Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az valószínűleg nem újdonság, hogy holnap Magyarországra érkezik Vlagyimir Putyin és delegációja méghozzá légi úton. Fél Budapest megbénul, egyebek... De ha még nem értesültél volna róla, attól a pillanattól fogva hogy a repülőgépek közül egy is belép Magyarország légterébe, országos légtérzár lesz…..
Zsolan 2017.02.02 00:48:46
@SJobs: Lehet, hogy az egyik legfontosabb, de nem mindenható. Még jó, hogy nem zárják le miatta egész Európa légterét.
A Belvárosba így is katasztrófális máris a helyzet, pedig még itt sincs. Parkoló autók nuku, ha valaki véletlenül elfelejt időben arrébb állni, megnézheti magát, meg az autóját is. Utána úgysem fogja megtalálni. Már csak arra lettem volna kíváncsi, hogyha továbbra is maradt volna a szmogriadó, akkor ugyan hogy közlekedhetnének az autók.
Ezt az egy napot túl fogjuk élni.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi terror! A történet egy közeli hozzám tartozóval esett meg, és még nincs vége…. Az illető a vendéglátásban dolgozik. Több szakmai végzettsége is van, több évet külföldön is dolgozott. De vágyott haza,…..
Zsolan 2017.01.07 15:21:08
@Krampuszka: Az MT módosítása sokkal nagyobb mozgásteret ad a munkáltatóknak, mint a munkavállalóknak. Sajnos a módosítások túlnyomó többségben a munkavállalók hátrányára történt.
És megengedi, hogy 14 nappal később is bejelentheti az alkalmazottat. Addig marad a bizonytalanság.
Ezzel él sok munkáltató, külföldi és magyar érdekeltségű egyaránt.
Több helyen egy-két hetes próbaidő letöltése után elküldik a munkavállalót és ki sem fizetik. Ebben az országban szinte mindent meg lehet csinálni.
Zsolan 2017.01.07 15:22:12
@Sörömpőőr: Biztos, hogy van valami hátszele.
Zsolan 2017.01.07 20:36:15
@zpetal: Annyiban van közük, hogy szerződésben állnak egymással. És itt morális felelősség is fenn áll, ahogy Sörömpőőr is említette a hozzászólásában .