Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LP Soldier

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont egy hete otthonról dolgoztam és keresgéltem valami háttérzenét, amikor kezembe került a 2009-es Rock Am Ring fellépésük, amit felvettem a TV-ből és kiírtam DVD-re. Egy jó ideje nem hallgattam, de arra emlékeztem, hogy igencsak tetszetős volt a performanszuk. Az emlékeim nem csaltak: Valahogy…..
LP Soldier 2018.03.18 14:58:57
Három kerek évvel ezelőtt a mai napon indultam útnak a Hajdú-Bihar megyei Püspökladányból vonattal Budapestre, hogy találkozhassak egy akkor még soha nem látott Linkin barátommal, akivel együtt elutaztunk a Todibusz (koncertbusz szolgáltatás) által megszervezett bécsi Linkin Park koncertre a Wiener…..
LP Soldier 2017.11.14 17:18:45
Lassan már három nap telt el. Igazából nem tudom, hogy hogyan kezdjek bele az írásomba, mert őszíntén szólva nem fog az agyam sem. Szeretnék méltó módon elbúcsúzni attól az énekestől, frontembertől, aki már tizenkét éve az életem fontos részét képezi. Hello Chester! Tizenkét éve ismerlek ugyan,…..
LP Soldier 2017.07.25 21:55:33
Egy csapat népszerűségét manapság már nem csak, vagy nem igazán a lemezeladási adatok alapján lehet lemérni, hanem haladván a korral, a netes streamelések számadataival. Ezek a különböző felületeken történő lejátszások is dobnak valamit a büdzsén, de nem az a jellemző, hogy…..
LP Soldier 2017.07.17 13:22:09
Várod már a Prophets Of Rage albumot? Már egyre kevesebbet kell várni rá, hiszen szeptember 15-én mindenki kézbe tudja majd venni. Nyilván az urak megpróbálják addig is fenntartani az érdeklődést, így az Unfuck The World után egy újabb tételt, a Living On The 110-t is megmutattak…..
Nu metal, alternatív rock - általában így szokás definiálni a Linkin Park stílusát, így aztán most nem tudjuk, mire véljük a május 19-én megjelenő új albumról megmutatott első dalt. Totális irányváltás? Vagy csak egy kilógó tétel egy kőkemény lemezről?..
LP Soldier 2017.06.30 21:46:36
@Tralfamador75: "A Meteora után egyre hallgathatatlanabb lett a Linkin Park"
Gyanítom, te se hallottad még a 2014-ben megjelent The Hunting Partyt.
A Green Dayt akkor ismertem meg, mikor 1994-ben befutottak a harmadik nagylemezükkel, a Dookie-val. Persze sokan így voltak vele annak idején, nálam viszont ez azért volt érdekes, mert ekkorra már nagy rajongója voltam az olyan kaliforniai punkzenekaroknak, mint a Bad Religion, a Pennywise, a NoFX…..
Nem hogy megostromolta, egyenesen bevette az új Linkin Park lemez, a One More Light az amerikai Billboard listát már rögtön az első héten. A június 27-én a Volt Fesztiválra látogató amcsi zenekar friss lemezéről már mindenki hallott, a minden eddiginél poposabb fennhangoknak…..
Ma jelent meg hivatalosan az új Linkin Park nagylemez, az előzetesben is sok vitát kiváltott One More Light. Ennek örömére, aki akarja, most egy az egyben meg is hallgathatja a nagylemezt, ugyanis a csapat hivatalosan kirakta azt a Youtube csatornájára. A csapat június 27-én a Volt Fesztiválra is…..
Ingyen meghallgathatóvá tette új lemezét a Linkin Park. A One More Light alább meg is hallgatható. Már, ha érdekel valakit a régebbi rajongók közül egy mainstream poplemez. Hogy mi a célja a zenekarnak ezzel az albummal, teljesen rejtély. Konkrétan szinte nulla lehet az átfedés a Linkin Park eddigi…..
A nagybetűs rocksztár jellemzői: emberfeletti énekhanggal és kisugárzással bír, milliomos, gyógyult vagy többszörösen visszaeső szenvedélybeteg, emellett pedig egy magamutogató, arrogáns fasz. Nos, Chris Cornellt már csak azért is lehetett szeretni, mert ez utóbbi a legkevésbé sem volt igaz rá, sőt,…..
Elkészült a Linkin Park legújabb klipje, méghozzá a korábban már bemutatott Good Goodbye című dalra. A május 19-én új albummal, a One More Lighttal jelentkező csapat hozzánk, a Volt Fesztiválra is el fog látogatni, ahol június 27-én mutatják majd be az új dalokat és a munkásságuk legjavát. A…..
Májusban jön ki a Blink 182 tavalyi nagylemezének, a Californiának deluxe verziója, melynek a második lemezén 11 új dal, valamint egy akusztikus újragondolás fog helyet kapni. Hogy miért nem új lemezként nyomták ki az albumnyi extra anyagot, nem tudjuk, de az biztos, hogy jó kis dalok…..
Május 19-én érkezik a Linkin Park új nagylemeze One More Light címmel. Tudjuk, tudjuk ez már nem metál - nem is volt az soha -, meg minek foglalkozunk vele .... Most itt egy újabb dal a lemezről, amely a G.O.O.D. Music-os Pusha T és az angol rapper Stormzy közreműködésével készült. Slágernek sláger…..
Június 18-án Magyarországra érkezik a Green Day, ráadásul egy bitangul csurig töltött Papp László Sportaréna előtt fogják megmutatni a munkásságuk legszebb ékköveit. Na, persze, a tavalyi friss lemez, a Revolution Radio tételei sem maradhatnak majd le a listáról, de mégis:…..
Május 19-én jelenik meg a június 27-én a Volt Fesztiválon is fellépő Linkin Park legújabb lemeze, a One More Light, melyről az eddig megmutatott két előzetes dal, a Heavy és a Battle Symphony, hogy finoman fogalmazzunk, sem lett egy kimondott rockdal. Ez persze előrevetíti azt is, hogy a lemez maga…..
A minap egy interjúval köszöntöttük 50. születésnapja alkalmából Kurt Cobaint, most pedig a legjobb Nirvana-dalokból szemecskézve tesszük teljessé az ünnepet. Válogatás közben persze rájöttünk: pokolian nehéz feladat átrostálni a zseniális életművet...
Annak, akinek nem jött be az új Linkin Park dal (amin nem lepődünk meg), még van egy kis remény arra, hogy valami épkézlábbal találkozzon a 2000-es évek elejének sikerbandáitól, ugyanis megérkezett az új Papa Roach klip, a Crooked Teeth, valamint egy, eddig nem hallott új dal, a Help. Ez a két nóta…..
Május 19-án jelenik meg az új Linkin Park-lemez One More Light címmel, amiről a Volt fesztivál nulladik napján is fellépő zenekar most mutatta be a Heavy című számot. A dal a címmel ellentétben egyáltalán nem heavy, sőt, egy pillanatig nem csodálkoznánk, ha mondjuk Justin Bieber énekelné. Női ének…..
Ahogy tegnap már elhintettük, a még idén érkező, egyelőre cím nélküli új Linkin Park lemez első kislemezdalának címe Heavy lesz, melynek szövegét meg is mutattuk. Természetesen az érdeklődés fenntartására itt egy újabb szelet a holnap megjelenő dalból, melyben Chester…..
Hack-a-GM A számok mögött 2016.12.22 19:40:49
Egy játékos megítélését nagyon sok minden befolyásolja, mint például a csapatának városa mekkora piacot képvisel, milyenek a csapattársai, ki az edzője, milyen a kapcsolata a médiával/szurkolókkal, vagy éppen mennyire él csendes/botrányos magánéletet az illető. Ezek mellet sok szurkoló megfeledkezik…..
Egy nagyon régi álmunk vált valóra azzal, hogy elkészült az automatikus export és az import funkció is a blog.hu-n! Az export egy már régóta létező funkció volt, de a nagyobb, sok poszttal és kommenttel rendelkező blogokon - sajnos a nagy adathalmaz miatt - sokszor sikertelen volt.…..
Egy álom valósul meg sok hazai Linkin Park-rajongó számára azzal, hogy a zenekar végre fellép Magyarországon. Az első lemezével nagyot robbantó, majd zeneileg elég színes utat bejáró csapat a 2017-es Volt fesztivál nyitónapján jut el hozzánk. A szigetes kívánságépen egyébként minden évben előkelő…..
LP Soldier 2016.11.02 12:27:31