Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ngjbp

41 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai fővárosban működő Holokauszt Múzeum alaposan nekiment a magyar miniszterelnöknek, amiért az önkényesen felrúgta a megállapodást az egykori józsefvárosi pályaudvarra megálmodott emlékhely ügyében. A jelek szerint Orbán Viktor mintha nem mérte volna fel a kockázatokat, hiszen Izrael is meg…..
Reklámok. Ha az ember nem hirdetésszervező vagy marketinges, akkor ez a szó leginkább negatív érzéseket ébreszt benne. A reklám az, amin túl kell esni, amit végig kell várni, át kell lapozni, tovább kell kattintani. A reklám elcsúfítja a várost, felhígítja a tévé- és rádióműsort, kitakarja a fél…..
A parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke megerősítette, van alapja a Fidesz pánikkeltésének. ..
Hol ér véget az olcsó szórakoztatás, és mikortól nevezhetünk valamit műalkotásnak? A kérdés megválaszolása ilyen általános megfogalmazásban messzire vezetne. Már Leonardo da Vinci Vitruvius-tanulmánya is azt a kérdést feszegette, hogy hol húzódik az alkalmazott tudomány és a művészet határa. Az…..
ngjbp 2018.02.25 09:21:26
@ComLo: azt hiszem, hogy mindenkinek igaza van, úgy 20-25ezer játék kimaradt, de a Bioshocknál most felszisszentem, azt tényleg vétek volt kihagynom a hirtelen bedobott 5-ből :)
ngjbp 2018.02.25 09:22:16
@Zola Kiruccanó: hm, nem is hallottam róla. köszi a tippet
ngjbp 2018.02.25 11:46:37
@ilamg: ez esetben ne hallgass a megérzéseidre, mert minden említett játékot végigtoltam a This War... kivételével, ahol olyan 17 nap körül volt a rekordom. A GTA5-öt pedig 3 befejezéssel is, de - elismerem - váltásban csináltuk a küldetéseket az akkori csajommal. :)
Felejts el mindent, amit a gízai nagy piramisról az általános iskolában tanultál, mert az elmúlt években, fejlett technikai eszközökkel végzett helyszíni vizsgálatok egészen új megvilágításba helyeznek mindent, amit eddig tudni véltünk az építményről és környezetéről. Vegyünk sorra néhány…..
Az a Juhász Péter aki minden ellenzéki tüntetésen az elsők között próbál a választóknak tetszelegni azzal, hogy élő adásban fütyül és ordibálja az érdekeit, néhány napja épp az általa hangoztatott kooperatív és összefogáspárti szellemet alázta porig teljes vállszélességgel.  A hisztériarohamot az…..
Csupán néhány napja egyezett meg egymással az MSZP és a DK viszont Gyurcsány máris a saját malmára szeretné hajtani a vizet. Az egyezség szerint mind a 106 egyéni választókörzetben csupán egy jelöltet indít összesen a két párt, összesen 60 jelöltet az MSZP és 46-ot a DK.  A megállapodás így is…..
Az elmúlt napok egyik legizgalmasabb politikai híre kétségkívül az volt, hogy Szigetvári élő adásban rúgta ki Karácsony Gergelyt aki állítása szerint lapaktált az MSZP-vel.  Egy ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje tudok lenni. -K.G. Szigetvári többször hangot adott annak, hogy a…..
Az elmúlt napokban új erőre kapott az MSZP-ben az online (és talán cseppfertőzéssel is) terjedő Molnár Zsolt-fóbia. A jelenséget csodálattal figyelem a partvonalról, mint a párt egykori támogatója, de bevallom, én sem értem. Tény, hogy Botka László, aki az egész hisztériát kirobbantotta,…..
Túrázásról, női jogokról, a kerítésről és a német választásról is kérdeztük a liberálisok ügyvivőjét...
Foglalkozik a Jobbik nőügyekkel? Vona Gábor szereti a brokkolit? Hogyan lesz lakása egy magyar fiatalnak? Hagyományos beszélgetés a Jobbik politikusával, Varga-Damm Andreával...
ÚJ EGYENLÍTŐ BLOG Fel a fejjel! 2017.08.29 17:05:37
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
ngjbp 2017.05.09 10:42:23
@talgaby: Neked sem sikerült megértened, hogy a 2007-es levelet akkor nem névvel terjesztettem, főleg nem saját névvel. Tanulj meg olvasni.
ngjbp 2017.05.09 23:39:35
@Dr. Gordon Shamway: Az a fontos ebben, hogy Balázsék elmondták, megbeszélték a szereplőkkel, hogy mi lesz bent, és kifizették őket. Mónikánál átverték a szereplőket, és ki sem fizették őket.

index.hu/bulvar/moni1222/
A poszt szerzője Németh Gábor, a B1 blogok alapítója. (Figyelmeztetés: Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy nem ismerem személyesen Papp Gergelyt, soha, semmilyen kapcsolatban nem álltam vele, különösen nem a bankszámlájával. Évek óta nem ettem a pizzájából, főleg nem ingyen. A diszkójába jár…..
Jelen poszt szerzője Németh Gábor, a B1 blogok alapító-főszerkesztője. Az elmúlt napok MSZP-körüli eseményei világossá tették, hogy Botka László és csapata úgy döntött, Mesterházy Attila sorozatos választási bukásokhoz és progresszív leépüléshez vezető útjára lépnek. Pedig a szegedi polgármester…..
A szerző Németh Gábor, a B1 blogcsalád alapító-főszerkesztője. Ezen a felületen nagyrészt kerülöm az MSZP napi ügyeinek kommentálását, de most megint olyat produkált néhai pártom, hogy nehéz lenne nem billentyűzethez nyúlni. Történt ugye, hogy Botka László árulónak, baleknak, kollaboránsnak nevezte…..
Első olvasatra talán semmi sem köti össze a címben felsorolt neveket a Kedves Olvasó fejben. Eddig ezt én is így gondoltam, mára viszont mindhármukra kicsit másként tekintek, mint pár héttel ezelőtt. Mindegyikük mást és máshogy képvisel a nyilvánosság előtt. Mindhármuknak ezer gondolatával nem értek…..
Mit csinálna a Jobbik kormányra kerülve? Hagyományos beszélgetés az EFOTT-ról Vona Gáborral...
Kipusztul vagy új korszakba lép az emberiség? Mit hoz a Vízöntő-kor? Mi a közös Hitlerben és Zuckerbergben? Lehet terraformálni a Marsot Matt Damon székletével? A Hagyományos beszélgetés legújabb részében Puzsér Róberttel GARANTÁLTAN nem beszélgetünk a hajápolásról. Ha szerinted is jól van ez így,…..
Hagyományos Beszélgetés Németh Gáborral az Egyenlítőn - 1 vendég, 1 téma, vágatlanul, vendég: Molnár Zsolt országgyűlési képviselő, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke Lebontaná az MSZP a kerítést? Lesz Európai Egyesült Államok?Magyarország a terroristák célpontja?..
Manapság ipari méretekben folyik a mezőgazdasági termelés, és a pénzhajhászás háttérbe szorította az élelmiszer-biztonságot és a fogyasztók egészségét. Miközben a földeken génkezelt terményeket termesztenek, az állatokat is antibiotikumokkal tömik. A filmesek szerint mindez szorosan összefügg a…..
Van itt fent ez a facebook live videó, amin Sarka Kata aszongya, hogy a Ripostban ami a házasságáról/válásáról/férjéről/dekoltázsáról/fasztudjamiről lejön az full kamu. Ezzel egyébként, mármint azzal, hogy a Ripost egy kamugyár, messzemenőkig egyet is értünk, a furcsaság itt az, ahogy azt a 24.hu is…..
Pár hónapja nagyszerű írás jelent meg az Indexen a természet gyógyító erejéről. Nem is kellene meglepődnünk azon, hogy testünk az érintetlen természetben érzi jól magát, inkább az a furcsa, hogy nem vesszük észre: a fajunk kihalása már elkerülhetetlen. Az utolsó generációknak ajánlom szeretettel a…..
Megszűnik a Film+2, aminek a helyére az RTL Magyarország új csatornája, az RTL Gold kerül. A júliusban induló csatornán új műsor is debütál, Nádai Anikó vezeti majd az Anikó #show (így hashtaggel) nevű műsort. Nádai az RTL Reggelijében elmondta, hogy napi szintű műsor lesz, egy civil talkshow…..
ngjbp 2017.05.29 14:37:16
@bloggerman77: Igen? Te is ott dolgoztál, mint én? Mesélj még!
ngjbp 2017.05.29 20:55:40
@RTLklubvideók: Elég szomorú, hogy az emberek erre vannak kárhoztatva. Eljöhet még egy olyan médiaszabályozás, amelyben a tudatos népbutítást, a szellemi gyarmatosítást nem propagálni, hanem üldözni fogják.
Megy körbe az RTL Klub és az Új Egyenlítő közötti hiszti. Pár dolgot nem árt ehhez tisztázni. Nyilván sokan jelezték: A hangfelvétel készítése és közlése is jogsértő. Ezzel pedig Németh Gábor a hitelét kockáztatja. Ő a saját kis egy személyes blogján a főszerkesztő, a sztár újságíró, az alapító, a…..
ngjbp 2017.05.25 11:59:01
@Válasszunk: Kedves Névtelen Véleményezőm!

1.) Csak konkrétan RTL-eseket töröltem, mert bentről kaptam a drótot a bérkommentelésről.

2.) Téged is az RTL fizet ugyebár.

3.) Fel mernéd vállalni a neved, vagy így kívánsz vitatkozni?

Üdv, Németh Gábor
ngjbp 2017.05.25 12:24:41
@Válasszunk: Fenntartom a véleményemet, hogy az RTL keze van ebben a posztban. Perelj. És egy további vélemény: mennyire kell egy nulla senkinek lenni ahhoz, hogy ne merd leírni a nevedet az olvasóidnak? :) Na ennyit rólad, sötétben bujkáló, névtelen, kultúrmocskot védelmező kis pisis. Üdv, Németh Gábor
ngjbp 2017.05.25 12:51:10
@Válasszunk: Hjaj de buta vagy- Miért tompítanék bármit? Annak a hírnevét, becsületét lehet megsérteni, aki le meri írni a nevét. A "Válasszunk" nick mögött bujkáló senkinek nincs becsülete, az is lehet, hogy egy szöveg-randomgenerátor vagy. Szánalmas, ahogy az RTL-t mosdatod. Ha meg a jövőben tényleg népszerűsítenél posztban, itt a háttéranyag, a munkádat köszönöm! video.mno.hu/embed/108280