Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bozsó B

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyszíni beszámoló Greifswaldból 70-es évekbeli szovjet technológia, súlyos üzemzavar, biztonsági kifogások, végül az adófizetők pénzén történő kármentesítés és lebontás. Ez a greifswaldi atomerőmű rövid története. A paksival azonos blokkokat is tartalmazó német atomerőműben jártunk még idén…..
A klímaberendezések hatása a Föld éghajlatára és okos használatuk A nyár az az időszak, amikor mi, magyarok is leginkább érezzük a bőrünkön a klímaváltozást. Forróbb nyarak köszöntenek ránk, gyakoribb hőhullámokkal. A klímaberendezések használata ezért hazánkban is egyre gyakoribbá válik, míg a…..
Hosszú vajúdás után a mai nap az amerikai elnök végül bejelentette: az USA kilép a 2015-ben, Párizsban 195 ország egyetértésével elfogadott globális éghajlatvédelmi megállapodásból. Az USA kilépésétől függetlenül a megállapodás érvényben marad. Ám ahhoz, hogy a klímakatasztrófát elkerüljük, így még…..
Donald Trump már elnökjelöltként is klímatagadóként mutatkozott be. Programjában szerepeltette, hogy az USA kilép a Párizsi megállapodásból (az éghajlatváltozás megfékezésére kötött globális megállapodásból). Megválasztása után körbevette magát az olajipar nagyágyúival; a környezetvédelmi hivatal…..
Tavaly 197 ország írta alá a történelmi jelentőségű párizsi klímaegyezményt. A szerződés ma, november 4-én lép életbe – a nemzetközi szerződések történetében rekordgyorsaságú ratifikációs folyamat után. Óriási, világméretű mozgalom tette lehetővé ezt a sikert, amelyben haladó önkormányzatok,…..