Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorogi Bea

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre itt vagy nyár, már nagyon-nagyon vártunk téged! Hajrá, irány a Balaton, végre ringatózhatunk a habokban a flamingós úszóguminkkal és tömhetjük magunkba kilószám a fagyit. De hogy a szuper strandolós nap vége ne csúnya leégés legyen, összegyűjtöttük nektek azokat a napvédő termékeket, amik…..
Fagyiszínek, unikornis manikűr, virágok, hologram- a tavaszi körömtrend minden, csak nem unalmas. Összegyűjtöttük a legfrissebb köröminspriációkat Instagramról, hogy ne csak a lelkünk, de a körmünk is tavaszba öltözzön!..
Van már terved a következő hosszú hétvégére? Netán megfogadtad a tanácsunkat, és már tervezed az utadat Velencébe?  De ha mégsem, mi lenne, ha most itthon utaznál? Elkalauzolunk Sopronba, ahol rengeteg felfedeznivaló vár rád! Fogadd meg tippjeinket, és garantáltan eseménydús hétvége vár rád! De mit…..
Most, hogy végre beköszöntött a tavasz, itt az ideje, hogy kibújjunk a vastag kabátok és pulcsik alól, és hogy felébresszük a bőrünket is téli álmából. Hogy segítsünk kihozni magadból a legjobbat, összeszedtük, hogy mik azok az arcápolási termékek, amik nekünk a legjobban beváltak. Gyere, szépülj…..
Már elfogyott az év eleji lendületed? Nehezen találod a motivációt, ami miatt jó felkelni reggelente? Szökj el egy pár napra egy csodálatos világba, és felejtsd el a szürke hétköznapokat! Velence, a lagúnák városa garantáltan elbűvöl majd!..
Imádod a Karácsonyt, és a szíved már ünnepi díszbe öltözött? Alig várod, hogy Szenteste legyen, hogy csinosan kiöltözz, ünnepi kontyot kanyaríts magadnak és feltedd a legünnepibb sminkedet? Ne feledkezz meg a körmeidről sem! Íme néhány szuper Instagram-ötlet, hogy a körmeid is a legszebb pompájukban…..
Nem csak december 24-én, a fa alatt szeretnéd azt érezni, hogy Karácsony van? Jó lenne idén kivételesen hamarabb ráhangolódni az ünnepekre? Még van idő, hogy egy csodás karácsonyi vásárban, forralt borral a kezedben beszerezz némi karácsonyi hangulatot! Összegyűjtöttünk neked három varázslatos…..
Idén Karácsonyra szeretnél mást is kapni, mint zoknit, bögrét, vagy vásárlási utalványt? Vagy netán gondban vagy, hogy mit vegyél a Nagyinak, Anyukádnak, vagy a kedvenc kolléganődnek? Íme néhány személyre szabott, aranyos ajándékötlet ötezer forint alatt, aminek mi is örülnénk. Hátha a Jézuska is…..
Beköszöntött a hideg, és ezzel együtt a száraz, kipirosodott kezek időszaka is. Ha nem szeretnél norvég halászokhoz méltó érdes kezeket, hanem inkább a bársonyosan puha kacsókat preferálod, kattints! Megmutatjuk, hogy melyik az a három kézkrém, ami nekünk a legjobban bevált a hideg napokon...
Most, hogy egyre rövidebbek a nappalok és didergősen hideg van, egy kimerítő nap után mi eshet jobban, mint belemerülni egy kád forró, illatos vízbe? Megmutatunk nektek három tusfürdőt, aminek isteni illatától rögtön elszáll az aznapi stressz!..
Halottak napján elhunyt szeretteinkre emlékezünk, gyertyát gyújtunk a tiszteletükre és virággal díszítjük a síremlékeiket. Ez az ünnep nálunk keserédes: szomorúsággal telve gondolunk vissza azokra, akik már nem lehetnek köztünk. Azonban ez nem mindenhol van így, vannak olyan országok, ahol…..
Cushion alapozó? Ez mégis micsoda?  A szezon must-have szépségápolási terméke, vagy csak múló őrület? Kattints a tapasztalatainkért!..
Nincs már több szabadságod, de mégis mehetnéked van? Szeretnél világot látni, de nincs sok időd? Használd ki a közelgő hosszú hétvégét és irány Milánó! Ez a nyüzsgő, elegáns, kozmopolita város csak arra vár, hogy felfedezd!..
Extrém dúsítás! Maximális hosszúság! Tartós ívelés akár 24 órán át! Szuperül hangzik, nem? De vajon tényleg megvalósulnak ezek az ígéretek? Kipróbáltunk hármat az ősz spirálújdonságai közül, és megmutatjuk nektek, hogy mit ígértek a spirálok szlogenjei, és ebből mennyi teljesült a gyakorlatban...
Bár a perzselő nyárnak már vége, ősszel is gondoskodnunk kell szemünk UV-védelméről. Rengeteg fazonból lehet választani: van a cicás, a csicsás és a nagyi szemüvege... Te melyiket választanád?..
Kimaradt idén a nyaralás? Fáradtan vonszolod be magadat a munkahelyedre? Már csak a fürdőruhád halvány csíkja a bőrödön emlékeztet a napsütésre? Ennek nem kell így lennie! Összegyűjtöttünk neked három helyet, ahol októberben is ragyogóan süt a nap, meleg a tenger és csodálatos élményeket tudsz…..