Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sundi titi

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közvélekedés szerint Frei Tamás az emlékezetes moszkvai riportja után a médiában ellehetetlenült, ezért pályát kellett módosítania...
sundi titi 2022.02.13 17:28:04
@Rodney_2: Deutsch Tamást sem fogadnám meg ügyvédnek.
Sajnálom én ezt a szegény Viktort nagyon. Olyan ő, mint Gottfried, a Plantagenet-ház megalapítója, aki elmondhatta magáról, hogy: Az apám is király, a fiam is király, csak én maradtam gróf. Ezt a helyzetet aztán az arisztokrácia szaporodási titkait kifigurázó népi bölcsesség is rögzítette, midőn a…..
sundi titi 2021.09.28 16:09:21
@midnightcoder2: Majd a kipcsakoknál.
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
sundi titi 2020.11.09 17:42:38
@Hálátlan Csirkefogó: már a kérdés feltevés is vicc. A paksi erőmúről kérdezze a népet, ne arról hogyan védekezzünk egy betegség ellen.
A 15 legnépszerűbb kínai kütyü, a legtöbb bőven 10 ezer alatt, akár karácsonyra is kedvenc áruházainkból.   Időről időre megszerzem az aktuális toplistákat, legyen szó telefonokról, Xiaomi kütyükről, vagy csak úgy általában a legnépszerűbb termékekről egy-egy árkategóriában. Ezek a listák…..
Májusban sem maradunk olcsó Xiaomi kütyük nélkül, természetesen mindhez kerestünk kupont is...
sundi titi 2020.05.18 20:02:22
Régi, kedves kolléganőm, Mikulás Anna félig nyilvánosan hívott tetemre. Mintegy ezer fészbukos tanú előtt firtatta, nincs-e kedvem foglalkozni az MLE javaslataival. Nincs, de ha már e rovat neve Médianapló, akkor erkölcsi kötelességem foglalkozni azzal, hogy a Magyar Lapkiadók Egyesülete…..
sundi titi 2020.04.30 16:26:23
@Pipas: Egyre kevesebb helyen lehet kommentelni.
Oszi és Dezső trükkjei a bennmaradásért valamint az újságíró aki másként értékelte a sorozatot a rendszerváltás előtt és után. A Magyar Televízió az első munkásmozgalmi témájú sorozatában fölfedezte az örök fiatalság titkát. Bors Máté, valamint az ő társai és ellenségei 1918 és 1944 között mit sem…..
A Börzsöny gerinceit és árnyas völgyeit évszázadokon át az itt élő, a tájat intenzíven vagy csak külterjesen használó ember nevezte el. A helynevek öröklődtek, fennmaradtak, s szálltak apáról fiúra. A XVIII. századtól megjelentek a térképészek, uradalmi földmérők és ezeket az elnevezéseket saját…..
sundi titi 2020.04.08 18:12:34
Néhány olvasó azt firtatta, vajon vannak-e profi cégek, amelyek iparibb minőségben és megfelelőbb számban gyártanak szájmaszkokat. Érdeklődésüket az indokolja, hogy tegnap a népi kezdeményezésekről írtam. A többnyire falusi varrónőkről, akik a helybélieknek készítettek vírusszűrő maszkot. Az…..
A mostani listát úgy állítottuk össze, hogy mindenki találjon benne olyat, amire szüksége van!..
Kálmán Imre operettjének első bécsi bemutatója után olyan botrány kerekedett, hogy Budapestre már kénytelenek voltak átírni a darabot. Forrás: Wikpedia - Christian Schröder as Baron Boni Káncsiánu in "Csárdásfurstinnan" (Die Csárdásfürstin). Az első bécsi bemutató.  ..
Milyennek látta a Filmalap munkáját Andy Vajna idején, illetve milyennek látja most a szervezet működését a gazdasági igazgató, aki hét évig dolgozott együtt a volt magyar filmügyi kormánybiztossal? Vajna halála óta eltelt több hónap, már csillapodtak a kedélyek, megnyugodott a sajtó. Az idei Magyar…..
sundi titi 2019.07.01 17:20:01
utaZol Mi lesz veled Tour de Pelso? 2019.06.20 22:51:30
Idén június 2-án rendezték meg a 2019. évi siófoki Tour de Pelso névre hallgató rendezvényt, melyről már tavaly is írtam egy beszámolót, de most sem tudom megállni, hogy ne emlékezzek meg egy blogbejegyzésben az eseményről. Elöljáróban azt mindenképpen leszögezhetjük, hogy a Balaton körbetekerése…..
Braunau am Inn, Hitler szülővárosa 1806. augusztus 26–ig az égvilágon semmivel sem írta be magát a német és általában a semmiféle történelembe. Egy nevezetes alakja volt csak, de ez sem biztos, hogy dicsőségére vált: a saját bolondos polgármestere. Hans Staininger (1508–1567) ugyanis egy nap rájött…..
sundi titi 2019.03.12 10:39:03
Károsíthatja az asztmások, a szénanáthások, más allergiás megbetegedésekre hajlamosak egészségét a beltéri ruhaszárítás. A szobában száradó ruhák ugyanis akár harminc százalékkal is megemelhetik a páratartalmat, ami súlyos következményekkel járhat. A párás környezet kedvez a poratkák és a…..
sundi titi 2019.03.06 20:25:03
Sokakkal ellentétben nem tartom ördögtől valónak, hogy a Miniszterelnökség és hazánk mindenkori kormányfője a budavári karmelita kolostorba költözik. E jelentőségteljes, önmagán messze túlmutató cselekedet révén nemcsak a hatalom forradalmi, jakobinus-bolsevik ihletésű egységének tanával szakít a…..
sundi titi 2019.01.02 18:04:34
sundi titi 2019.01.02 18:12:26
Már néhány hete, talán hónapja is sokunk sötétben megy dolgozni, majd sötétben is megy haza; a napfényes óráinkat a munkahelyen töltjük. Az oda-vissza utazás alatt viszont rengetegszer találkozunk egy egyre népszerűbb nemzeti sport űzőivel, a nindzsákkal! Honnan ismerjük fel őket? Miután a nap…..
sundi titi 2018.12.06 18:38:40
@lenörd hofstadter: remélem egyszer egy vadász téged is igy megtalál szarházi.
Nézem az M5-öt - ez a csatorna talán az egyetlen nézhető a közszolgálati szemétkupacban -, ahol éppen arról diskurálnak, hogy miért nincsenek történelmi filmek. A beszélgetés egyszerre volt szánalmas és nevetséges. A résztvevők gyönyörűen hozták az "üléspontom határozza meg az álláspontom"-elvet. Az…..
Kiss Tibi, a Quimby formáció énekese és egyben az egyik legismertebb magyar, nemzeti érzelmű énekes, dalszerző. A Simics(ka) -akit nem becézünk-, által vezetett HírTv műsorvezetője, Alinda behívta egy interjúra. A beszélgetés nem várt fordulatot vett és Kiss Tibi méregfogaival beleharapott abba a…..
Nem írnék nekrológot a tegnap elhunyt „Patakvér doktorról”. Ama közéleti személyiségről tűnődnék inkább, aki a rendszerváltó garnitúrában talán a legügyesebben használta a hatáskeltés eszközeit. Az a benyomásom, hogy ellenzéki politikusként volt igazán elemében. Elküldte például egyik bizalmi…..
Két napja folyamatos a balhé a Városligetben, a Pecsa körül: az Ingatlanfejlesztőnek el kell bontania határidőre a Pecsát, hogy a helyére egy dupla akkora alapterületű és négyszer akkora betonmonstrumot húzzanak fel, az Új Nemzeti Galériát. De a Ligetvédők ott tesznek keresztbe és lassítanak, ahol…..
sundi titi 2017.01.06 09:36:37
@Kis ember:
Nagyon sok erőt és kitartást ebben a hidegben.
Száz évvel ezelőtt, 1916. december 30-án koronáztak legutóbb királyt Budán. Még a függetlenségi érzelmű Lowetinszky János József is ámult-bámult; szószátyár naplója tanúsága szerint: „… egyszerre óriási rivalgás, lóháton jönnek a főrendek, az ország zászlaival körbefogott »krestos« lován…..
sundi titi 2016.12.30 15:05:48
@Lord Meldrum:
Az, hogy Ön mit gondol, azt aki most készül beköltözni a Várba, egyáltalán nem izgatja.
És ez biztos:)
Gyereknevet választani nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Egyfelől sokszor ott a családi nyomás, másfelől a divat – mindkettő könnyen oda vezethet, hogy az ember egy idő után megbánja a döntést. Az indokok azonban még ennél is meglepőbbek lehetnek...
sundi titi 2016.12.19 22:02:11
@karandash: lyen jől ismered a migráncsokat?
Számomra a legfontosabb a városi közlekedésben az, hogy minél gyorsabban, minél rugalmasabban, minél stresszmentesebben jussak el A-ból B-be Budapesten. Bejártam dolgozni BKV-val, majd autóval, karmolt az ideg, nem nekem való. Ha így látod Te is, olvass tovább, neked írok...
Talán az Android legnagyobb ereje az applikációs hálózat sokoldalúságában rejlik. Bőven több mint egymillió applikációt tudunk letölteni a Goolge Play áruházból, amelyek már billiószor le lettek töltve több millió ember által a világon. Hasznunkra válhat a produktivitás, szórakozás, információ…..
sundi titi 2016.11.30 13:17:12
@Nazareus: A waze nagy háránya, hogy zabálja az akumlátort és csak intenettel megy.
sundi titi 2016.11.30 13:28:30
@Rozgonyi Tivadar: az a dragon tud magyarul, vagy te más nyelven használod?