Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vecseilaszlo

3829 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Híreket, infókat keresel az e-kereskedelem területéről? Akkor ajánlok neked néhány nagyon hasznos weboldalt, amiket én is olvasok: Kosárérték - e-kereskedelmi magazin WebShop Labor - a legmodernebb megoldások boszorkánykonyhája SmartCommerce Consulting - üzletfejlesztési…..
A hazai e-kereskedelem növekedése folyamatos: a tavalyi évben a kiskereskedelmi forgalom több mint 5 százaléka online valósult meg. Nem csak az internetfelhasználók tábora növekszik, hanem a vásárlási gyakoriság és az átlagos megrendelési érték is. Forrás: HR Portál "Az…..
Hazánkban közel 8000 kosaras webáruház működik. Vajon mit jelent ez a szám egy átlagos e-kereskedőnek? Versenyt! Folytonos és örökös harcot a vevőkért, amelyben akár egy látszólag apró hiányosság is az oldalunkra érkező látogató elvesztését eredményezheti. Forrás:…..
A legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi láncok közül a Tesco, az Auchan és a CBA egyaránt folytatja az online terjeszkedést, a Spar pedig [...] idén (a szerk.) száll be. A diszkontok egyelőre titkolják, mire készülnek. Forrás: Napi.huSzerző: Csernátony Csaba "Pár hete szintet…..
A marketingesek rémálmát válthatja valóra az Európai Unió bő fél év múlva életbe lépő új adatvédelmi rendelete, ha a cégek nem készülnek föl idejében az előírásokra. Forrás: Népszava "A kezdeti komoly aggodalmak ugyan elcsitulni látszanak az európai általános…..
Sokan csak egy új weboldal elindítását követően, az eredményekkel szembesülve látják be, hogy attól, hogy az oldal jól néz ki, még nem fog pénzt termelni. Forrás: 7blogSzerző: dr. Kádas Péter "Más cégeknek meg sokkal kevésbé esztétikus honlapok is ontják a megrendelőket…..
Bár a közösségi oldalon bevezetett változások a hazai vállalkozókat is bosszantják, nem tudnak meglenni nélküle, sőt, egyre többet használják üzleti célokra az amerikai óriáscég egyéb platformjait is. A hatodik alakalommal készítette el az RG Stúdió a hazai kkv-cégek…..
Az egyik legnagyobb online kereskedőcég, a JD.com 185 drónreptér megépítését tervezi Kínában, hogy drónokkal érjék el a falvakat és ezekkel szállítsák az agrártermékeket - írja a Business Insider. Óriási piac nyílik meg az e-kereskedelmi cégek előtt. Forrás:…..
Itt az ünnepi időszak, amely évről évre egyre fontosabbá válik a webáruházak életében. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy míg korábban az éves e-kereskedelmi forgalom ötöde, addig tavaly már közel a harmada bonyolódott le az év utolsó két hónapjában. Forrás:…..
A konverziós arány növelésének egyik sarkalatos pontja a checkout folyamat optimalizálása. Mielőtt azonban elmerülnénk az egyes részletek javítási lehetőségeinek feltérképezésében, gondoljuk végig, hogy alapvetően milyen legyen a checkout felépítése: első lépésként…..
Ha már sikerült kiválasztanod a megfelelő chat szolgáltatót és kiképezted a tökéletes chat ügyintézőt is, ideje felállítani a szabályrendszert, ami alapján felajánlod látogatóidnak a chat lehetőséget. Forrás: MediumSzerző: Török-Pál Kata "Mi a cél?Általánosságban…..
A kis- és középvállalatok tíz leggyakrabban használt marketingeszközéből öt a Facebookhoz köthető. Most először az Instagram is felkerült a listára. A számok mögé nézve úgy tűnik, hogy a cég dróton rángatja a vállalkozásokat, lényegében az történik a hirdetési piacon,…..
A hazai e-kereskedelem növekedése folyamatos: a tavalyi évben a kiskereskedelmi forgalom több mint 5 százaléka online valósult meg. Nem csak az internetfelhasználók tábora növekszik, hanem a vásárlási gyakoriság és az átlagos megrendelési érték is. Forrás: HR portál "Az…..
Alaposan átrendeződtek az erőviszonyok a sötét web feketepiacain, miután az amerikai és holland rendőrség lecsapott két nagyobb elosztóra: az AlphaBayre és a Hansára. A két oldal elsősorban drog- és fegyverkereskedelemmel foglalkozott, de népszerűek voltak a kínálatukban a…..
Nem túlzás azt állítani, hogy az egész adatvédelmi szakma felkapta a fejét a hírre, miszerint a maximális 20 millió forinthoz közeli bírságot szabta ki az adatvédelmi hatóság az OMV-re az elektronikus megfigyelőrendszereivel kapcsolatos adatvédelmi jogszabálysértések miatt.…..
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a közelmúltban több esetben észlelte, hogy egyes online tartalmaknál, posztoknál elmaradt annak feltüntetése, hogy azok megjelenéséért a közzétevőjük ellenszolgáltatásban részesült. Jelen tájékoztatóban a GVH ahhoz kíván segítséget…..
A Mito tanácsadói csapatában érdekes kutatásokat készítünk az ügyfeleinknek és gyakran saját magunknak is, hogy tanuljunk belőle. Forrás: MitoSzerző: Srágli Marietta "Tl;dr: Csináltunk egy, a magyar ecommerce piacra kiterjedő hírlevélkutatást, amiből megtudtuk, hogy…..
Az e-ker piacán idén 500 milliárd forintnál is több folyhat be, ebből 120 miliárd csak az utolsó három hónap alatt, főleg a Black Friday-nek és a karácsonyi bevásárlásoknak köszönhetően. Forrás: RTL KLUB - BrandmániaSzerző: RTL.hu   A szerk. megjegyzése: ha a lead-ben…..
Nyakunkon a karácsony, a többség ilyenkor ajándékok után kutat. Meglepő lehet, de kínai oldalakról szállítási költséggel együtt is olcsóbban lehet filléres elektronikai árucikkeket beszerezni, mint belföldről. Ennek egyik oka az Egyetemes Postaegyesület, mely a nemzeti posták…..
Mégiscsak elindultunk az egységes digitális piac felé? A héten megszületett a megállapodás az online kereskedés indokolatlan, földrajzi alapú korlátozásának megszüntetéséről. Forrás: BitPort "Az Európai Parlament, a Tanács és a Bizottság a szeptemberi tallinni digitális…..
Az Alibaba megint bevásárolta magát egy áruházláncba, ezúttal 760 milliárd forintnak megfelelő értékben. Forrás: BitPort "Az Alibaba hétfi bejelentése szerint 2,88 milliárd dollárnak megfelelő befektetéssel meghatározó tulajdonrészt szerzett a Sun Art Retail Group nevű…..
A fogyasztóvédelem idén különös figyelemmel kíséri a területet. Forrás: Digital Hungary "A fogyasztóvédelmi ellenőrzések középpontjában az e-kereskedelem áll idén, hogy a családok biztonságosan vásárolhassanak az interneten is - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium…..
Az Ecommerce Hungary / Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) november 30-án tartotta Tisztújító Taggyűlését. Forrás: Kosárérték "Idén rekordszámú jelölés érkezett (szám szerint 44) , a tagság az elnökségbe szánta számos e-kereskedő…..
A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 201 nevezés érkezett. Forrás: MédiaPiac "A díjátadóra november 15-én a Magyar Marketing Szövetség konferenciájának első estéjén került sor. Varga Edit (MTVA) és Varga István, a…..
Az új szabályozásban erősebb jogosítványt kapnak a nemzeti hatóságok a csalások megfékezésére, valamint lehetőség nyílik az összehangolt fellépésre a határokon átnyúló eseteknél. Forrás: PiacesProfit "Erősebb védelmet és a csalások hatékonyabb felgöngyölítését…..