Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nautilus123

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma tovább folyik a harc a villérekért, és azért a fasza kis Vespa robogóért, ami ott guggol csendesen a villa udvarán. Szegény Zsú a tegnapi adás óta azon gondolkozik, hogy a lófaszba nem tudott lélegezni a víz alatt és amíg a csaj tényleg fullba nyomja a kretént, én azon merengek, ez rájátszik,…..
nautilus123 2019.01.27 13:53:58
@javier2: Férfiak nem utálkoznak? Dolgoztam férfiak között, nagyon durván ment az egymás fúrása, valamelyik olyan undorral beszélt a másikról, hogy az állam leesett.
De elég megnézni egy homoszexualitásról vagy megerőszakolásos esetről szóló cikk alatt a kommenteket....Mindkét nemnél létező jelenség, kicsit már unalmas, hogy az összes negatív tulajdonságot megpróbálják egyesek a nőkre kenni. :/
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
nautilus123 2019.01.18 10:25:17
@oh..my...: +1 Érdekes, hogy Attila lelki terrorát valahogy nem tartották olyan gusztustalannak...Peti a "nagy arc" meg egy öntelt, rosszindulatú figura volt-pl. ahogy elhízottan kritizálta a nála azért jobb kondícióban lévő Eszter (?) külsejét, meg a többi. Ha nő csinálja ugyanezt, vagy kevesebbet, már megy a lotyózás és hasonlók. Igaza van Bellának a kettős mércéről.
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
nautilus123 2019.01.14 01:31:37
@Vérnyusszancska: Igen, nálam is. Meg a taktika szó...meg a szív. Ó te jó Isten.

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jaja, és próbálták elviccelni akkor, ahogy beszéltek róla, pedig biztosan tartanak már ettől a verbális agressziótól, meg elegük van. Csak Zsuzsába és Adriba könnyebb beleállni, mert azok nagy valószínűséggel nem fognak megverni vagy megtréfálni valami gusztustalan szarral.
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
nautilus123 2018.12.23 16:50:50
@Bluemotion: jaja legozni a frissen ágyból kipattant gyerekkel. Gondolom kisétált a hűtőhöz meg vécére....először azt hittem csak ironizál. :D
Gyermekeim az Úrban. Már megint eltelt egy év, pedig mintha tegnap lett volna; még tisztán cseng a fülemben, ahogy primiTivi a hálóban üvölt, mint a sakál, hogy ez egy faszszopó hálószoba geci; ahogy putridomb koronázatlan királynője, alias VV Dina szájából kecsesen hullanak alá a rágatlan fél…..
Kilencedikre nagyot köll gurítani a szarból is, tartja a közismert albán tévés mondás, és azzal folytatja, hogy egyébként csak szétkenődik a (mű)gyepen, amivel messze egyetértünk, sőt, szóval a lakókkal szemben nagy elvárások vannak támasztva. A műsorvezetéssel szemben is, a Belevalót a rutinból…..
Kőkemény, és végre részletekbe menő előzetes érkezett a True Detective harmadik, január 13-án érkező új évadához. A főszereplő a Holdfényért Oscar-díjas Mahershala Ali, a sztori pedig a beharangozó szerint az lesz, hogy ő nyomozott egy nyolcvanas évekbeli ügyben (gyerekek tűntek el), de ez volt…..
Várhatóan 2020-ban érkezik a tévébe az HBO aranytojást tojó tyúkjának első előzménysorozata. A Trónok harca világában játszódó, új kváziközépkori széria forgatása hamarosan kezdődik, és egy szereplő kiléte máris ismert: Jane Goldman, a sorozat alkotója Naomi Wattsra bízza a főszerepet, ami az…..
nautilus123 2018.11.05 12:36:29
@_-_-_: hát hallod mekkora férfi vagy lol. Igazi csődör.
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
nautilus123 2018.11.05 12:32:01
@thegabcsi: Egyetértek. Pedig nem szoktam kisujjat eltartva finnyáskodni. Majka, aki az egyik youtube-on kerengő videóban arról ordibál, hogy mekkora kurva és tiszteletlen az a nő, aki nem mutatta meg neki a csöcsét, hanem szó nélkül elsétált+ amikor facebook posztban hőbörgött, hogy a nők szart sem érnek és gyűlöli mindet, a többi megnyilvánulásáról ne is beszéljünk...ránézek és konkrétan azokat suttyókat látom, akik a lakótelep aljában a padon káromkodnak és belekötnek minden arra járóba.
Az egészen biztos, hogy a hajléktalanság és a hajléktalanok kriminalizálása nem az a téma, ami összehozza a Fidesz szavazóit, hogy egy emberként sorakozzanak fel az Orbán-kormány döntése mögött, így az elmúlt napokban igencsak vértelen és bizonytalan nyilatkozatokat hallhattunk a kormányzat…..
nautilus123 2018.10.20 10:36:32
@zriff: Na megjött a férfihangos agytröszt. "Közben a hajléktalanok többsége férfi." Hihetetlen, hogy ebből az ügyből is valami önsajnáltató nyavalygást hozol ki. Következő az lesz, hogy a nők miatt van az egész és emiatt nincsen barátnőd meg munkád sem...rosszabb vagy, mint a reklámokon felháborodó radikális feministák.
A német Sky1 csatorna, ami az X-Factor című zenei tehetségkutatót sugározza, fizetős, de a 24.hu kiszúrta, hogy felkerült az első adás a YouTube-ra és ott mindenki megnézheti, hogyan működik Istenes Bence német műsorvezetőként. Úgy tűnik elég jól.  Istenes Bence már 2016 nyarán arról beszélt,…..
nautilus123 2018.08.31 11:07:59
@Snagal: :D
Hát, ehhez túl sok mindent valóban nem lehet hozzáfűzni, de a hotdogos jelenet picit tényleg sok volt. Nem mentek tovább. (az eredeti címben kvartett volt, mert elbasztam)..
nautilus123 2018.08.15 21:15:47
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..
nautilus123 2018.08.14 16:09:34
@Hizdahr zo Loraq: összemegy alick farka...
nautilus123 2018.08.14 16:12:09
@tommybravo: Ja ilyenkor mindig úgy beszélnek, mintha kb. világvége lenne az agresszív, lincselő tömegektől. Aztán kiderül, hogy pár emberről van szó.
A minap a Facebook-on ismerősnek jelölt „George Munir Hassan”. Nem sokat cicózott, egy szimpla üzenetben három fotót küldött magáról, és egy kérdést mellé: will You marry me? Nem is én lennék, ha a kisördögöm nem kezdte volna továbbgondolni az esélyeket (lakhatás,…..
Mai rendkívüli, hétközi posztunkban szakítunk blogunk eddigi hagyományaival, s felkeressük lángoktól ölelt kis hazánk egyik legvarázslatosabb helyét, amely - nem titkolt módon - a bloggazda lakóhelyének közelében helyezkedik el.  Mediterrán hangulat Északnyugat-Borsodban. (forrás: saját)   Nem…..
nautilus123 2018.08.02 17:05:51
@Kispangit: Jah, ezt akartam tudni, mennyire problémás ilyen szempontból. Borsodból származom, nincsenek illúzióim, gondoltam ősszel meg lehetne nézni...talán akkor biztonságosabb.

Köszi a posztot!
comment:com Nem időgép, HírTv 2018.08.01 13:41:11
Hat percig tartott a HírTV 2.0 (vagy HírTV Oridzsinál?) első hírműsora. Nem volt benne belpolitika, és önreflexió sem. Még napokig kitart a kánikula. Leállt a hajóközlekedés az Elbán a szárazság miatt. Megjelent a tervpályázat a budapesti szuperkórházakról. A becsültnél kevesebb pénzből…..
nautilus123 2018.08.01 15:56:32
@-JzK-: Oh jaj most mi lesz. Az lesz, ami eddig mindig ment, bármilyen kormány volt hatalmon: szépen visszasunnyogsz a férfihangra picsogni a lúzer barátaiddal és siránkozni, miért nincsen még nőtök... :>
nautilus123 2018.08.01 15:57:37
@maxval bircaman balcán: te meg elmebeteg vagy, aki a felesége fotóját posztolgatta mindenhová.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
nautilus123 2018.08.01 15:53:24
@regicipo: +1

Ez az a művészetek völgye, ahol jó 10 éve belógtunk minden sátorba és seggrészeg volt a közönség fele?
Egy csomó félreértés van abból, ha valaminek rossz nevet adunk, mert az emberek a név analíziséből próbálják kikövetkeztetni, hogy mi az.   A "nőgyűlölő" kifejezést plédául azért nem szeretem, mert az egyszeri kövérákos belegondol, hogy ő gyűlöl-e aktívan - és arra jut, hogy hát ő egészen biztosan…..
nautilus123 2018.07.24 19:21:29
@smartdrive: Rendben, akkor állj anyáddal szembe és ezt mond a szemébe.
Boldog apák napját, mindenkinek! Függetlenül attól, hogy közeli, szoros vagy távoli kapcsolatban állsz a saját édesapáddal, függetlenül attól, hogy él-e, vagy sajnos személyesen már nem tudod megpuszilni, apa vagy-e vagy sem, adj magadnak ma legalább egy pár pillanatot, és gondolkodj el egy kicsit,…..
nautilus123 2018.06.18 12:24:30
Na megjelent a nőt nem látott megmondóember...
@czerka:
Drága gyermekem.
Amit én tapasztaltam, amikor csak szűk körben mozogtam. Nem egy fiúrokon a családban harminc-ötven évesként sem akar dolgozni és az anyján-apján élősködik, kéri el a pénzt piára, játékra, miközben otthon döglik és egy tányért képtelen elmosni, majd az anya cseléd megteszi. A barátnőmet kb. kötelezték arra, hogy a lusta öccse után takarítson munka után. Akkor most én is általánosítsak? Nem fogok, ezek csak gyökér egyének, a férfiak többsége nem ilyen.

Kicsit úgy tűnik nekem az általánosító fröcsögésedből, hogy egy szűk kör alapján ítélsz (egy lakóház?).
A legtöbb nőismerősöm dolgozik, utána jön a este a házimunka, gyerekek.
Nem tudom hol nőttél fel, mert még az általam ismert legelszeparáltabb zsákfaluban is dolgoznak a nők.

Élettársam sajnos apa nélkül nőtt fel, mégis egy normális, érett férfi lett, aki nem szarja le az anyját és az egyik legempatikusabb, legnormálisabb ember, akit ismerek, határozott és jól mérlegel. Jó haveri köre is van, értelmes férfiakkal, normális nőkkel. Rengeteg normális ember van.
De az, hogy te csak valami beteges fekete-fehér világot álmodsz, az nem a normális emberek baja.
Nagyjából úgy fél évvel ezelőtt a Klubrádió Popfilter című műsorában Csepely Adrienn kifaggatott a kedvenc rajzfilmjeimről, és olyan jókat röhögtünk az adás közben, hogy abban maradtunk, lesz valamikor egy folytatás. Ez azóta le is ment adásban (szó volt benne a Rambo rajzfilmváltozatától kezdve a…..
nautilus123 2018.06.17 14:23:21
Bizonyítékot kaptunk rá: Németh Szilárd nem azért beszélt baromságokat eddig, mert ez volt a megbízatása. Honvédelmi államtitkárként tovább remekel...
nautilus123 2018.06.11 11:46:32
Tessék, mutatok egy hétköznapi hőst, egy 41 éves angol faszit. Benedict Cumberbatch, a tévében Sherlockot alakító színész a Baker Streeten haladt éppen az Uberében, amikor meglátta, hogy Holmes képzeletbeli rezidenciája előtt négy nyikhaj ver egy embert a földön. Megállíttatta az autót, kipattant,…..
nautilus123 2018.06.02 12:31:45
@Bruti: :D