Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit*

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz." /Márai Sándor/   Levelet kaptam. Egy meghívót, nem idézést. Megkértek, hogy jelenjek meg egy tárgyaláson, ahol nevelőszülőként számoljak be a hozzám került gyermek állapotáról, mondjam el az észrevételeimet,…..
      Van az a pont, amikor az ember már nem tud mit mondani az emberi gyarlóságok hallatán. Van az a pillanat, amikor egész egyszerűen képtelen vagy reagálni, szólni, csak folynak  a könnyeid, mert képtelen vagy felfogni azt a sok rosszat amit hallasz.  Jött egy telefon. Babóca bajban van,…..
Judit* 2018.09.24 21:36:46
<3
"Ifjúsági filmben és sorozatban egykoron nagyon erősek voltunk, Keménykalap és krumpliorr, Utánam srácok!, Hahó, öcsi!, Tüskevár, sorolhatnám még a klasszikusokat, ugye, de minek, megvan a kép. Ha eltekintünk a gyermekbetegségeitől, a köztévé legfrissebb sorozata, az Egynyári kaland, semmivel sem…..
Judit* 2016.09.30 15:17:39
@hordalek: Az előzetesben egy új csajt látok helyette.
Az évek óta egyre csak romló Eged-hegyi Dobó István kilátóról érdeklődtem a legilletékesebbeknél. Csontos Ambrusnak, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjének írt levelem a kilátó ügyében: Tisztelt Igazgató Úr! A Nagy-Eged-hegyen évtizedek óta áll a…..
Délután/este lesz, bocs. Azért szólok, nehogy beinduljon a hupákolás a többi poszt alatt.  UPDATE: a sors másképp akarta. Dupla lesz holnap.  ..
Judit* 2016.04.30 09:28:38
Nemrég olvastam egy napilapban , hogy a hetedik osztályosok között igen népszerű az állatgondozói pálya, ami igen dicséretes, hisz ez arra utal , hogy  sok fiatalt érdekel és vonz a természet és az állatvilág. Nos, én történetesen állatgondozó volnék, így hát részletesen…..
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
Judit* 2015.05.29 22:42:19
Judit* 2015.05.29 22:42:59
Áll ez a derék Gólem a hotel előtt, és sajnálom, de ha egyszer olyan, mint egy telefosott búvárruha, akkor olyan, basszameg, feszülős kék ing ide, zöld gatya oda, és ezen nem segít a kényszeresen megkettőzött t-betűs felkonf, és az idegesen rángatott kis kártya sem, és…..
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
Azt hittem, hogy valahol tavaly környékén elértük a csúcspontot, a gyerekeimen való röhögés tekintetében, de rá kellett jönnöm, hogy nem, mindent képesek überelni :-) , mostanában kifejezetten brillíroznak e téren, gyakorlatilag nincs nap röhögőgörcs nélkül, kész vagyunk…..
Minden a tervek szerint halad, napra pontosan minden úgy történik, ahogy megígérték. Kerényi szavatartó ember, megírta, hogy a "középfokon" minden 10 éves gyerek meg fogja kapni a Nemzeti Hitvallást, vagyis az Alkotmány preambulumát október 6-án, és tessék, egy újabb pipa, ez is…..
Varánusz Te is fiam, Uj Péter? 2011.09.06 06:16:47
"Eljött az a pillanat, amire nem hogy nem vártam soha, de igazán még fogadni sem mertem volna rá, hogy eljön valaha: távozom az Index szerkesztőségéből. Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az…..
GazPömpöllér & co Strandbohóc 2011.08.02 16:41:40
Persze, hogy a kicsi, annyit röhögünk rajta, hogy elképesztő, igazi büdös gazember, mindig huncut a szeme, mindig valami zsiványságon töri a fejét, és a legnagyobb szidásokat is gyakran elröhögjük, mert hát most mit mondjak egy olyan gyerekre, aki egyszer csak elémpattan egy szál…..
GazPömpöllér & co Memo 2011.07.03 14:41:23
Hű, annyi mindenről kéne írnom, hogy ihaj, és ma este már meg is fogom, esküszöm, mert rengeteg minden történt velünk, Lujzi ötéves lett és kapott rózsaszín biciklit, amit tegnap el is loptak, Gergő megtanult két keréken biciklizni, voltunk a Balatonon, kórházban, ahol…..
Judit* 2011.07.05 18:53:36
GazPömpöllér & co Medvepark 2011.04.17 19:56:00
Tök jó a medvepark! Most voltunk először, de törzsvendégek leszünk, az összes kölök imádta, mi is, és nagyon jól éreztük magunkat, nekem sokkal jobban tetszik, mint az állatkert, ahol én mindig szarul érzem magam a sok, szűk helyre zárt állattól, akármilyen csicsa is a ketrec,…..
GazPömpöllér & co Holnap 2011.02.22 23:56:35
Holnap van a születésnapom. Már kezdem megszokni, hogy ez mindig valamiféle mélypont számomra, hogy ilyenkor a szokásosnál is jobban hiányzik az anyukám, aki már soha többé nem köszönthet fel. Annyira rettentően hiányzik, hogy azt egészen egyszerűen nem tudom kifejezni.…..
GazPömpöllér & co Farsang 2011.02.13 16:04:00
Az ovis farsang az egy olyan esemény, amelyre az anyukák és az apukák behozzák a jelmezbe öltöztetett gyereküket, némi süteményt, innivalót, és az összes kurva vírust, ami csak a környéken feltalálható, és mivel ilyenkor mindig rengeteg ember zsúfolódik be egy nagyon kicsi…..
Judit* 2011.02.14 19:42:02
Chipie, ezt nézd:
www.coolest-homemade-costumes.com/coolest-miss-robot-costume-16.html
Azt passzolom, hogy hívják a nevét, de valamiféle gégecső, ami a karján-lábán van, nagyon feldobja a jelmezt, a suliban is lehet majd robot Pömpöllér! ;-)
GazPömpöllér & co Merry 2010.12.27 19:51:05
Azért számomra a karácsony legvidámabb pillanata nem az volt, amikor Pömpöllér felakadt szemekkel azt rebegte a rémnagy lego droidbombázót a karjaiba kapva, hogy anya, anya, minket NAGYON szeretnek az angyalok, és nem is az, amikor 25-én reggel Lujzi a kezeslábas pizsamája fölé…..
Sokan nem akarják otthagyni a magánnyugdíjpénztárukat, és a hezitálók aránya is igen magas. Heti szavazás-összesítőnk. Számos hírportálhoz és közvélemény-kutatóhoz hasonlóan mi is feltettünk a héten egy kérdést, hogy megtudjuk, a válaszadók (a Véleményvezér blog…..
Megtörtént, amire kevesen számítottak – ha nem is úgy, ahogy esetleg erre néhányan gondoltak. A ma délelőtti szavazáson egy szavazat hiányzott a szükséges kétharmados többséghez az Alkotmánybíróság jogkörét szűkítő Lázár-féle alkotmánymódosításhoz benyújtott…..