Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hovi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kárpátiát csak magyarországi kopaszok és tinik hallgatnak - gondoltam. Ütött rendesen, amikor Segesváron székely harcosok éppen a város építésén dolgoztak, miközben szólt a Caterpillarból, hogy Hol vagytok, székelyek? A turulfészek két nyitóposztja a tumbleren. …..
Mandiner blog Irány Irán 2009.06.29 08:45:00
 Iránnal kapcsolatban manapság mindenkinek az atombomba, a bolond elnök, a gyanús választás, a tüntetések, a hatósági erőszak meg egyéb unalmas dolgok jutnak az eszébe. Emiatt sajnálatosan kevés szó esik a szar zenékre táncoló perzsa csajok home videóiról. E probléma…..
hovi 2009.06.29 12:13:07
Akit talan erdekel az irani zene annak javaslom:
www.iranianradio.com/#
ki tudott neha kapcsolni a politikai hirek utan....
Körkérdésünkben a közélet aktuális történéseiről kérdezzük az EP-választások előtt egyre aktívabb parlamenten kívüli pártokat, melyeknek véleménye, álláspontja sokszor alig jut el a szélesebb nyilvánossághoz. Először a Humanista Párt álláspontját ismerhetik meg, mely…..
Akárhogy is nézzük, a világon - de legalábbis Magyarországon - a legkirályabb dolog döntéshozó fószernak lenni a Miniszterelnöki Hivatalban. Megvan a nem kevés havi fix, a ruhapénz, az étkezési utalvány, bizonyos rang fölött a szolgálati kocsi sofőrrel; de mindezeknél még…..
hovi 2009.01.22 10:24:58
Monthy Pyton: Ministry of Silly walks
www.youtube.com/watch?v=9ZlBUglE6Hc
valahogyan ez jutott eszembe erről a posztról... ;-)
 A fővárosban a levegőben szálló por magas koncentrációja miatt Demszky Gábor ma 11 órától szmogriadót rendelt el: páros napokon a páros, páratlan napokon a páratlan végződésű rendszámmal rendelkező autók közlekedhetnek - már ha az autótulajdonosok is így gondolják.…..
Mandiner blog Khmer rúzs, 1. rész 2009.01.07 11:01:00
Mi a legcsalhatatlanabb jele annak, hogy a lehető legszarabb korban vagyunk, a lehető legszarabb helyen? Hát az, hogy ha egy reggel arra ébredünk, hogy fővárosunkat megszállta a vietnami kommunista hadsereg, akkor majd’ kiugrunk a bőrünkből örömünkben. Valami ilyesmi…..
hovi 2009.01.07 13:54:05
 A múlt héten kóstolgattuk egy kicsit egyik nem túl fontos, de azért nem kevés pénzt elherdáló komenistánkat, a kínai-magyar kapcsolatokért felelős Huszty Andrást. Egy-két kommentelőnek nem tetszett a cikk - ez természetesen szívük joga -, és csak akkor hagyták abba a…..
A Mester és Margarita 1/1. Uploaded by kovezett..
Az 1825 és 1848 közötti reformkort sokan hajlamosak a zsarnoki Habsburg udvar és az elmaradott földesurak versus felvilágosodott és haladó liberális férfiúk leegyszerűsített küzdelmeként felfogni. E vélekedés annyira megkövesedett, hogy ezen időszak „ikonjait” a mai…..
 Végre egy értelmes kezdeményezés, amely alapvetően az adófizetőknek, a gazdaságnak, és így végsősoron az egész országnak kedvező. Elég nyilvánvaló, hogy ha nem akarunk még jobban leszakadni immáron Romániához, esetleg lassan Koszovóhoz képest sem, akkor…..