Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molcsa

107 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Xiaomi sem maradhatott ki a soundbar lázból, ezért természetesen ők is piacra dobták saját megoldásukat. A BlitzWolf és a Shunpad versenyzőit már kipróbáltuk, így komoly kihívás áll a 35.000 forintos Xiaomi soundbar előtt, ha ő akar lenni a mezőny győztese...
A BlitzWolf tovább bővítette amúgy sem szegényes power bank kínálatát: a BW-P6 egy könnyű és kecses útitárs, ami 10.000 mAh kapacitásával jó párszor fel tudja tölteni a telefonunkat. A számos gyorstöltést ismerő kütyüt 6.200 forintért kaparinthatjuk meg...
Nemrég került piacra a BlitzWolf BW-SDB1 soundbar, amivel a gyártó az ipar újabb szegmensében vetette meg a lábát. Mi pedig rögtön le is teszteltük, hiszen veletek együtt mi is nagyon kíváncsiak voltunk rá. Annyit már most elárulok, hogy nagyon megéri a (kuponnal) 24.000 forintos árát.  ..
Végre kezeim közé került a BlitzWolf nehézsúlyú hálózati töltője, a BW-S7, és alaposan megizzasztottam, csak hogy ismét ódákat zenghessek a gyártóról. Öt USB portjával, 40 W-os teljesítményével és QC 3.0 támogatásával igazi pankrátornak számít a töltők világában, kisujjból ellátja a család teljes…..
  Ismeritek a viccet, hogy hány fekvőtámaszt tud megcsinálni Chuck Norris? (Aki nem ismeri: az összeset.) Valahogy így tudnám röviden jellemezni a Xiaomi ZMI 10 QB820 20.000 mAh power bankot is, ez túlzás nélkül a legeslegdurvább hordozható aksi, amihez valaha közöm volt. A ZMI a Xiaomi…..
A Chuwi elsősorban a tabletekről és az iLife robotporszívókról ismert, pedig sok mást is gyártanak. Például töltőket, nem is akármilyen minőségben. A Chuwi Ublue C-100 egy megbízható, erős autós töltő prémium kinézettel és remek anyaghasználattal. Két eszközt is képes egyszerre tölteni, és minden…..
A Xiaomi 4 portos töltő a család összes telefonját egyszerre képes megetetni, de nagyon sok barátot is szerezhetünk vele, ha elvisszük a nyaralásra, ahol mindenki otthon hagyta a töltőjét. Brutális, 35 W teljesítményt képes leadni, olyan apró, hogy farzsebben is elfér, vigyáz a rádugott eszközökre,…..
Kíváncsian vártam a Lenovo G66 TV boksz megérkezését, mivel a megjelenítőim nem, vagy csak kismértékben képesek okosfunkciók ellátására. Eddig ezt egy drága és viszonylag magas fogyasztású HTPC-vel oldottam meg. A konkurenciához képest ütősre sikerült külsőségek biztosan megfogják a tekintetet, és a…..
Régen volt már "olcsó, de hasznos kütyük" típusú cikk, úgyhogy épp ideje volt elkészíteni a konyhai cuccok gyűjtemény harmadik felvonását (az első és második részért kattints). A felhozatal ezúttal is izgalmas: sült krumpli vágó, mindentudó konyhai hőmérő és chips készítő masina is került a listára...
A JMGO-t 2011-ben alapították, és az elmúlt 7 évben az egyik legjelentősebb kínai szórakoztató elektronikai céggé vált. Főleg projektorokat gyárt, de azokat igen jó minőségben. Elsősorban a dizájn és az összeszerelés minősége az, ami kiemeli a többi gyártó termékei közül a JMGO cuccokat...
A Doogee S60 egy nem mindennapi telefon, ami zászlóshajó helyett egy páncélozott tengeralattjáróvá alakult át. A készülék IP68-as minősítéssel van ellátva, ahol az első számjegy a porállóságra, a második pedig a folyadékok elleni védelemre vonatkozik, mind a két szempontból maximális pontszámot ért…..
A Xiaomi Mi Mix 2 egyértelműen a 2017-es év kínai telefonja. Hatalmas népszerűségnek örvend világszerte, hiszen egy igazi felső kategóriás készülék szinte középkategóriás áron. Ezt bizonyítja az is, hogy a fél kínai világ lemásolta. A páratlan mérnöki megoldásairól híres, de a mindennapokban…..
Hamarosan itt a Vernee X, az új MTK architektúrára épülő telefon. Az ilyen technológiai váltások általában egy csomó újdonságot vonzanak magunkkal, illetve az optimalizációból is profitálhat a felhasználó. Gyorsabb hardverek kisebb fogyasztással és egyben hosszabb üzemidővel, nagyobb felbontású…..
  Az Eonon GA8151 fejegység egy csapásra felhozta a 13 éves autómat a mai új autók szintjére. Segítségével lett internetem, navigációm, fedélzeti számítógépem, fedélzeti kamerám és tolatókamerám is, így abszolút naprakész lett a kocsi...
A mai, rendhagyó teszt alanya 4 monitor Kínából, ezeket próbálom ki és hasonlítom össze átlag felhasználói szemmel. Azért kaptam kedvet az egészhez, mert nagyon úgy tűnik, hogy Kína egyre erősebb PC és irodai termékek fronton is. Egyre több komplett asztali gépet, gamer cuccot, videokártyát,…..
  Az Alldocube Freer X9 az elmúlt idők egyik legnépszerűbb kínai táblagépe, ti is felkaptátok, és minket is nagyon furdalt a kíváncsiság, hogy tényleg ennyire jó lehet egy ilyen olcsó táblagép? Jelentem: igen! De azért járjuk körbe a dolgot részletesebben...
  A Vernee Mars Pro a korábbi Mars modell továbbfejlesztése, mely hardver szinten szépen domborít, és csak kevés hibát róhatunk fel neki. A hasonlat tökéletes mert sivár, mint a vörös bolygó, de belül tartogat számunkra érdekességeket. Akciósan 48.000 forint, ami az áfa és vámmentes szállítással…..
  Ismét eljött az év legőrültebb időszaka, a Fekete Péntek, amikor a legnagyobb leértékelésekkel rukkolnak elő a cégek, most a GearBest hozza el hozzánk a kínai Mikulás termékeit. Hivatalosan egészen hétfőig tart ez az időszak, szóval ne maradjon le senki...
A Baseus Peas kábel menedzsert már pár hónapja kinéztem magamnak, de csak nemrég jutottam el odáig, hogy meg is rendeljem. Főleg fekete színben tetszett, így rászántam magam egy ilyen vásárlására. Nem bántam meg, így örömmel vállaltam a teszt megírását, amikor a céghez is érkezett egy darab. Sajnos…..
  Régóta nem járt már nálunk Teclast táblagép, így épp ideje volt a Teclast T10 tesztnek. Régebben én is birtokoltam egy X98-at, ami nem volt rossz gép, de voltak azért hibái, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, hol tartanak azóta. Specifikációi alapján nagyon meggyőző az Androidot futtató masina,…..
Már írtam egy hasonló cikket a kávanélküli telefonokról, de azóta igencsak kiszélesedett a Mi Mix másolat választék, és újabb, jobb versenyzők is rajtvonalhoz álltak. Nem is csoda, hiszen rengeteg vásárlót lenyűgöznek a hasonló fejlesztések, és ez egy nagy karácsonyi sláger lett. A felsorolást…..
Nemrég volt teszten a BW-S2, ami egy remekül sikerült kétportos töltő, néhány embernek azonban hiányozhatott belőle a QC támogatás. Nem is a BlitzWolfról beszélnénk, ha nem lenne erre is megoldásuk, amit még számos extrával fejelnek meg. Hölgyeim és uraim, fogadják szeretettel a BW-S6-ot!..
Újabb BlitzWolf hálózati töltő érkezett hozzánk a BW-S2 személyében, aminek különlegessége, hogy két USB portot is találunk rajta. Így két eszközt is tölthetünk egyszerre, akár fejenként 2,4 amperrel, hiszen a töltő 24 W-os kimeneti teljesítményt garantál...
Az mp3 lejátszók kora már régen lejárt az okostelefonok betörésével, viszont az sem igaz, hogy kihaltak volna ezek az eszközök, manapság elsősorban a minőségi zenehallgatóknál találjuk meg a modern változataikat. A lossless lejátszók az okostelefonoknál jobb hangminőséget kínálnak, lássuk ez…..
A BlitzWolf köztudottan nagyon otthon van a töltők és aksik piacán. Már szinte a teljes power-bank családjukat bemutattuk, így nem maradhatott el a legújabb darab, a BW-PF1 sem. A népes bandában egy eddig létező rést foltoz be apró méretével és Type-C csatlakozójával...