Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kástéj

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnék mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánni a SLD nevében az ünnepek alkalmával! Aki olvassa a blogot, az adja át az üzenetet családjának, barátainak és ismerőseinek!! És ha netán elfelejtene valaki írni blogra, akkor pedig Sikerekben Gazdag Boldog Újévet kívánok mindenkinek…..
... november 15. , Tótszerdahely, zenélünk, Zadariaknak ;)..
Sajnos a blog most egy kicsit lelapult, mivel elkezdődött az iskola. Nekem nincs időm írni és a Zoleknak sincs, emiatt punnyad minden. Remélem azért sokan nézegetik a blogot napról napra és nem csak magunk között irogatunk. A fellépéseket majd a Zoli fogja feltenni, amint lesz egy kis…..
A Vino i Tambure Szentmártoni bor- és tambura fesztiválról a képek megtekinthetők az alábbi linken: KÉPEK A képeket Proszenyák Csabinak köszönhetjük Köszi!!..
Szeptember 6-án délután kettő órakor a II.Szentmártoni bor- és tambura fesztivál fellépői felvonultak Sumarton utcáin és amint visszaértek a Kultúrház elé -egy kis köszöntő után- a húrok közé csaptak és este 7ig zenéltek a tamburások, a fúvósok a mazsorettekkel és…..
Ismét eltelt egy év, és újra elkezdődik az iskola, kinek mikor, de a lényeg, hogy itt a Szüret és a Vino i Tambure Fesztivál!!! Szeptember 6-án, szombaton kora délután beindul az élet a tótszentmártoni kultúrház előtt, borházakkal és tamburásokkal. Kilenc tambura zenekar fog…..
Bár Zolek azt mondta, hogy ír postot, de látom rám marad ez a munka.Na de hát egyszer kibírom. Az SLD egyes tagjai (akik elindultak) megérkeztek a Balatoni Túrné '08-ról kissé fájós ujjakkal, tele élménnyel és nagyon fáradtan. Végülis a tervekhez majdnem hűek maradtunk, csak a…..
Sumartonski Lepi Dečki Túrné!! 2008.07.28 23:46:00
A Sumartonski Lepi Dečki első "túrnéjára" indul csütörtök délután, ami elvileg hétfőig fog tartani.A "túrné" nem tartalmaz fellépéseket, csak zenéléseket a Balaton partján, vagy egyéb helyeken, amit még mi sem tudunk.A négy napos út négy nagyobb városi…..
A tamburásokkal megalapítottuk az SLD Alternatívot, vagyis a Sumartonski Lepi Dečki elektromos zenekart, aminek a felállása a következő: Bogárdi László - Kontra (később majd Akusztikus Gitár) Gyuricz Milán - Basszus gitár, Brač Haszon Dávid - Ének Hódos Gergő -…..
Sumartonski Lepi Dečki Stúdió 2008.04.14 15:46:16
Végre befejeztük a dal felvételét! :)Múlt vasárnap szinte minenki ott volt, kivéve Lalát. Ő ma játszotta fel a szólamát. Geri és én még kijavítottunk pár hibát a saját szólamunkban. Sok köszönettel tartozunka hangmérnök srácnak, igazán segítőkész és türelmes volt. A…..