Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miskei Anikó

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt hiszed, hogy az, hogy nyitott vagy arra, hogy rád találjon a szerelem, elég lesz ahhoz, hogy megjelenjen a férfi az életedben, akihez tartozhatsz, nem is tévedhetnél nagyobbat. A nyitottság fontos, de aktív cselekedetekkel fogod csak elérni a vágyadat, hogy boldog párkapcsolatban…..
35 felett, nulla normális párkapcsolattal a hátad mögött esélytelennek érezheted, hogy valaha is társra lelsz és valóra válik szíved vágya, hogy családot alapíts. Pedig az esélyed semmivel sem rosszabb, mint bárki másnak. Csak neked másképp kell párt keresned. A posztban leírom mi az a 3 dolog, ami…..
  Magányos vagy. Társat szeretnél. Mi sem kézenfekvőbb, mint hogy regisztrálsz egy társkereső applikációra. És már úton is van a társad - gondolod te. Pedig nem is állhatnál messzebb az igazságtól! Minél többet használod az applikációt, annál magányosabb leszel és annál távolabb kerülsz a…..
Megtapasztaltad már, hogy milyen érzés, amikor görcsbe rándul a gyomrod, ha a pénz kerül szóba a pároddal? Akár hiszed, akár nem, a pénz a legtöbb kapcsolatban problémát jelent. És igen, akkor is, ha van. Nem csak akkor, ha nincs.   Nagyon kevesen vannak, akik ki merik tenni ezt a témát…..
Ha ezt a bejegyzést, csak átfutod, akkor ez egy lesz a sok tucatból. Csak legyintesz majd, hogy óóóóó, Te ezt már mind tudod.   De ha figyelmesen elolvasod, akkor ez lesz utolsó bejegyzés, amit elolvasol a témában. Vajon Te ebbe a 3-5%-ba tartozol?   Ugyanis ez az 5 pont minden félelmedre és…..
Az, amikor szingliként ér a karácsony végtelenül lehangolttá tud tenni. Összeszorul a szíved, amikor mások a menüsort állítják össze a Szentestére. Vagy épp amikor meghozza a kolléganőnek a futár a párjának rendelt ajándékot. Hisz Te sem vágysz másra, mint hogy a Karácsony telve legyen…..
Eddig keményen ellenálltam, hogy csak egy percet is megnézzek az annyira hype-olt 50 árnyalatnak. De aztán angol gyakorlás címszó alatt csak bekúszott az elmúlt hetekben az életembe. És meg kell mondjam, kifejezetten örülök neki. Így az utolsó részt már a moziban láttam, jól le is döbbentem. Ugyanis…..
  Telnek az évek, egyre inkább bedarál a mókuskerék és sok esetben kezd kikopni az izgalom és játékosság a párkapcsolatokból. Mindenki tudja, hogy fontos lenne figyelni egymásra, de ez legtöbbször mégis utolsó helyre kerül. Ahhoz, hogy valami jól működjön, energiát kell tenni bele. Hiszen ha többé…..
  1. Kérdések, amiket már az állásinterjún tisztázz   Tudom, amikor éppen nagyon izgulsz, ez nem annyira könnyű feladat, de törekedj arra, hogy megjegyezd az interjúztató nevét. Ha van rá lehetőséged, az a legjobb, ha elkéred a névjegyét. Kérdezz rá, hogy mikortól tervezik betölteni az adott…..
Réka napja 2 évvel ezelőtt teljesen átlagosan indult. Barátaival tartottak hazafelé az autópályán. Az meg sem fordult a fejében, hogy délután az életéért kell küzdenie. És végképp nem számított rá, hogy egy teljesen új életet kell kezdenie, immár a bal lába nélkül. A TraumaAmbulancia est során…..
Eljutottál már valaha abba az állapotba, hogy minden napod szörnyű? Teljesen értelmetlennek tűnik a munkád vagy akár az egész életed. Folyamatosan fáradt vagy. A problémák leküzdhetetlenné válnak és tehetetlenség, reménytelenség lesz úrrá rajtad rendszeresen. Az a rossz hírem, hogy valószínűleg…..
Sokan végtelenül magányosnak érzik magukat. Függetlenül attól, hogy párkapcsolatban, családban vagy éppen egyedül élnek. Vannak, akik ezt beismerik, de sokan tagadják. Még maguk előtt is. Csak akkor olvass tovább, ha szembe szeretnél nézni a valósággal, akár a párodról, akár magadról van szó…..
  A mai nap a szívecske áradatról, virágokról, bonbonokról, csillámokról, na meg a kihagyhatatlan exkluzív, 2 az 1-ben és ezt vedd meg ajándékként promóciókról szól a felszínen. Ha épp egyedülálló vagy, akkor, lehet már este úgy feküdtél le aludni, hogy tartasz attól, minek leszel ma kitéve. És…..
  Sokan keresik a titkát, hogy miképp lehet egy párkapcsolat harmonikus, miközben továbbra is ott lobog a tűz. Ugyanis van, ahol teljes harmóniában él két ember, de hiányzik a vágy. Vagy épp a vágy az, ami összekapcsolja a két embert, miközben a kötődés nem tud létrejönni. Ugyanis ahhoz, hogy…..
  95%-ban a tudattalan programjaidban rejlik az ok, amiért nincs még! jelenleg párkapcsolatod. Biztos vagyok benne, hogy sok mindet megtettél már azért, hogy ez változzon, de tudatosan csak 5%-nyi ráhatásod van az eredményre. És hát a farok nem képes csóválni a kutyát, hogy érzékeltessem egy…..
Ha írtál már valaha naplót vagy blogot és ragadtál papírt és tollat azért, hogy enyhítsd a lelki fájdalmadat, akkor pontosan tudod, hogy az írás terápiás hatással bír. Gyógyító erő Olyan az írás a nyomasztó gondolatoknak, mint egy teásbögre a forró víznek. A forró vizet, ha nem fogod fel, hanem…..
 Én nem akartam félmaratont futni. Eszem ágában sem volt. Akkor meg még is hogyan történt meg?Példátlan módon a felkészítést megelőző másfél évem rendszeres sportolás nélkül telt. Persze éreztem, hogy ezen változtatni kell, de csak nem jött az ihlet. Így hát stratégiát váltottam és kerestem egy…..
Megjelent a Wellness Magazin legújabb, tavaszi száma márciusban.Olvashattok benne egy 2 oldalas cikket a Gyógyító Írásról.A tréningen megtanulod, hogyan írd boldoggá az életed anélkül, hogy megváltoztatnád a tényeket. A következő tréningre itt tudsz…..
December 23-a van ma, de akár lehetne szeptember is. Holnap Szenteste. 2 napja elárasztja mailboxomat és az üzenő falamat a „boldogkarácsonyt” áradat. Most meghittséget, örömöt, szeretetet, izgatottságot kellene éreznem, de nem megy. Pedig az asztali díszt elkészítettem, a gyertya ég és füstölő…..
Megjelent a digitális 108.hu Magazin áprilisi számaBenne a cikkem:Kovácsolj előnyt korlátaidból!Kattints a linkre az olvasáshoz!..
Csörög a vekker. Anyám álmából riad, fáradtságtól elernyedt teste összerezzen. -          Hol vagyok? Milyen nap van? Jéééézusom, csak nem elaludtam???? – cikáznak fejében a gondolatok. Innen már nincs is megállás."Tegnap a tortalapot megsütöttem, a…..