Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ratyi Manó

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Volt egyszer egy karácsonyi parti. Mindig is tudtam, hogy a vállalatunk férfi vezetői eléggé hímsoviniszták. Pár évvel ezelőtt a fültanúja voltam, ahogy egy buli keretén belül a sarokban állva osztogatták egymás között…..
Ratyi Manó 2020.01.18 13:19:21
Bitangul érdekes Csillagok háborúja-cikket írt a Starwars.comra egy Steven Romano nevű Star Wars-rajongó: összeszedett 7 olyan érdekességet a régi trilógia izgalmas forráskönyveiből, amik ha valóra váltak volna, gyökeresen átváltoztatták volna a kedvenc sci-fi univerzumunkat. Han…..
Ratyi Manó 2019.11.15 20:26:52
A Pesti Srácok 2013-ban indult, magát keresztény-konzervatív értékekkel rendelkező hírportálnak tekinti, ez azonban általában csak olyan formában igaz, hogy a magát szintén hasonló értékrendűnek valló Fidesz-KDNP holdudvarához tartozva évek óta óriási számban termeli ki a bíróság által is hazugnak…..
Ratyi Manó 2019.11.14 14:42:38
@MAXVAL bircaman közíró: deutschnak is adhat belőle
       Ez a poszt lazán kapcsolódik a korábbihoz. Csak sokkal szomorúbb.      Nyilván sokkal több embert érdekel a magyar futball állapota, mint a magyar matematikáé. Ez teljesen természetes. A probléma az, hogy Orbán Viktort nem csak sokkal jobban érdekeli a magyar futball állapota, mint a magyar…..
Eljött hát az idő, hogy korábbi ígéretéhez híven az Úr vízbe fojtsa a földi életet, mert az emberek, akiket a maga képére teremtett, „szívükben gonoszak”. Ha nem is adunk hitelt e történetnek, a mindent, még a legmagasabb hegyeket is beborító özönvíz elgondolása szépen szemlélteti, hogy a bronzkori…..
Ratyi Manó 2019.04.30 10:42:41
A homoklobbi áll a feljelentés mögött, mint ezt sejteni lehetett. Íme az idézés: Természetesen megjelentünk, hiszen nincs se titkolnivalónk, se félnivalónk. Íme az ügy dokumentumai: A további fejleményekről tájékoztatni fogjuk az olvasókat. Mindenesetre érdekes, hogy a homoklobbi…..
Ratyi Manó 2019.04.21 21:38:32
Pár hónapja megjelent egy négyórás „dokumentumfilm” Michael Jacksonról, amiben két férfi szexuális zaklatással vádolja. A doksi hatásásra a nép megoszlott, a nyilvános lincselés és az ártatlanság fanatikus bizonygatása között mozog azóta is a társadalom azon rétege, amit érdekel egyáltalán ez a…..
Nagycsütörtökön elbattyognak a harangok Rómába, elcsendesednek a templomtornyok. A magyar harangok korábban indultak, évekkel ezelőtt, mert messze van az a Róma. Ezért aztán hiába rángatják az atyák/lelkészek a kötelet, nincs hang, amely felverné a puszták népét. De lehet, hogy nem is rángatják,…..
Ratyi Manó 2019.04.20 07:07:56
@MAXVAL bircaman közíró: a kereszténység biznisz. Csak egy csatak buzi hihet benne komolyan. Meg a 80 alatti IQ-s nyanyák
Ratyi Manó 2019.04.20 07:08:50
@darlacko: ki kíváncsi erre a köcsög zombimesére 2019-ben?
Végre a kezünkben gyönyörű új kiadásban (az eredeti 1988-as) a Hannibal-tetralógia második kötete (az elsőről itt írtunk), amely ugyanolyan magas színvonalú, mint az első, ráadásul a fókusz egyre inkább Hannibal felé mozdul, ami ad egyfajta plusz ízt az egész történetnek.…..
Ratyi Manó 2019.04.20 06:57:26
Néné musá. Ez volt az első gondolatom, amikor megláttam a hírekben, hogy Richard Attenborough elhunyt. A kiváló rendező életének fő műve egyértelműen a Gandhi volt, a Chaplin szintén nagyon jól sikerült (Robert Downey Jr. élete eddigi legjobb alakítását nyújtotta benne), A…..
Ratyi Manó 2019.04.20 06:53:36
Mensáros László naplóit olvasgatom és most már azt is sajnálom, hogy nemcsak színházban, de az életben sem találkoztam vele. Remek gondolatai vannak és olyan kétségei, amelyek nagyon közel állnak a szívemhez, hiszen ugyanúgy élem meg én is őket napról-napra. Úgy is…..
Ratyi Manó 2019.03.15 18:58:41
Régi trükkjét alkalmazza Orbán Viktor az Európai Néppárttal folytatott vitájában. Ennek lényege, hogy tudatosan összezavar mindent kívül és belül, ő figyel, nem nyilatkozik egyértelműen, de nyugalmat és elszántságot sugároz. A végén pedig - bármi is történjen – azt a látszatot kelti, hogy a dolgok…..
Ratyi Manó 2019.03.10 18:28:58
@MAXVAL bircaman közíró: ebben speciel igazad van
Ez ütős lesz, pajtikáim:"Vallomást tett a nagy nevettető: Sas József. Elárulta, nincsen érettségije. A humorista úgy véli, hogy Magyarországon, a papírok országa vagyunk, nem azt nézik, hogy mit tud az ember, hanem hogy milyen papírjai vannak. József úgy véli, hogy ő…..
Ratyi Manó 2019.03.08 10:05:12
Régen döbbentem le ennyire filmen. Nem erre készültem ugyanis. egyáltalán nem. Neil Jordantől a mai napig a Michael Collins az etalon a számomra, nagyon kedvelem a rendezőt, de érdekes módon éppen azt a filmet nem láttam még tőle, amiért az Oscar-díját kapta. Amikor a The…..
Ratyi Manó 2019.03.03 16:57:26
Én már az Exatlon első promója láttán attól rettegtem, hogy előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a távolról skorbutos öregasszonynak tűnő Palik László lefordul a dobogóról Dominikán. És akkor még nem is tudtam, hogy a műsorvezető csak gyümölcsöt és zöldséget eszik, és minden nap edz valamit de a…..
Napjainkban a dohány a legelterjedtebb a pszichoaktív élvezeti szerek közül. Ha valaki le szeretne szokni a nikotinról, nincs könnyű dolga: a fizikai elvonási tünetek 2-4 hétig tartanak, ám a pszichikai függőség hónapokig-évekig is elhúzódhat. Többek között ezért is olyan magas (70-75%) a visszaesők…..
Ratyi Manó 2018.06.01 07:57:08
Mennyiben hasonlít Orbán Viktor Magyarországa Adolf Hitler Németországához? Sokban. Ott vannak például ők, akiiktl félni kell, akiket gyűlölni kell: a zsidók / migráncsok. És vagyunk mi, fehér, keresztény európaiak, azaz: árják...
Ratyi Manó 2018.05.31 00:48:19
@apro_marosan_petergabor: matyizni a fideszesek szoktak a vezérükre. A kicsi liberóra. A libsi internacionálé büszke vezérére. Előtte ifjúkommunistára.
Nemzethalál, afrikai migráncsok árasszák el édes hazánkat, szülj, szülj, szülj, illetve legyél szexis, trendi és fiatalos, siker, siker, siker. Meg, persze, keress sok pénzt a NER-elit segítségével. Két ikonikus videó is megjelent a héten a NER abszurd világáról...
Ratyi Manó 2018.05.28 21:24:55
@maxval balcán bircaman: nem feltétlen, képzeld, ha olyan születik mint te, milyen dráma egy anyának
A diktatúrák nem minden esetben puccsal születnek - Magyarországon például számtalan, önmagában aprónak tűnő lépéssel számolja fel Orbán Viktor a szabadságot. Most újabb 3 törvény sodor miket messzebb egy élhető demokráciától...
Ratyi Manó 2018.05.25 22:12:43
@Új Ember: nem az vagy?
Az új Orbán-kormány minisztereinek meghallgatása csalódást okozott. Már akinek ez a színvonal még csalódás tud lenni. Persze, mindenre rámondható, hogy a csalással elért kétharmad mindent igazol, de akkor sem normális, hogy migránsok által szendvicsre hivatkozzon az egyik, a másiknak ne számítson,…..
Ratyi Manó 2018.05.17 09:43:09
@ulpius66: lesz békement?, Stefkával a komcsikkal, Szélessel, bajerrel, bencsikkel?
Szerző: Lukácsi Kriszti Molnár Gyula az MSZP elnöke, Dél-Buda képviselőjelöltje. Pár napja a magyarországi viccpárt elnökéről bizonyosodott be számomra – és remélhetőleg az olvasók számára -, hogy nagyon is komolyan gondolkodnak, most Molnár Gyulával beszélgettem annak érdekében, hogy kiderüljön…..
Ratyi Manó 2018.05.15 11:35:52
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: ebből rakták össze a birkáknak a kereszténységet, meg a Jézus nevű kitalált zsidót
Ratyi Manó 2018.05.15 13:03:47
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Hogyan lehet egy kitalált embernek nemzetisége? - ez talán az elmúlt évek leghülyébb kérdése tőled

minden kitalált embernek van nemzetisége. Mary Poppins például angol.
Háry János magyar. János vitéz is :D :D :D
Ratyi Manó 2018.05.15 13:04:45
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: az összerakással semmi gond, szerintem a Harry Potter jobb és koherensebb mint a Biblia. A Star Wars is.

Nem kell benne hinni, mert faszság.
Az április 8-i választás óta eltelt 1 hónapban a legtöbb cikk azzal kapcsolatban született, miszerint a vidék, legfőképp pedig a kisebb városok és községek döntötték el a választást - a vidéki városok véleményét elnyomta a falvak lakóinak “tájékozatlansága és tudatlansága”.Jelen bejegyzésünkben az…..
Ratyi Manó 2018.05.14 07:17:47
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: csak ez amostani a világok legjobbika?

Csak Orbi?

És ezért egymilliárd dollárt kell lőrinc nevén hazavinnie?
Ratyi Manó 2018.05.15 11:34:59
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: minden fideszes kommunista. A családjuk, a vagyonuk, az eszméik. MInden
Ratyi Manó 2018.05.15 12:58:41
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

igen el akarják törölni a magántulajdont, csak az övék legyen minden
igen, ezek proletárok, már diktálnak is
nem, ez nem, az állam legyen, mert annak a pénzéből élősködnek
pénz megszüntetése???? ne bolondozz. Egyébént az erzsébet utalvány az mi a fasz?
tervgazdaságot? Ugye ez nem komoly, már az van.
Mondtad. Mondhatod ezután is. De álljon itt egy kis magyarázat, hogy miért nem lesz tőle lelkes az illető lelkész/pap. És pár tipp, hogy mit is mondhatsz helyette...  Olyan szépen beszélt Tiszteletes Úr/Asszony! Az egyik leggyakoribb mondat, amit hall egy lelkész. A templomajtóban akar valamit…..
Ratyi Manó 2018.05.14 07:50:17
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: maga is baszik kisfiúkat?
A hétvégén egy konferencián jártam Berekfürdőn, aminek témája Az egyház megújulásának teológiai alapjai és gyakorlata volt. Sokkal izgalmasabb annál, mint amilyennek hangzik. :D A hétvégén nem csak arra volt alkalmunk, hogy két napon keresztül elméleti síkon növeljük…..
Azt hiszed, hogy csupán a törpök élete nemcsak játék és mese? Nem volt egyszerű az sem, ha valaki Magyarországon a reformátori eszmék követője volt. Lássunk 7 magyar reformátort és nem semmi történetüket! Hm, és persze legyünk büszkék rájuk és a történet többi szereplőjére! ;) 1. Kálmáncsehi Sánta…..