Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Foodafok

93 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
food & spirit Ragasztott hús?! 2015.03.04 17:36:21
Ez egy tavalyi műsor során írt terjedelmes cikk, melyet most volt szerencsém olvasni. Azonnal fel is tettem ide, hogy aki akarja olvassa, és váljon Tudatos Vásárlóvá, mert már semmi nem az, aminek látszik. Csak vásárolunk-vásárolunk és közben a nagy gyártók pofátlanul…..
"Ne keress alibit esetleges mulasztásaid igazolására és sohase mondj le pótlásuskról azzal, hogy végképp elkéstél vele! Az idönek nincs egyetlen olyan pontja sem, ahol ne lenne titkos ajtó az Örökkévalóságba, s te nem a múló éveknek, hanem e végtelenségnek dolgozol." - (Szepes…..
Négyszer annyit költenek a gyorsétterem-láncok egy-egy szellemi alkalmazottjukra, mint a fizikai dolgozókra. folytatás…..itt!!..
Az escolart az egész világon szeretik, tehát az európai országokban is megtalálható, így hazánkban is. Az escolart több néven is ismerik: fehér húsú tonhal, olajhal, Hawaii olajhal, Hawaii vajhal, kígyómakréla és közönséges vajhal. Magyarországon, vajhal néven ismerik,és a…..
food & spirit Foodafok Kitchen 2013.05.16 22:51:54
ÁLDOTTAK LEGYETEK MAGYAROK, ATILLA NÉPÉNEK ÖRÖKÖSEI! J.J. Modi indiai történész, hun-kutató rövid beszéde 1925-ben, amikor Budapesten a Magyar Tudományos Akadémia kitüntette őt. (Zajti Ferenc festőművész, magyarságkutató társa és barátja volt, az eredeti angol szöveget…..
food & spirit AMBRA - Signs Of Love 2012.05.29 14:16:00
  "A teremtés, a lét kezdete, értelme, célja, törvénye mellett az embernek születésétől fogva tudott, a kezdetek kezdetéből magával hozott tudása a beavatás is. Azt, hogy mi a beavatás, éppen úgy nem kell tanítani, mint azt, hogy mi a lét, mi a lélek, mi az élet, s mindennek…..
food & spirit Tofu 2012.04.02 23:49:00
A tofu egy kínai eredetű élelmiszer, melyet szójatej megaltatásával és a visszamaradt „túró” összenyomásával készítenek. Magyarul hívják még szójasajtnak. A tofu a kínai konyha alapvető élelmiszere és hagyományosan része a japán, koreai és a délkelet-ázsiai országok…..
Meghalt I. Károly egykori osztrák császár és cseh király, IV. Károly néven magyar király A Portugáliához tartozó Madeira szigetén 34 éves korában halt meg. Ferenc József utódjaként 1916-ban lépett a trónra. I. Károly, akinek felesége Zita, Bourbon-Pármai hercegnő volt,…..
A magyarságot évszázadok óta foglalkoztató rejtély most megoldódhat: ha beigazolódik Lánszki Imre feltételezése, akkor a Budakalász közelében fekvő hegyek rejtik Attila és Árpád fejedelem sírját. Lánszki tizenkét évvel ezelőtt a lányával gombászott a Nagy-Kevély-hegy…..
food & spirit Fekete vér 2012.03.29 23:09:00
szólj hozzá: Fekete vérforrás:videa.hu..
 Megszületett Mindszenty József bíboros-hercegprímás, esztergomi érsek.1892. 03. 29.  Eredeti nevén: Pehm József 1948 tavaszán a magyar kommunista kormánnyal konfliktusba keveredett a felekezeti iskolák államosítása miatt. 1949-ben hazaárulás vádjával életfogytiglani…..
 Borsi­ban megszületett II. Rákóczi Ferenc fejedelem, gróf Zrinyi Ilona fia.1676. 03. 27.  Neve szorosan összefügg az általa 1703-ban indított Rákóczi-szabadságharccal, mely révén Magyarország teljes függetlenségét kívánta visszaszerezni, hogy a Habsburg…..
 Bécsben meghalt Kempelen Farkas, természetbúvár, feltaláló, a sakkozógép megépítője.1804. 03. 26.  XVIII. század egyik legjelentősebb magyar tudósa és feltalálója. Nyolc nyelven írt, beszélt, németre fordította Mária Terézia törvénykönyvét. Az ír…..
 Bartók Béla világhírű magyar zeneszerző és népdalgyűjtő 131 évvel ezelőtt született.1881. 03. 25.  Bartók Béla a pozsonyi gimnazista-évek után 1899-ben került Budapestre, a Zeneakadémiára. Itt ismerkedett meg Kodály Zoltánnal, akivel életre szóló, szoros szakmai…..
food & spirit Fahéj Magazin 2012.03.24 16:33:00
Kedves idelátogató, hűséges olvasóim, barátaim.  “Mi az, ami képessé tesz bennünket, hogy elérjünk egy célt, egy álmot? Csak ez a kis szó: akarom. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében.” (Kurt…..
Budapesten megszületett Harry Houdini mágus és szabaduló művész.1874. 03. 24.  1874. március 24-én született Budapest VII. kerületében, Weisz Erik néven Harry Houdini, a legnagyobb szabaduló művész és mágus. Gyerekkorában, cirkuszban látott egy mutatványt, melynek során…..
 Meghalt III. Béla Magyarország királya1196. 03. 23.  Bizáncban nevelkedett, ahol sok mindent elsajátított az államvezetés területén. Átszervezte a közigazgatást, elrendelte az írásos, okmányszerű hivatali ügyintézést. A papok egy része végezte ezt a hivatali…..
szólj hozzá: Miért drágul a tojás?forrás:videa.huNemcsak napfényt, kertet, zöldet sem látnak egész életükben a ketrecben nevelt tojótyúkok. Érdemes böngészni a tojásazonosítót. A ketreces technológiából származó tojásokra egyébként a 3-mas kódjelet kell…..
food & spirit Mit etetnek velünk? 2011.09.28 23:45:00
szólj hozzá: Mit etetnek velünk?Mit eszünk?forrás:videa.hu..