Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kroovy

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spektátor Konzik Magyarországon 2009.06.14 19:48:00
Jobboldali győzelem Magyarországon, jobboldali erőretörés Európa-szerte. Ez jellemezte az elmúlt éveket Európában, és ezt bizonyította az EP-választások eredménye. Szinte mindenhol ez volt a válasz az elmúlt évek balliberális kormányainak munkájára, egyfajta büntetés,…..
Minden nemzet eRepebulik világában végig megy egy olyan intézményes változáson, fejlődésen, melynek köszönhetően az ország működése közjogi és politikai értelemben is letisztultabbá válik, ezzel segítve a nemzet erősödését. E tényezők önmagukban sosem elegendőek egy…..
Sasika61 felteszi a kérdést, vajon a szocializmus vagy a kapitalizmus tekinthető-e igazságosabbnak. A kapitalizmus hatékonyságbeli fölénye – legalábbis nekünk, a posztszocialista országok lakóinak – többnyire egyértelmű, az igazságosságot illetően az ember azonban…..
Egy korábbi bejegyzésemben már írtam, hogy Dél-Karolina kormányzója visszautasította a szövetségi kormány pénzügyi támogató csomagját, mivel nem tartja helyesnek, hogy azokat az államokat segítsék, akik éveken keresztül felelőtlenül költekeztek, illetve újabb kölcsönöket…..
Dél-Karolina kormányzója szerint a további adósság nem válasz a jelenlegi problémákra. Az államok és önkormányzatok sorban állnak a támogatásokért, azonban Mark Sanford, az említett kormányzó nem kért belőle, és reméli, hogy az adófizetők hangját is meg fogják hallani,…..
Időnként minden párt életében eljön, mikor frissíteni, újítani kell akár az alapoknál ideológiai szempontból, akár a szimpatizánsok felé irányuló kommunikáció tekintetében. A 8 évnyi George W. Bush-elnöklés és az izgalmas, ám a republikánusok számára sajnálatos módon…..