Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vrgamer

229 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Last Guardian főhőse egy kisfiú, aki egy ősi kastélyban bolyong, illetve menekül az őrei elől. Útja során különös, félig madár, félig emlős kreatúrába botlik, amivel hamarosan összebarátkozik. Az újdonsült útitárs a Trico nevet kapja. Ők ketten, – reméljük – már sokkal hatékonyabban élik túl a…..
VRGamer Jön a Gólem! 2017.12.11 17:40:02
A fejlesztő Highwire Games már korábban bejelentette, hogy készül a Golem átdolgozása, de most végere in-game videót is láthatunk a játékról. A történet nagyon röviden annyi, hogy egy mozgáskorlátozott kislány felfedezi, hogy az akaratával az emberformájú sziklákat mozgásra tudja bírni. A…..
Az IMDB.com ugyan még nem tud róla, de a Speed Kills című akciófilm jövőre kerül, hát abban nem vagyunk biztosak, hogy a mozikba, de az on-line kölcsönzőkbe biztosan. A főszereplője John Travolta, a női főhős pedig a Vikingek című sorozatból ismert nagyszerű Katheryn Winnick. A történet főhőse egy…..
A brit székhelyű DEVCUBESTUDIO az első VR játékán dolgozik, ami a Far Home nevet kapta. Ha minden jól megy, akkor már 2018 januárjában megjelenik a Steamen a korai hozzáférésű változat, amit a tervek szerint a felhasználók visszajelzései alapján is fejlesztgetnek. A teljes játék várható megjelenése…..
Az Ikea még szeptemberben szabadította a világra a szobaberendezős, kiterjesztett valóságot használó programját, a Place-t. Azóta is serényen fejlesztik, a legutóbbi, 1.1.8-as verzió pedig az ünnepi készülődésben segít, mivel karácsonyfákat adtak a tartalomhoz. Meglepően sokan bénázzák el a fák…..
A The Unspoken az egyik legsikeresebb játék Oculus Riften. Jelentős rajongóbázisa van, amit nem restek kihasználni a nagy cégek, így most meghirdették az első országos, pontosabban észak-amerikai (mivel Kanada is részt vesz benne) bajnokságot. A játékost a legegyszerűbben úgy lehetne jellemezni,…..
VRGamer Végre itt a Desert Bus VR! 2017.12.02 17:38:36
Az 1998-ban megjelent Desert Bus a maga egyszerűségében utolérhetetlen, még ha csak 90 km / órával vánszorog is az arizonai Tusconból Las Vegasba. Mindössze ennyi a feladata a játékosnak: valós időben végigvezetnie a nyolc órás utat. A buszt az úton kell tartani, tehát nem lehet magára hagyni az…..
 Nemrégiben megvásárolhatóvá vált a HTC Vive legújabb kiegészítője, a Vive Tracker, ami a cég által kiadott tárgyakra (például teniszütő vagy pisztoly) szerelhető, vagy akár a saját testünkre. Az érzékelőknek hála a virtuális térben már az egész test irányíthatóvá válik. Ezt a lehetőséget aknázza…..
December 1-jén jelenik meg a Doom VFR Playstation VR-ra és HTC Vive-ra, az IGN játékportál pedig kiderítette, hogy két pálya az első, immár huszonhárom éves Doomból játszató lesz VR-ban. Ezek a Toxic Refinery és a Nuclear Plant lesznek. Azt még nem tudni, hogy ezek alapból elérhetők lesznek, vagy az…..
A piaci elemző Canalys cég végre kézzelfogható számokat közölt a VR piac alakulásáról. A gyártók sokszor nem verik nagy dobra, hogy mennyit adtak el egy-egy termékükből, mart azon csámcsoghat a konkurencia, vagy befolyásolja a vállalat tőzsdei értékét, de most nagyot tisztult a kép. A Sony…..
A PlaySide az Apple ARKit segítségével megalkotta az AR Dragon applikációt, amiben a mi feladatunk felkutatni, etetgetni, játszani egyszóval nevelgetni a virtuális házi kedvencet. A legújabb, 1.5-ös verzióban már végigkísérhetjük a sárkány növekedését, egészen a tojásból kikeléstől a teljesen…..
Számos negatív kritika éri a filmet, és a felelősök a VR promóciónál is elkövettek egy (több) ordas nagy hibát. Elsőként azt, hogy a Justice League VR élményt (legyen minijáték) csak is kizárólag olyan IMAX mozikban lehet kipróbálni, ahol VR terem is van. Ilyen pedig nem sok van a világon, csak Los…..
A Wolf & Wood fejlesztőcsapat horrorjátékának október végén kellett volna debütálnia az első résszel, pontosabban fejezettel. Nos ez nem történt meg, de a csúszást azzal kárpótolták most, hogy egyszerre két rész vált elérhetővé. A Steamen beszerezhető The Exorcist: Legion VR első epizódja most…..
Márciusban írtunk a Mission:ISS-ről, akkor azonban még csak Oculus Riften volt futtatható az alkalmazás. Most végre megjelent a mobilos Gear VR-ra is. Az ismeretterjesztő virtuális élményben teljes egészében bejárható az űrállomás, rengeteg minden kipróbálható a szerelési feladatoktól egészen az…..
Az év elején a fejlesztőknek már elérhető volt a Tracker, de a nagyközönségnek egészen mostanáig kellett rá várnia. Az előrendeléseket már most sok helyen felveszik a webáruházakban, a kiszállítás december közepén kezdődik, így pont megérkezhetnek a karácsonyfa alá. Az alap Tracker 99 dollár és ezt…..
A CSR Racing 2 azért is lett világszerte népszerű, mert az autókat birtokolhatjuk is a játékban. A garázsunkban kedvünkre gyönyörködhetünk a versenyautókban, ám ezt az élményt a Zynga fejlesztőcsapata új szintre emelte. Az autóinkat a kiterjesztett valóságot használva a való világban is…..
Elég erős a novemberi felhozatal a mozikban, de a rajzfilmek közül szinte biztos, hogy a Coco lesz a legnézettebb. A szinopszis szerint: Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz.…..
Még a mai harminc év körüliek se nagyon ismerhetik a Street Fighter II-őt, de mi olyan vének vagyunk, hogy fénykorában játéktermekben játszottunk vele (meg egyesek az Amigára készített béna változattal). Talán a legjobb verekedős játék volt a maga korában, messze megelőzve a Tekkent, a Mortal…..
Az angliai székhelyű nDreams felelős a karácsony előtt érkező Shooty Fruity-ért. A grafika és a játékmenet egyes elemei egyértelműen a Job Simulatort idézik, de a legjobbtól kölcsönözni, ha jól csinálják, nem akkora nagy bűn. A lövöldözések között van némi pihentető munka is, de a lényeg persze a…..
Tavaly novemberben a tesztelő program a kor igényeinek megfelelően nyitott a virtuális valóság felé is. Az úgynevezett „Orange Room” tesztkörnyezetet futtatva a felhasználó képet kap arról, hogy a pc-je képes-e megfelelően kiszolgálni a két csúcskategóriás VR rendszert, az Oculus Riftet és a HTC…..
Nagyon úgy tűnik, hogy igen. A WindowsVR fejszettek SteamVR támogatása hivatalos, így kapásból rengeteg tartalomból válogathatnak az vásárlók. Néhány ígéretes cím azonban Oculus Rift-re érhető el csak. Elméletileg. A gyakorlatban azonban van más megoldás is, ezt a HTC Vive tulajok ki is próbálhatták…..
Ez eddigi pletykák szerint a HTC két új fejszettet is bemutatott volna, egyet az ázsiai piacnak a Viveportra hangolva, míg a másik a világ többi részén a Daydream platformmal lett volna használható. Nos ez utóbbi nem fog megvalósulni. A cég szóvivője nem árult el sokat arról mi történt a háttérben,…..
Derült égből atomcsapásként érkezett Sem legújabb VR kalandja, ami tulajdonképpen a 2011-es Serious Sam 3: BFE átültetése a virtuális valóságba. A történet szempontjából ez ugye a legelső, 2001-es Serious Sam: The First Encounter előzménye, ha valakinek fontos a történetben elhelyezni a művet. A…..
Az angolul Killing Floor: Incursion címre hallgató, de lefordítva sokkal viccesebb nevű zombimészárlós túlélőhorror a Steamen pár napot tolódik, csak azért hogy a végső bogármentesítés eredményét még egyszer leellenőrizzék a Tripwire Interactive rovarirtói. A végső megjelenési dátum tehát november…..
Az Apple idén letette a névjegyét az asztalra a kiterjesztett valóság tekintetében(!) - az iOS 11 oprendszerrel a nem túl régi készülékek (értsd iPhone 6 és az újabbak) az ARKit szoftvercsomag segítségével máris remek dolgokat tudnak alkotni. A Bloomber gazdasági hírmagazin most végre sok új infót…..