Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sharon

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..
sharon 2010.04.08 21:17:36
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Hát ezzel a címmel sok újdonságot nem mondtak, de lássuk ezúttal ki, mit rejteget a többiek elől. Egy Rose nevű nénivel nyitunk, aki azzal írja be magát a sorozat történetébe, hogy áttételesen ő okozza Edie halálát. A néni ugyanis ahelyett, hogy békés alvással lehetővé…..
sharon 2009.11.26 21:48:02
@Llew:
kösz...

Én Gaby dumáját csípem legjobban, deScavoék se rosszak... Szegény edie, ő is jó ironikus volt :-)
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
Ugyan a tévés évad hivatalosan múlt héten kezdődött el, a nagy visszatérésekre ezen a héten került sor, így nézettség szempontjából igazán releváns adatokat csak mostantól tudunk közölni. A CW és az NBC eddig büszkén mutogatta a Gossip Girl, a Tuti gimi és a Jay Leno Show…..
sharon 2009.09.23 09:18:39
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
A híres tornádós rész, ami alapján az alkotók vagy a világ legnagyobb Twister-rajongói, vagy megrendelést kaptak a polgárivédelemtől a "Mit tegyünk, ha...?" oktatófilm-sorozat egy epizódjára, vagy egyszerűen úgy érezték bizonyos történetszálakból az életben nem…..