Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrGonzo

32 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen sorok január 31-én készültek, de technikai gondok miatt most tudtak talán megoldást találni rá, hogy megjelenjen. … 10 év…   Nem is tudom hol kezdjem. Talán ott, hogy nehezen kezdek hozzá az íráshoz. Sok minden történt a 10 év alatt. Talán ott kezdeném, hogy mit mondott Andi az évforduló…..
Egy történet ... 6 éves lenne... 2015.10.25 06:13:12
Igazán nem is tudom mit írhatnék, a címben benne van a lényeg. Kissé szégyellem magam, hogy ennyi idő után írok, s ráadásul keresem a fejemben a gondolat fonalát amit le szeretnék írni. Sok minden van, de Csengével kapcsolatosan nem releváns, inább jelenlegi élethelyzetünket…..
A TASZ Drogriporter munkatársai idén márciusban Új-Zélandon forgattak arról, hogy miért döntött úgy az ottani kormány, hogy az eddigi tiltó megközelítés nem alkalmas a dizájner drogok visszaszorítására, és hogyan próbál legális, ellenőrzött piacot teremteni néhány alacsonyabb kockázatú szer…..
  Ma reggel a Nyugati téren akcióztunk. Az atv.hu riporterének elmondtam, azért tettük ki a molinót, hogy felhívjuk a figyelmet arra, a nagypártok csak egymást savazzák és gumicsontokat dobálnak, miközben valódi tartalma a kampányuknak nincs, a hétköznapi emberek problémái,…..
DrGonzo 2014.02.27 11:53:14
Mint 4K gyűjtő: a plakát szövege erős, s nem is értek vele egyet, az általad mondott üzenet nem jön át róla. Megbántva érezném magam, ha valamelyik csapat szavazója lennék. Azért hibás mert itt a 4k, mint induló kis párt, nem jutott el hozzá az üzenet, s két nagy pólus közül a kevésbé rosszat választja, vagy ahhoz sorolja magát, akkor már f.sz a párt (végső soron mert ő valamelyik táborba tartozik)? Egy ilyen üzenet után nem is csodálkozz rajta, hogy nem nézi meg a programot.
Más pártnak is van programja, fel kell menni a pártok honlapjára, lesz ott program (kivéve akinek nincs, mint tudjuk, de ők 4 éve is úgy nyertek, hogy nem volt programjuk).
Kissé köpködésnek érzem, hasonlóan ami ellen most kiállsz, s érvelsz.
Szalonképesebben is lehet fogalmazni, anélkül hogy másokat megbántanál.
Miért kell belemenni ilyenbe? Ez az ő ügyük, tényekkel kellene érvelni, nem azzal, hogy ők nagyok, megvan háttérországuk, pénzük, tehetségük, de nem juttatnak el üzeneteket. Nem érdekük, ezt el kell fogadni.
A szomorú az, hogy még nekem is elvette a kedvem, hogy ha már az elején ez van, később mi lesz belőle?
Kérlek figyeljetek oda, mert jó a 4k célja, üzenete, ezért csinálom, de ilyen egyéni akciók miatt az egész 4k-t építed valamilyen irányba, s nehezen védhető az utca emberével beszélve, akit megbánt egy ilyen felirat.
Tart a párt valahol, tudomásul kell venni, lassan kell építkezni, tudni kell kezelni, helyesen értékelni az eredményt...
De remélem lesz alkalmam, hogy személyesen elmondjam majd benyomásaimat, gondolataimat.
Nem bántás, csak egy őszinte vélemény, gondolat volt, kitartást kívánok, délután megyek tovább gyűjteni...
… két éve történt minden …   Már egy ideje itt agyalok mit is szeretnék írni, és honnan is kezdjem, de nem jutok előrébb. Késztetést érzek arra, hogy ezen a napon is írjak valamit ide a blogra, hiszen évfordulóját éljük az eseményeknek… Az idő dolgozik, talán ez…..
Ma esti írásomnak sok aktualitása van. Régen írtam az oldalara, amit már páran jeleztek. Nem egyszerű mit írni. Mostani írásom jelentős része Kincsővel kezdődik, mely később belefut Csenge történetébe... Keresem gondolataim fonalát, hogy írni tudjak, sok gondolat kavarog a…..
Egy történet ... Anyák napja ... 2013.05.04 20:08:51
Régóta jár a fejembe tudat alatt, hogy régen írtam. Még meg se merem nézni mikor utoljára. S talán ezzel sokat el is árulok jelenlegi helyzetemről. Néha azon kapom magam, hogy félek ránézni az oldalra, illetve félek képeket és videókat visszanézni Csengéről. Most is talán…..
Régen írtam, valahogy nehéz rávennem magam, sokat kéne írni, talán túl sokat is, így mindig napolom a dolgot. Most viszont érzek némi késztetést, így írok egy keveset. Hol is kezdjem... Talán ott, hogy történt nem kevés dolog a legutóbbi bejegyzésem óta. Vannak akik…..
Egy történet ... 2013.01.24 22:23:10
Hogy melletted legyek. from Gonzo on Vimeo. Egyelőre nem tudok írni, inkább csak idézek egy könyvből, amit egy Segítőnk talált nekünk: "A GYERMEKEK, MILY BECSESEK A tisztelet alapvető fontosságú dolog. Minden ember fontos, de a gyermekeidet s az öregeket nagyon meg kell…..
Ismét eljött egy este-hajnal, amikor is nem tudok aludni. Már napok-hetek óta érik egy írás, hát most időt adok magamnak erre. Igazán nem tudom hol kezdjem, meg miről is írjak, hiszen nagyon sok minden történt az elmúlt időszakban velünk, mely mélyen kapcsolódik…..
A mai napról későbbiekben fogok írni, most csak annyit, hogy ez egy fájdalmasan-szomorú nap volt az életünkben... 2009. október 24-én 19:16-kor született Csenge, s ma töltötte volna 3 életévét... Rá való emlékül írom ezt a rövid bejegyzést, melyet valamikor folytatok, s…..
Úgy néz ki írnom kell magamból, csak nem tudom mit. Most is felkeltem már hajnali 3 körül, s tudtam ismét nem fog menni a visszaalvás, így Kincsőt megbüfiztettem, s kijöttem a konyhába írni. Igazán nem tudom mit kellene írnom... Nem tudom milyen hangvételbe írjak nektek?…..
A héten egyik este voltam egy barátomnál, segítségem kérte egy blog szerkesztésében. A blogot egy barátja halálának 2 éves évfordulójára készítette. Korábban elkezdte már, csak most abba kérte segítségem, hogy jobban nézzen ki. Nem sokat tudtam segíteni... A blog…..
Nem mostanában írtam ide a blogra... hát most megteszem. Július 15-e van, hajnali 03:05. Nem tudtam aludni, úgy éreztem írnom kell... Nem szoktam visszanézni mit írok, de most megtettem, hogy tudjam hol is hagytam abba. S az oldallal kapcsolatban kérdeztem őszintén. Erre pár embertől…..
"Magyar fű, Árpád vezér ajánlásával” – ez a meghökkentő felirat fogadta a fesztiválozókat az idei EFOTT-on a Jobbik sátránál. A párt arra szólította fel fiatalokat, hogy ne szívjanak füvet, ehelyett a fesztivál végén vessenek el fűmagokat a sátruk helyére. “Ami…..
DrGonzo 2012.07.10 09:33:49
@_Wasp_: Végre már olvasok valamit, amit hiányoltam, s írni is akartam.
Családapa vagyok, fiatal koromban alkohollal és dohánnyal kezdtem. Pár év cigizés után el is tűnt a dohány, magamtól "kinőttem" belőle. Alkohol kis mértékkel maradt.
Aztán valahol 20-on pár éves koromban találkoztam a zölddel, s kinyitotta a világot számomra (ezt sokan félreértik, akik nem tudják miről beszélek, aki meg érti annak nem kell magyaráznom). A világra való rálátásom spektruma sokkal szélesebb lett. Vega lettem, jógázni kezdtem, kijárni a természetbe sziklát mászni, s megtaláltam önmagam, hogy a környezetvédelemmel foglalkozzam. Felvételiztem 24 évesen az egyetemre, s el is végeztem. Közben buliztam is, meg dolgoztam. S nem bántam meg semmit. Egy jó ideje családapa vagyok, már nem fogyasztok semmit se, nincs rá szükségem. Családapa vagyok, adófizető, akit zavar, hogy sose jelennek meg a statisztikákban a hozzám hasonlók, pedig sok barátom van aki hasonló cipőben jár mint én.
Olyat is ismerek aki még mindig rendszeresen használja, sőt olyat is aki keményebb fele tért el. Viszont azt ne felejtsük el, hogy ez nem a zöld hatásának köszönhető, hanem a belső világának, vagyis a pszichének. Olyan problémáik vannak, melyeket nem sikerült megoldani. Ez pszichológus segítségével sikerülhetnek.
Kérdeztél már meg alkoholt fogyasztó embert miért iszik? Elég érdekes válaszok jönnek. Segít ellazulni, jól esik, stb. Ellazulni, gátlásokat elengedni, mert enélkül nem megy? Voltam olyan chemical brothers koncerten, ahol az első sorban élveztem a zenét, s körülöttem szerintem mindenki be volt állva. Barátaim kérdezték (akik bogyóztak), hogy mit vettem be, hogy ennyire jól érzem magam, s meglepődve tapasztalták, hogy semmit. S utólag be is vallották, hogy számukra inspiráló volt, hogy tisztán ilyen felszabadultan tudtam szórakozni.

S igen, ha gyerekem lesz nem fogom neki tiltani a füvet, próbálja ki, élvezze. Nincs ezzel semmi gond, ha rendes belső világgal rendelkezik. Nem a fűvel van a gond, s nem az alkohollal, hanem hogy emberekben vannak belső problémák, s nem oldják meg. Az mennyivel jobb, hogy legálisan írnak fel az orvosok nyugtatókat, elnyomni a problémákat? Szóval elég hosszan lehetne ezt ecsetelni.

S ha már tények, sok könyvet olvastam, s egyet találtam csak közöttük ami tényleg objektívnek tűnt számomra, az érem mindkét oldalát bemutatta, nem volt elfogult egyik oldal irányába se:
www.ndi-int.hu/K09_%20Marihuana.htm
Ajánlom azok figyelmébe, akik szeretnének kutatáson alapuló véleményt kialakítani, nem pedig csak hallott dolgokkal dobálózni.
Nagynéném egyszer előttem osztotta a füveseket, hogy a drog előszobája, stb (amit belekondicionált a rendszer), s ekkor nyugodtan elmondtam neki, hogy rendszeresen fogyasztottam, mire az álla leesett. S mondtam neki, hogy azután dumáljon többet róla, ha már tudja ténylegesen hogy miről beszél. Próbálja ki, azután mondja, hogy tudatmódosító, stb. Mert az alkoholt nem tartotta annak, nem érezte annak...

Várom a válaszokat. Köszönöm.
Régen posztoltam a blogra, most megteszem, kicsit fura lesz... 3 posztot fogok egyszerre feltenni, de időben máskor íródtak, ennek részben az az oka, hogy képeket szerettem volna beletenni, illetve közben a laptopom vinyója megadta magát (szerencsére pár hete mentettem le róla minden…..
Egy történet ... 33 ... 2012.05.15 15:03:00
… péntek hajnali 3 körül egy álomból ébredtem... álmomban Csengét láttam a koporsóban feküdni a ravatalozóban újra, csak most egészséges volt, mint aki békésen alszik... kis sapka a fején... édes angyali arccal... (sajnos közel se így nézett ki a valóságban, de ezt nem…..
Tedd magad szabaddá, legyél aktív!Előadások «Szabad szoftverek «Szabad kultúra «Filmvetítés «Közösségi találkozó «   Idén ismét együtt ünnepeljük a Firefox böngésző, a Thunderbird levelezőprogram és más Mozilla termékek kiadását,…..
Egy történet ... Anyák napja ... 2012.05.06 21:32:00
Mostanában van egy-két nehéz nap, mint a mai is: anyák napja... vagy a május elseje is az volt... Tavaly május elsején kint voltunk a csónakázó tónál, sétálgattunk, Csenge nagyon élvezte a nyüzsgést, az állatkert előtti kirakodást, stb. Illetve a krisnások is kint voltak,…..
Eljutottunk az adóügyi ámokfutás egyik lokális mélypontjára. A telekom cégeknek kell megmondania Matolcsynak, hogy milyen formában is szeretnének adózni. A sarc végösszege már megvan, a formát mindenki kitalálhatja magának. Ha nem, akkor marad a percenként két forintos…..
Egy történet ... magányosan .... 2012.05.01 23:43:00
Azt hiszem eljutottam addig a pontig, hogy írok a barátokról, mit és hogyan éltem meg a 3 hónap alatt... Igen, most csak a magam részéről írok, vannak részek melyek Andira is igazak, viszont most csak magamról írok.   Már egy ideje folyik bennem egy bizonyos folyamat,…..
Egy történet ... 3 hónap ... 2012.04.26 11:46:00
..3 hónap... Tudom, sokan minden nap ránéztek az oldalra, hogy lássátok, írtunk-e valamit, s gondolom már sokan csalódva látjátok, hogy ma se lett újabb poszt. Sajnálom, ha csalódást okozok, nem szándékos, csak egyszerűen így alakul, nehéz írnom...   Ma 26-a délelőtt van.…..
Egy történet ... itt vagyunk ... 2012.04.12 13:20:00
Mindig is nehéz elkezdeni az írást, hogy miről is írjak... aztán lassan belemelegszek, igaz csapongnak gondolataim, érzéseim, de csak így tudok írni, nem vagyok író, csak egy egyszerű hétköznapi ember, aki éli az életet... Két hónapja, hogy nincs közöttünk... talán ezzel…..
Nehéz mostani témámhoz hozzákezdeni, de azt hiszem részben eljött az ideje... Az elején szeretném megírni, hogy a kislány akivel a klinikára kerültem, szerencsére már jól van, másnap hazaengedték – sokan aggódtak érte, ezért gondoltam helyes, ha megírom. Amiről…..
Már egy jó ideje nem tudok aludni, jár az agyam... kb egy jó órája csak jár, és pörög, s sajnos ugyanabban a formában nem fogom tudni leírni... jó lenne egy gondolatolvasó-jegyzetelőgép, sokat segítene...   Egy hete írtam utoljára, úgy néz ki ez így fog menni, hetente egy…..