Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiteltanácsadás

109 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzügyek Ritmus = Erő 2015.02.18 20:19:03
Erővel kell rendelkezned. Mi hát az erő? Nézzük meg! Bőséges pénz. Stabil önbizalom. Képességek. Bizonyosság, hogy nehézség ellenére is túl tudsz vinni valamit. Nagy bizalom a környezeted felé. Nos. Hosszan sorolhatnám... Alapvetően ez: KÉPESSÉG, HOGY VÁLTOZÁST IDÉZZ…..
Hamarosan megjelenik... Az Üzleti Tervező! Igen. Ez egy vadonatúj fejlesztés. Valójában nem is egy. Rögtön 4! 4 egybefüggő fejlesztés. Számlakezelő. Cashflow Naptár. Cashflow Kalkulátor. És a csúcs fejlesztés Allokációs tábla.   Az allokáció "szétosztást"…..
Pénzügyek A bőség elérhető 2015.02.12 19:52:48
A bőség elérhető. Igen. Elegendő pénz. Boldog párkapcsolat és család. Bőséges szabad idő. Alapvetően ez: OLYAN MENNYISÉG A SZÜKSÉGES DOLGOKBÓL, HOGY MÁR NEM TUDOD AZT ELPAZAROLNI. Ez a bőség. És igen. Ezt SOHA nem szabad alább adnod. Ha erre koncentrálsz... Soha…..
A bőségről sokat lehet írni. Tudod. Sok pénz..... Sok szeretet és megbecsülés körülötted. Sok olyan dolog, amit szeretsz. Jó filmek. Jó zenék. Szép ház. Szép autó. Szép feleség / sikeres férj. Bármi, amit akarsz. Ez a bőség. Namost. Erről sokat lehet…..
Tudtad, hogy lehetőséged van a devizahitel tartozásodat visszaállíttatni a tartozás eredeti vagy alacsonyabb mértékére, mindezt ügyvédi jogi szolgáltatás keretén belül bírósági ítélettel?   Mindegy, hogy lakáshitelről, autóhitelről vagy lízingről van szó; mindegy,…..
- Mikor mész nyugdíjba?- Nem tudom... Mára már az egyén felelősségét képezi a saját nyugdíjának biztosítása, és ez már alkotmányos kötelesség. Kevesen gazdagodnak meg kockázatvállalás nélkül, és sokan sajnos az államtól várják, hogy megszüntesse az élet…..
Akár kapott csekket, akár nem, Március 1-jéig, akár kapott csekket, akár nem, minden autósnak be kell fizetnie az idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás első részletét a baleseti adóval együtt, különben megszűnik a biztosítása. A pénznek be is kell érkezni a…..
A nyugdíjrendszer Magyarországon 1928 óta létezik, akkor jelent meg az erről szóló törvény és semmi más célja nem volt mint megőrizni a túl hosszú életet élő időseket az öregségi éhínségtől. ......
Íme egy különlegesség: Kipróbálhatod Élőben a Családi Élettervezés szoftvert.   Letöltheted a számítógépedre.Segítünk beüzemelni.Figyelem!Csak az első 20 embernek!Siess!Családi Élettervezés: Élő Bemutató!Jelentkezés ITT! ..
Sokan még most sem tudják, hogy a nyugdíj és egészségügyi járadék immár adó, mert ezért nem kell adnia az államnak semmit.....
Nyugdíjas nénike megkapja a nyugdíját, előveszi a csekkjeit. Hat darab van neki. Összeadja őket, forintra megegyezik a nyugdíja összegével...
  Tételezzük föl, hogy 10 ember minden nap elmegy sörözni és a összesen 100 dollárt fizetnek a végén. Ha úgy fizetnének a sörükért ahogy most adót fizetünk valahogy így nézne ki: Az első 4 ember ( a legszegényebbek) nem fizetnének semmitAz ötödik 1 dollárt…..
  Elkészült a Családi Élettervezés új verziója!  De nézzük csak meg, hogy hova jutottunk!..
  Felfedeztünk egy hatalmas "lyukat", ami képes összeomlasztani egy Társadalmat. Rengeteg ember borzalmas állapotban van pénzügyileg. Ha ez a helyzet nincs kezelve, akkor ezek a hatások egymást erősítik. Így végül ez eljut azokhoz is, akiknél most…..
Mi az a néhány tényező, amivel elérheted, hogy sokkal több időd legyen és sokkal több nyugalmad?     Kattints ide és rendeld meg a Családi Élettervezés szoftvert!  ..
Hogyan kapok jutalékot a Cashflow Mérnöktől? A válaszért kattints a videóra!       Csatlakozz a Cashflow Mérnök Partner Programhoz MOST!   Keress 10% jutalékot a Cashflow Mérnökkel! Segíts az embereknek, hogy elérjenek egy jobb és stabilabb…..
A válaszért kattints a videóra!       Családi Élettervezés csomag Neked! A Családi Élettervezés csomag ára mindössze 9 900 Ft + ÁFA / év. Ez tartalmazza a videókat és magát a Családi Élettervezés szoftvert. Érd el, hogy innentől kezdve folyamatosan…..
Pénzügyek Jövő vagy Múlt? 2013.06.20 12:39:00
A pénz átfordult. Régebben így működött: 1. Először megtermelted az árát2. Aztán megvetted Ez energiát termel. Lelkesít. Mostanában egyre inkább így működik: 1. Először megveszed2. Aztán megtermeled az árát Ez elnyeli az energiát.Egyfajta mókuskereket hoz…..
Családi Cashflow Táblázat Itt van minden egy helyen! Láss át minden pénzáramlást, ami körbevesz Téged és vedd a kontrollod alá!     Ingatlanok és Járművek Nincs több átláthatatlan pénzmozgás! Láss át mindent, a villanyszámlától kezdve az…..
Pénzügyek A Jövőtervező 2013.06.20 08:35:36
Azt hiszem nagyon sokan vártátok már a hírt: Nos, ELKÉSZÜLT! Talán méltón mondhatom: Az eddigi leg - legragyogóbb fejlesztés. Benne van az elmúlt 4 év tapasztalata. Összefog minden előző fejlesztést. És azt hiszem bőségesen beváltja, ami mindig is a célunk volt: Egy olyan…..
Milyen Segítséget kapok a Cashflow Mérnöktől?     Családi Élettervezés csomag Neked! A Családi Élettervezés csomag ára mindössze 9 900 Ft + ÁFA / év. A csomag tartalmaz több, mint 30 db képzési videót, aminek az első része elmélet, a második része pedig…..
A válaszért kattints a videóra!     Családi Élettervezés csomag Neked! A Családi Élettervezés csomag ára mindössze 9 900 Ft + ÁFA / év. Ez tartalmazza a Családi Élettervezés szoftvert és ajándékba kapsz hozzá 30 db képzési videót a…..
Hogyan tudod úgy kezelni a pénzt, hogy az többet hozzon, mint amennyit kiadsz?     Rendeld meg MOST!     A Cashflow Hatékonyság csomag kimondottan KERESKEDŐ és GYÁRTÓ cégeknek lett kifejlesztve! MOST a teljes csomag a Tiéd mindössze 64 900…..
Neked, mint cégvezető, cégtulajdonos tudnod kell kontroll alatt tartani azokat a sarokpontokat, amelyekkel már nem tud elszállni a céged anyagilag! Hogyan javíthatom a cégem egészségi állapotát? A válaszért kattints a videóra!     Rendeld meg…..
  A Világban rengeteg pénz van. Tényleg, rettenetesen sok, "gusztustalanul" sok pénz létezik! Miért van akkor, hogy az emberek nagy részének alig van?      Rendeld meg a Családi Élettervezés csomagot! A pénzzel nem az a gond, hogy kevés van! Ez nem igaz. Nagyon sok…..