Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Little Black Fashion

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végülis idén is elérkeztünk oda, ahová minden évben: az év végéhez. Ez az időszak pedig másból sem áll, csak abból, hogy mindenki nagyon várja a legutolsó munkanapját, beszerezzük az ajándékokat, és nem mellesleg jár az agyunk az ünnepi szetteken. Legalábbis én minden évben, szóval itt az ideje…..
A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, akiktől nem szívesen válunk meg a nyaralások alkalmával sem, akár még külföldi célpont esetén sem. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a témával kapcsolatban...
Mint minden évben, a különböző évszakoknak megvannak a saját divatőrületei. Kíváncsi vagy, hogy idén miket fogunk magunkra húzni, vagy éppen nem felvenni? Mutatjuk!..
Egyre többen égnek vakációlázban és tervezgetik nyaralásukat, a tanév végével pedig nemsokára a családok is útra kelnek. Utazásra készülődve érdemes megfogadni Magyarország legnagyobb outlet-központja divattippekkel kiegészített tanácsait, hogy a lehető legkisebb fejfájást okozza a bepakolás, és…..
A Kardashian-klánt ki szereti, ki nem. Bevalljuk mi sem vagyunk nagy rajongók, de Kylie sminktermékeinek (főleg rúzsai, szájfényei) abszolút fanatikusai vagyunk. Odáig vagyunk az árnyalatokért, a külcsíny is abszolút megfogott minket, és ugyan így vagyunk a bőrápolókkal is. Nézd meg Te is miket dob…..
A 60-as 70-es éveiben járó férfiak előszeretettel kapnak fel zoknit a szandálhoz, papucshoz. De mi a helyzet, ha mindezt nők teszik meg, mondjuk magassarkúval? Esetleg magassarkú szandállal? Valahogy így néz ki.....
A nyári csúcsidőszakban az utasok előzetes online foglalással biztosíthatják helyüket a Liszt Ferenc Repülőtéren, amely egyébként júniustól tovább bővíti a parkolók kapacitását. Íme a legfontosabb tudnivalók!..
Mindig csodáljuk, hogy milyen zseniális dolgokból merít ötletet a Moschino csapata. Ezúttal gyerekkorunk egyik kedvenc játékát idézi a márka legújabb kapszulakollekciója, méghozzá a Simset. Poénos, vidám, és egy picit még retró is. Nézd meg Te is!..
Nálunk hagyománnyá vált, hogy karácsonykor filmeket nézünk, de előfordult már, hogy a vendégül látás, vagy éppen a vendégeskedés miatt lemaradtunk kedvenceinkről. Most összegyűjtöttük egy csokorba, hogy mit érdemes megnézned a két ünnep között, ha szeretnéd filmekkel elütni az időt. Nem csak…..
Rejtélyes kirándulás Párizsba, ahol még az ismert látnivalók is megannyi titkot rejtenek. Repülj a Transavia járataival jutányos áron, amelyek hetente kétszer közlekednek Párizs-Orly repterére...
Budapest századfordulós romantikája a borospoharakból is visszaköszön a Városliget Caféban. In Vino Lidia borestek és egy kis bortörténelem ősszel, amikor az új bor születik...
Nyáron az ember még a bőrét is levetné, nem csoda, hiszen a 30 fok feletti hőmérséklet sokak számára elviselhetetlen... Hát ha még felkúszik 40-re is... Ilyenkor a legjobb választás egy bő, kényelmes ruha, ami alig ér hozzá testünkhöz. A wrap dressek pontosan ilyenek és még elképesztően csinosak is!..
Végre beköszöntött a fesztiválszezon! Ha már sikerült dűlőre jutnunk, mikor milyen koncerten tombolunk, a következő kérdés, ami egész biztosan megfordul a fejünkben, a ’mit vegyek fel’ örökös dilemmája. A fashiondays.hu stylistjai segítenek eligazodni a vadonatúj irányvonalak között, amik a 2017-es…..
A héten startol a Glamour-napok kupon láz és hát persze, hogy mi sem maradhatunk ki belőle! Mi már ki is vagdostuk a magazinból őket, sőt, már sorrendet is állítottunk fel, na meg természetesen egy kívánságlistát is, amit most meg is fogunk osztani Veled!..
Nem győzzük hangsúlyozni minden évben, hogy bár a Valentin-nap valóban egy nem tartott "ünnep" Magyarországon, mégis egyre több pár dönt úgy, hogy ők mégis meglepik egymást egy kis aprósággal. Ha nincs semmi ötleted, hogy mit vegyél férjednek, barátodnak, akkor mi segítünk Neked néhány ötlettel!..
Az év eleje remek alkalom arra, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé, változtassunk az életünkön, és nem utolsó sorban felfrissítsük ruhatárunkat! Biztosan te is gondolkodtál már azon, mi a titka a mindig stílusos megjelenésű embereknek. A fashiondays.hu stylistjai segítenek kialakítani a tökéletes…..
Idegeskedés, szorongás, kapkodás, csalódottság, öröm, nyugalom. Ezekkel már biztosan találkozott minden nő karácsony ünnepe alatt, és abban is biztosak vagyunk, hogy az első 4-ből sokkal több adódik, mint az utolsó 2-ből. Nos, a LIDL szerint ezen ideje változtatnunk!..
Forrás: tumblr.com..
Amilyen sokszínű az ősz, olyan sokfélék vagyunk mi, nők is. Lehetünk idén magabiztos karrieristák egy trendi nadrágkosztümben vagy bohókás művészek egy színes mintás dzsekiben. Ha kell, bedobjuk hódító énünk, de mi vagyunk a bajnokok is, akik a 24 óra kihasználásának mesterei. Aztán persze…..