Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Helbika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán csak nekem volt hosszú a várakozás, ami az új ASC megjelenést és a SAM KDC ambient lemezét illeti. Mindkét kiadvány különleges, az elsőből csak néhány száz cd készült, azok is kézzel számozott példányok. Akinek van jó kontaktja a tengeren túlra, rendeljen belőle, hátha jut még. Megkérdeztem a…..
Eredetileg azzal a mondattal akartam kezdeni, hogy a Cobra ez nem csak egy mérges kígyó, hanem egy erősítő is, de aztán rájöttem, hogy címnek nem jó, mert hosszú, meg félreérthető is. Azt sugallja, hogy áttételesen az állatokról akarok írni. Holott nagyon nem...
Helbika 2016.12.06 23:52:25
Gondolatébresztő iromány, tetszett. Remélem egyszer én is AN célközönség lehetek, a minőség leadása nélkül. Hátha érdekel valakit egy 'belsős' elmondása a fiatalok zenehallgatásáról, megosztom véleményemet. Egyetem előtt állok, magamat egyre inkább különcnek érzem az osztályban és korosztályomban. Miért? Társadalomkritikát rövidre fogva borzasztó, mennyire nincs igény a gondolkodásra, az önálló véleményre. Ebből fakadhat, hogy rém egyszerű megvezetni a nyájat, a marketingesek (és akiket irányítanak) lettek a kulturális vezetők is. A könnyen eladható termékek, így a pop, tomorrowland-EDM stb. lehatárolták bajtársaim nagy hányadát. A többiek, köztük én, unjuk ezt, megyünk a magunk feje után, azonban a nyúlpörköltet és kaviárt is még mindig műanyagtányérról esszük, mert jó az úgy és minek neked jobb - sokszor az alapanyagok sem a legjobbak, dehát a mamma is abból főzött. Aki megtehetné, legtöbbször csak a látszatra adva felhype-olt 'minőséget' vesz (pl. Beats) vagy műveletlenségéből és tudatlanságából kitörni sem próbáló átlagpolgár, tehát minta megint nincs.
Nincs igény, vagy ha van, elfolytják, de ha ezeken túl is van, nem tudja merre induljon (jómagam). Továbbá eléggé műszaki jellegű, a lányokat konfrontálná és a szakbarbárok sem szeretnek a füzetből felnézni. Én most veszegetem a porcelánkészletemet, de szívesen hívatom meg magam ebédre (képletesen). Amit szomorúnak tartok, hogy a környéken (Zala) korombelivel hasonló igényekkel nem találkoztam, akikhez járok, mind apám lehetne..(Ráadásul az ő gyermekeiket is inkább a mainstream viszi). Ó, igen, hogy miért kezdtem bele: van még remény, kérünk egy kis támogatást, hátha a felnyíló szeműek nem ragadnak le a mediamarkt felső polcánál. (Btw. szeretem mások étkészletét is csodálni, esetleg, ha..) :)
Helbika 2016.12.07 17:40:15
@Audiolife: Ez igaz, az átlagminőség tényleg emelkedett, információból túlkínálat is van és nem is érdemes ennyire pesszimistán nézni, amíg lesz kivel zenét hallgatni.
Nem csak a technikában folyamatos a fejlesztés, de a blogok háza táján is. Ősszel mindig felcseszem magam, hogy mennyire béna már ez az egész dizájn, amit itt nyomok, és rámtör az újítási kedv. Persze, moroghat az egyszeri olvasó, pont most, amikor már megszoktam...