom, hogy kulturemberi viselkedes.
Akiknel ez megvan, az nem a kibuvokat keresi a valaszadasra, hanem csak siman valaszol es le van tudva.
NBarbieReloaded 2018.01.27 13:48:33
@Látens Inszinuáció: Igen, mar en is akartam neki irni, hogy nagyon gyorsan elhallgatott. :DD
Na nem azert, nem meglepo, ilyen listat a fideszerol nem tud irni, olyanokkal meg csak magat egetne, hogy hat nem annyira sz@r a gazdasagi teljesitmenyuk, mint a ballibeke, amivel szoktak magukat mentegetni a tolvajokra szavazo birkak.
Kampányüzemmódra kapcsolt az alternatív univerzum. ..
NBarbieReloaded 2018.01.25 14:35:15
@$pi$: "A baloldal éveken keresztül mondta, hogy magyarország nem akar a menekülteken segíteni, mert az orbán gonosz. A kormány éveken keresztül mondta, hogy 1) menekülteken segítünk, bevándorlókat megválogatjuk és 2) idegenek ide nem telepíthetnek be senkit.

Most a baloldal kiderítette, hogy magyarország tényleg segít menekülteken és telekürtölik a világot, hogy a kormány hazudott."

A tipikus "ervelesi" hiba: hazudok/ferditek egy nagyot mar a tema leirasaban is, hogy aztan a sajat hazugsagomon jol fel tudjak haborodni...
Elég abszurdnak tartom Heincz Barnabás azon vádjait, miszerint a Független Diákparlament (FDP) társszervezésében megvalósult sok ezres múlt pénteki diákdemonstrációt politikai megrendelésűnek minősíti, miközben ő maga ezt a legnagyobb print kormánylap hasábjain teszi. Reakcióként hasonló cinizmussal…..
NBarbieReloaded 2018.01.23 16:30:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Máshonnan nézve: Szerinted mit zavarná Simicskát egy kevés - a fentiek miatt ténylegesen nem is realizálódó - veszteség, ha ezen az áron az ellenségét, Orbánt mocskolhatja? "

Komolyan kerdezem, te vetted ezt a nicket? Vagy a regebbi tulaj atadta neked? Vagy csak feltorted es elloptad?
Csak azert, mert regebben ezen nick alol kivalo hozzaszolasok szulettek, egy ideje viszont kritika nelkuli fidesznyikke silanyult. Kar erte.

Lasd az idezett hozzaszolast is, ahol kevered a szezont, a f@szoddal.
Az, hogy a fideszmaffia mutyijairol, tolvajlasarol, uram-batyam rendszererol, hazudozasairol napi szinten vannak blogok az index aljan (mindig is voltak, Simicska elott is, annyi valtozott, hogy a fideszed van kormanyon 8 eve, kirol kene szolniuk az aktualpolitikai blogoknak, Torgyanrol vagy Horn-rol???), azt aljas hazugsag mocskolodasnak nevezni.
Ha megirom a tenyt, hogy mondjuk lorinc barat az ev 3 hete alatt mar 100 milliard kozbeszerzest nyert, az miert is mocskolodas?

Ha igazi mocskolodast akarsz latni, akkor usd fel barmelyik fidesznyik oldalt/ujsagot/TV-t, ahol szembe fog azonnal jonni az igazi mocskolodas, az igazi ragalmazas, karaktergyilkossag es lejarato hadjaratok.
Tudod, az ilyen Vona buzipartikra jar es hasonlo ertelmi szinvonalu bulvarragalmazas (jut eszembe, hogy felkapta a vizet az erintett ragalmazo, fidesz altal megvett buzi valamelyik nap, mikor a ragalmazasi birosagi targyalasarol jott kifele es kellemetlen kerdeseket kapott :DD).
NBarbieReloaded 2018.01.23 18:01:14
@Jakab.gipsz: "Demokratizálni az iskolát, az oktatást = elmebeteg ötlet, elmebetegeknek. "

Latszik, hogy sok kozod nem volt iskolakhoz, se tanuloi, se tanitoi minosegben, igy honnan is tudhatnad.
De nem baj, fideszes berkommentelonek csak sikerult elhelyezkedned iskola nelkul is, karriered csucsan vagy, ebbol tobbet nem lehet kihozni. :DD
A lehető legrosszabbkor botlott meg legendás pávatánca közben az Orbán-kabinet, hiszen a választásokig hátralévő hetekben magyarázkodásra szorulhat, ha az ellenzék ügyesen használja ki azt a bakit, melyet a külügyminisztérium helyettes államtitkára követett el néhány napja. Altusz Kristóf…..
NBarbieReloaded 2018.01.22 17:36:28
@rallus: "A "titkost" már feldolgoztad agyilag?"
Es te, hogy egy 2 honapos cikk sunyi megemlitesetol meg nyugodtan lehet titkosnak nevezni valamit, aminek az ellenkezojevel, tehat a hazudozassal evek ota tele van a fidesznyik media es plakatpiac?
NBarbieReloaded 2018.01.22 17:40:50
@morph on deer: "Szóval nyugodj meg picim, ma már mindenki tudja, hogy hányadán áll ezzel a migráns-simogató kormánnyal, felesleges idegeskedned! "

Pontosan. De azert orom nezni par fidesznyik vergodeset, ahogy probalja onmaganak megmagyarazni, hogy 2300 migrans beengedese az tulajdonkeppen nem is a szoges ellentete a kormanya eddigi szajkaratejanak. :DD
NBarbieReloaded 2018.01.23 12:59:55
@rallus: "Sajnos nincs időm minden agyi károsult kedvéért átnyálazni a guglit, de megnyugtatlak, minden statisztikai jelentésben, minden évben szerepelnek ezek az adatok! Ezekből dolgozik egy rakás-nálad okosabb-Soros szervezet is. Megint rávetődtetek az árnyékra és csak lassan jut el az agyatokig, hogy röhejesek vagytok, legfeljebb egymást turbózzátok vele. "

Akkor leforditom a fidesznyik mellebeszelesed, igy kellett volna kineznie a valaszodnak: igen, par eldugott kis jelentesen kivul (de meg azokhoz is hulye vagyok megkeresni) partom es kormanyom valoban nem hangoztatta olyan nagy vehemenciaval hogy a kvotat igazabol mar regen tul is teljesitette (gyengebbek kedveert a megfelelo szo erre: titkolta), igy a nem engedunk be senkit, megallitjuk brusszelt duma csak hazugsag volt.

Kosz, hogy elismerted :)
Volt egyszer egy család: anyuka, apuka, három gyerek. A fiatalok nem azért vállalták a gyerekeket, hogy támogatásban részesüljenek, hanem azért, mert így tervezték az életet. Építettek hát egy kis házat, abban laktak. Egy napon az apuka váratlanul, tragikusan meghalt. Hátramaradt a szomorú…..
Milyen tömeges bevándorlás? Minden hazugság volt, amit eddig mondtak...
NBarbieReloaded 2018.01.21 18:42:54
@LKerekes: "Hülye cikk, hülye rajongók.
A menekülteket befogadjuk, az illegális migránsokat nem. És az utóbbit akarják ránk kényszeríteni. Ezt a magyarok többsége megérti, érti a különbséget, csak az ostoba ellenzékiek nem. Na ennyi eszetek van."

Az ostoba fidesznyik, aki okoskodni próbált csak nem jött be.
Figyelj, segitek:
A fideszed dumája az volt, hogy SENKIT nem fogadnak be. Se kvótást, se illegálist, senkit.
Másrészt az EU, egy már más országban elbírált kérelmű, tehát nem illegális migriket akar szétosztani. Ezt se tudtad, ja, hogy a habonyi kanális média ezt nem mondja? :)
Tehát akikről már megállapították, hogy jogos menekült. Tudod, olyanok, akikről most kiderült, hogy ezerszám fogadta be a fideszed. Érdekes, róluk nem szólt a sok milliárdból gründolt konzultáció, plakátkampány, TV hirdetések stb.

Aztán most kiderül, hogy ez az egész kampány mind hazugság volt, mert a fidesz beengedi akik "az ajtón kopogtatnak", magyarul a kampányuk alapja is egy ordas nagy kamu, de csak jön a sok fidesznyik agyhalott és ezt is megmagyarázza magának, még ilyen bukta után is talál magának önfelmentést, hogy még mindig rájuk szavazzon.
Szánalmas idióták.

Ja, hab a pofátlanság tortáján, hogy ezen méretes lebukás után, most rákezdte a fideszes pártmédia, hogy egyedül a fidesz garantálja, hogy ne legyenek migrik (holott pont most buktak le) és MINDEN ellenzéki párt beengedné őket, ami szintén ordas nagy hazugság.
Szóval ez a fideszetek, hazudni, hazudni, hazudni.
A Tíz dolog-sorozatban megjelenő listák egyik sajátossága, hogy rendkívül szubjektívek, azaz ami az egyik embernek hatalmas pozitívum, az a másiknak olyan rémisztő dolog is lehet, ami miatt a környéket is elkerülné. Ilyen például Christine tíz pontjának elsője, a kisvárosi…..
Hát még mindig nincs nyugtotok ott Brüsszelben meg a körúton belül? Folyton csak azon ügyködtök, hogyan tudnátok gyötörni ezt a drága országot, a magyar nemzetet? Törni a borsot az nagyon megy, de ne aggódjatok: látjuk mi ezt, és ismerünk titeket! Szerintem a Pistinek is csak azért akarjátok rossz…..
NBarbieReloaded 2018.01.19 12:43:52
@Thomas Grande: "Ez úgy kb. 1,5-2 millió ember gondolkodását és véleményét tükrözi. Tapasztaltam a helyi közösségben is, ahol lakom. Nem szó szerint így de teljesen ugyan ez a gondolkodás mód van jelen. Félelmetes. Érdekes, hogy először az ember nem hiszi el, hogy ilyen létezik, aztán csak legyint és nem foglalkozik vele. Néha beszélget, próbál észérvekkel vitatkozni. De amikor az ember állandóan azt a mély sötét, buta és tájékozatlan, idióta szöveget kapja vissza, akkor azért közel van az ember az agyfaszhoz"

Pontosan igy erzek en is. Felelmetes es igen elszomorito, hogy mit tud az agyakban okozni par ev 0-24-ben nyomatott alaptalan fideszes sikerpropaganda. El se hinne az ember hogy ennyi hulye van, aki azert mert 5000-szer hallotta a "kozszolgalati" TV-be, hogy szarnyal a gazdasag, csont nelkul be is veszi, a kisujjat nem mozditja, hogy utana nezzen, hogy tenyleg igy van-e. Megmontaatejveakkorugyvan. Hihetetlen.
Felesleges nekik ervelni, ugyanazok a klisek vannak nagyban is a fideszbirkak koreben, mint itt a forumokon "jeles" kepviseloiktol, hogy cask parat mondjak: orban es haverjai mertektelenul lopnak --> na es? mas is lopott jmeg amugy is gyurcsany; orban es a fidesz semi erdemlegeset, kiemelkedot nem csinalt gazdasagi teren 8 ev alatt--> na es? nem vittek csodbe az orszagot, mint a ballibek.
A sor hosszasan folytathato. Ezeknek ennyi eleg, mindig van egy szanalmas kifogas, hogy miert szavazzanak tovabbra is tolvajokra.
Orbán ezt benézte: azt hitte, hogy ha bírsággal sújtja a "szabálytalanul gazdálkodó pártokat", akkor azok fizetnek, behajolnak. Orbán tévedett, ő volt kénytelen meghátrálni. Már jön a részletfizetés, mint ajánlat, az is a választás után - de a DK és az Együtt még erre sem hajlandó. Domokos László…..
NBarbieReloaded 2018.01.10 18:05:03
Nem hinnem, hogy ez viktor felelmeirol szolna. Szerintem a kovetkezo tortent: viktorkanak elgurult a gyogyszere, mikor naponta szembetalalkozott a fajo igazsaggal a Jobbik plakatjain, hogy o es a sleppje lopnak. Mondjuk ezt meg lehetett volna azzal is oldani, hogy befejezik a lopast, de viktor ezt nyilvan nem tette es nem is fogja megtenni.
Igy kiadta a parancsot, hogy valamit talalni kell, amivel oda lehet csapni a Jobbik-nak, beigazolva a parlamenti pletykat, hogy megmondta Vona-nak, hogy a plakatkampanyert ki fogja csinalni a Jobbik-ot. Namost vagy o, vagy valamelyik szolgaja megtalalta ezt a dolgot, hogy az ASZ lenyegeben bemondasra, barmennyi buntetest kiszabhat, fellebbezesnek helye nincs. orultek, mint majom a farkanak es mar be is indult a fideszes diktatura-gozhenger. Szegyen, hogy meg ezt a Jolly-Jokert sem tudta a sok agyatlan fidesz szolga ugy kijatszani, hogy ne kovessenek el kozben sorozatos torvenytelensegeket es hazugsagokat. A tobbit tudjuk. A kisebb ellenzeki partok csak azert lettek elkaszalva, hogy ne logjon ki annyira a lolab.
Aztan mikor leszallt viki szemerol a lila kod, es megtalalta a nyugtatoit, rajott, hogy ezzel a diktatorikus huzasaval lehet, hogy annyira megerositi sajat maga a Jobbikot, vagy annyira osszefog az ellenzek, hogy a gyozelmuk is veszelybe kerul, akkor mar visszakozik es kiadja az ujabb parancsot a szolgainak, hogy engedelyezzenek kesobbi fizetest a torvenytelenul megbuntetett partoknak.
Visszavonatni a bunteteseket nyilvan nem fogja, nem az a fajta, aki beismerne, hogy hibazott.
NBarbieReloaded 2018.01.10 18:17:05
@Comte de Gippaud: Nyugodt lehetsz, ha egy szikranyi eselyt latott volna viktor egy ilyen per megnyeresere, megtette volna. Az, hogy nem tette, meg fideszes birosagi hatterrel sem, mindent elmond.
Inkabb nem akarta bolygatni egy esetleg a nyilvanossag elott zajlo perrel, ahogy mondjuk a Jobbik ugyvedei tetelesen soroljak, hogy miert is lehet a plakatokon szereploket jogosan tolvajnak nevezni...
Ötször kérdezte meg a Magyar Nemzet újságírója az ÁSZ-szóvivőjétől, hogy miként számolták ki a Jobbik büntetését. ..
NBarbieReloaded 2018.01.09 15:53:22
@Gandosz: Egyebkent onnantol, hogy a fideszed vetette ki a szervezett szallitast tilto rendelkezest, ami teny, akar felesleges is konkret videokrol vitatkozni. Teljesen nyilvanvalo, hogy akkor valtoztat meg egy tilto torvenyt egy part, ha a sajat erdeke ugy kivanja, magyarul ha nyakig saros benne.
NBarbieReloaded 2018.01.09 16:35:00
@Gandosz: Volt bizony, nem is egy. Na nem azert, a ballibak is eloszeretettel eltek a modszerrel. Nekik is megvolt a valasztaskor a ciganyokat mozgosito es szallito diszciganyuk, ahogy most (is) a fidesznek is. Nem veletlenul erinthetetlen meg mindig florika. A fidesznek akarmennyi ellopott milliardot meger a sok szazezres ciganysag szavazatait szallito ember.
Mostmar nem torvenytelen, csak gerinctelen dolog, felesleges meg egyaltalan nem. Ennyi cigany szavazata bizony igen sok mandatumrol donthet helyi szinten foleg, de orszagosan is.
Ugy meg meg tobbet er, hogy csak egyszer kell oket szallitani, a ketfordulos rendszer fideszes eltoroltetesevel. Ami szinten egy sunyi dolog volt, es egyaltalan nem veletlen.
NBarbieReloaded 2018.01.09 18:26:45
@BéLóg: Akkor leirnad, nekunk, tudatlan hulyeknek a pontos szamitast?
Erre kivancsi vagyok, mert maga az ASZ sem tette kozze. De te azert tudod. :)
Szombat reggel került nyilvánosságra, hogy – ha lesz – a következő Orbán-kormányban már nem kap bársonyszéket Fazekas miniszter. Erre az agrárfi azonnal, teli tüdőből kezdte tolni a propaganda-marhaságot már délután - hátha így megszolgálja a stallumot...
NBarbieReloaded 2018.01.08 16:46:55
@Larry Silverstein: Valoban nem. Es melyik fideszes torveny is lehetetlenitette el a tovabbiakat? Melyik is teremtette meg a lehetoseget a mar atjatszott foldek visszavetelere? Ja, hogy egyik sem.
NBarbieReloaded 2018.01.08 18:06:37
@rallus: O, az a hires fideszes "logika": ha egy tehetsegtelen nulla miniszterrol megmondod, ami, az a jol dolgozas bizonyiteka.
Ha kerdore vonjak a fideszt, hogy miert van meg mindig a helyen egy milliardokat ellopo diszcigany, az annak a jele, hogy o is jol dolgozik es azert is marad a helyen.
Ha szamon kerik, hogy esetleg nem illene-e lemondatni egy szazmilliardos letelepedesi kotvenybizniszben kemenyen erdekelt, urizalo, kitudja mibol palotat vevo minisztert, az is annak a jele, hogy persze az is jol dolgozik.
A sor holnap reggelig folytathato.
A viccet felreteve, nem, nem annak a jele, hogy jol dolgoznak, hanem annak, hogy MO meg mindig egy kovetkezmenyek nelkuli orszag.
NBarbieReloaded 2018.01.08 18:27:41
@rallus: Nem, az a lenyeg, hogy ez is a tipikus fidesznyik "erveles". 100, a gazdaidat negativan erinto gazdasagi hir utan van veletlen 1, ami jo, na azt harsogjuk reggeltol estig, a tobbirol meg kussoljunk...