Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dart Major

247 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még két nap és elkezdődik a történelmi jelentőségű Hungarian Darts Trophy, vagyis az első PDC torna Magyarországon. Ennek kapcsán mondta el érzéseit a PDC honlapjának Devon Petersen...
A még mindig csak 27 éves belga játékos nemrég interjút adott, ebből szemezgettünk...
Mark Webster nem tudott Blackpoolban lenni a World Matchplay-en a Covid-19 pozitív tesztje miatt,  az Online Darts-nak adott legutóbbi interjúja keretében beszélt a legnagyobb nevekről...
9 Nyíl Új nap, új győztes 2020.09.13 18:50:31
Tegnap elindult, ma pedig folytatódott az élet a PDC nagy utazó cirkuszában. Az idei tizenötödik P.C. fordulóra került sor, és ahogy az lenni szokott itt is történtek érdekes dolgok. Például voltak akiknek 75-ös átlagot sikerült dobniuk. Voltak komoly nevek akik rögtön kiestek. Meglepetés győztes.…..
Az idei "különös" év újabb fejezete következett: öt állomás Németországban, az Őszi "Turné" keretein belül. Nem egyszerű a mostani a helyzet senkinek sem, de a PDC azt hiszem okosan küzd meg a nehézségekkel. A normális keretek ugye nem jöhetnek szóba, ám a maximumot Barry Hearnék kihozzák ebből a…..
Nincs megállás, nincs pihenés, igen kemény menetben zajlik az élet mostanában a PDC-ben. A negyedik Summer Series forduló úgy alakult ahogy minden Players Championship forduló szokott. Volt minden mint a búcsúban, történtek érdekességek, szóval lássuk mi történt...
Igazán nem lehet okunk panaszra a PDC újraindulása utáni versenyekre. Mind a két napon jó kis meccseket láthattunk, rengeteg jó átlag született és Ryan Joyce révén újonc győztest is avattak. Az "erőltetett menet" harmadik napján a szokásos meglepetések és a szokásos kiváló teljesítmények is…..
A koronavírus árnyékában a sportélet is megállni látszik. A dartsban ez részben igaz. European Tour fordulókat átmenetileg felfüggesztettek, a rotterdami PL fordulókat nem rendezik meg az előzetesen kiírt időpontban. Viszont a Players Championship sorozat folytatódik. Ma épp a hetedik fordulót…..
A darts FA kupája minden évben izgalmas és érdekes szokott lenni. Például a sorsolás szeszélye miatt a legnagyobbak is összekerülhetnek egymással akár a 64 között. Továbbá a komplett Pro Tour mezőny mellett amatőr játékosok is indulhatnak, ami még inkább érdekessé teszi a versenyt. Nézzük meg mi…..
Mielőtt jövő héten a European Tour sorozat elindulna a jövő héten és végre odaszegeződhet a rajongó a monitor elé még dolga volt a PDC mezőnyének. A szokásos P.C. sorozat ötödik és hatodik állomására kerül a szokásos wigani helyszínen. Az eddigi négy verseny változatos összképet hozott, néhány…..
9 Nyíl Jól szólt a Heavy Metal 2020.02.15 19:03:10
Szabad hétvége a PDC-ben? Szinte nem létező fogalom. A sűrű naptár miatt non-stop történik valami amire érdemes figyelmi. Ezen a hétvégén sincs ez másképp. Tegnap selejteztek a Pro Tour kártyások az első két European Tour fordulóra, szombat-vasárnap pedig a jól ismert Tennis Centerben jön össze a…..
Tegnap végre elstartol az idei Pro Tour sorozat, ma pedig ahogy lenni szokott jött is  a folytatás. A tegnapi nap verseny átlaga 92.2 pont lett, ami egészen kiváló. Gary Anderson tegnap végre újra tornát tudott nyerni, MvG viszonylag korán kiesett, volt két kilenc nyilas is, szóval jó kis nap volt.…..
Hát ez a pillanat is eljött. A januári vb döntő után, túl a Mastersen és az első PL fordulón a komplett mezőnynek dolga lett. Nevezetesen az idei évi Pro Tour sorozat elindult, a Players Championship idei első állomásával. Nem is húzom az időt, nézzük meg mi történt...
9 Nyíl Litván sporttörténelem 2019.12.28 18:51:12
Tegnap már eldőlt, hogy Michael van Gerwen és Nathan Aspinall bejutottak a legjobb nyolc közé. A mai nap kérdése az volt, hogy kik csatlakoznak majd hozzájuk. A lebonyolítás szerint délután és este is három-három mérkőzést rendeznek. Nézzük mi történt délután:..
Új nap, újra darts, ahogy az a karácsonyi időszakban lenni szokott. A második kör zajlik jelenleg a vb-n, vagyis a legjobb 32 közé próbálnak eljutni a felek. Néhány kiemeltnek ez nem jött össze, pár meglepi játékosnak viszont igen. De ugye ilyen a vb. Ami miatt hiányérzetünk lehet az a 100 feletti…..
Ma délután újra csupa második körös mérkőzést láthatott a publikum Londonban. A tét továbbra is a legjobb 32 közé kerülés. Ahogy lenni szokott most is négy kiemelt lépett színpadra. Ám a kiemelt lét ezen a vb-n sem jelent automatikus életbiztosítást. Gondoljunk csak Michael Smith vagy Ian White…..
Végre! Nagyjából ez a szó jár tegnap óta minden darts rajongó fejében. Elindult a vb, ilyenkor minden erről szól, legalábbis nálam és a hozzám hasonlóknál. Tegnap azt hiszem jól kezdődött a világbajnokság, nem sok okunk lehetett panaszra, nézzük meg a folytatást...
Nyakunkon a világbajnokság, december 13-án el fogják dobni az első nyilakat az Alexander Palace-ban. A vb-k és a PDC történetét már korábban megénekeltük, így talán a legpraktikusabb dolog, hogy a főszereplőkkel foglalkozzunk. Ahogy tavaly is tettük, bemutatjuk a 72 indulót, megnézzük, milyen…..
Nyakunkon a világbajnokság, december 13-án el fogják dobni az első nyilakat az Alexander Palace-ban. A vb-k és a PDC történetét már korábban megénekeltük, így talán a legpraktikusabb dolog, hogy a főszereplőkkel foglalkozzunk. Ahogy tavaly is tettük, bemutatjuk a 72 indulót, megnézzük, milyen…..
Nyakunkon a világbajnokság, december 13-án el fogják dobni az első nyilakat az Alexander Palace-ban. A vb-k és a PDC történetét már korábban megénekeltük, így talán a legpraktikusabb dolog, hogy a főszereplőkkel foglalkozzunk. Ahogy tavaly is tettük, bemutatjuk a 72 indulót, megnézzük, milyen…..
A tegnapi Gurney, Aspinall és Wright, illetve King, van Gerwen és Hughes remek teljesítménye után folytatódott a verseny. Immár a tét a legjobb tizenhatba kerülés volt. Nem semmi párosítások születtek, és ezek közül szerencsére lettek jó meccsek is. Sőt, született egy újabb tv-s tökéletes leg is...
Újabb hétvége, újabb program a darts rajongóknak. Elérkezett az idő, hogy az év utolsó vb előtti kiemelt tornája azaz a Players Championship Finals elstartoljon. Fontos esemény ez, hiszen az évben legjobban teljesítő 64 játékos jutott ki, illetve ez az utolsó lehetőség a világranglistán javítani.…..
Szinte még alig történt meg a sorsolás, máris arra ébredtünk, hogy a nyolc között jár a mezőny. Nem hiszem, hogy sok panasz érheti az idei versenyt, leszámítva a sokszor néma és hangulatot teremteni képtelen közönséget. Ám ezt inkább felejtsük is el, inkább nézzük meg mi történt a tegnapi két…..
Elindult az idei évi "darts csúcstalálkozó" vagyis a Grand Slam. A BDO és PDC játékosok által is várt torna minden az év egyik fénypontja, és ezen még az sem változtat, hogy a BDO idei szelekciója többeknél kiverte a biztosítékot. (Szerény véleményem szerint joggal). Ám ettől még a verseny továbbra…..
Tegnap a világelső és a címvédő is elköszönt a versenytől, szóval nem mondhatni, hogy unalmas nap lett volna. Ez pedig feladta a leckét a mai napnak, mármint abból a szempontból, hogy nehéz lesz a szenzációkat überelni. Tulajdonképp be is jött ez a várakozás, bár meglepő eredmények azért születtek...