Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J ka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi sztori legjóindulatúbb olvasata is az, hogy az óbudai Auchan képtelen megoldani azt a kereskedelemben alapvető elvárást, hogy a termékek ára helyesen szerepeljen a polcon és a pénztárgépben. Ez egy napi szinten jelentős forgalmat bonyolító hipermarket esetében se nem túl hízelgő, se nem…..
J ka 2017.05.22 15:15:23
  Nagyon sok üzenetet kapok tőletek, amire próbálok válaszolni több kevesebb sikerrel. Úgy döntöttem, hogy a blogon cikk formájában minden héten jelentkezem az aktuálisan legtöbbet kérdezett témával kapcsolatban. Ezen a héten a választásom az alapanyagokra vonatkozik. Besétáltam a konyhámba,…..
Falatnyi bikinik, csillogó kristályok, barna bőr, kidolgozott izomzat és széles mosoly az arcokon. Nem, nem a strandon vagyunk és még nyár sincs. Elkezdődött a fitnesz versenyek szezonja, a sport és a felszínesség színpadias találkozása, a műmosolygás bajnoksága, de ezzel együtt egy olyan…..
J ka 2017.05.09 16:06:24
Legutóbb a UPC karbantartása miatt merült fel a kérdés, hogy vajon elég-e, ha egy szolgáltató vagy cég a honlapján tájékoztatja az ügyfeleit a leállásról. Akkor szomorúan vettük tudomásul, hogy elég. Béla az Aliexpressz nagy kínai Szingli napi akciós cuccairól csúszott…..