Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsolya Zeliska

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány évvel ezelőtt, egy ajándékba kapott kézi malommal kezdődött az egész. Most pedig olyan kenyér készül a füredi Péklány pékségben, hogy le kell foglalni, ha biztosra akarsz menni. Zeliska Orsi, vagyis a "Péklány" története egy multinál betöltött márkamenedzseri pozícióval kezdődik, amit…..
Orsolya Zeliska 2018.02.24 12:07:01
@n3spr3ss0: Kedves n3spr3sso! Naponta 100-nál több kenyeret készítünk, ezért ha 12 kenyeret szeretne, jöjjön reggel be hozzánk és vihet - kint van a polcon. A kenyereink 36 óráig készülnek, de ebben benne van a kovászolás is, így ha valami extra kenyérből kérne 12 db-ot, szóljon délig és másnap már viheti is. Egyébként pedig köszönöm ismeretlenül is a frappáns, udavarias és rendkívül pozitív kommentet, Ön biztosan tökéletesen végzi a munkáját, sosem hibázik. Irigylem Önt :) Minden jót Balatonfüredről!
Egy hónappal ezelőtt kezdtem hosszas levelezésbe Kövér György fafaragó mesterrel, mígnem egy hete ideért Erdélyből a mézeskelács-ütőfám. Ma végre jutott rá idő, hogy kipróbáljam. Izgultam, hogy is fog menni, kijön-e a tészta a formából, látszik-e a majd a minta.A bácsi a…..