Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andyou

91 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A multinacionális vállalatokról gyakran az a kép él, hogy lassan hoznak döntéseket, a változásokra lomhán reagálnak és nehezen építenek be bármilyen újítást a működésükbe. Ezzel szemben a kezdő vállalkozások alapítói lelkesek, képesek innovatív megoldásokkal előállni, mégis sokszor már az első évben…..
Blog &U 10 éves a Nemzeti Vágta 2017.09.08 13:44:36
A Nemzeti Vágta a magyar tradíciókra építkező, grandiózus lovasverseny, amely egyszerre hagyományteremtő, hagyományőrző és országos kulturális esemény. Egyaránt a magyar városok, falvak ünnepe, mely a nemzeti lovas hagyományokat is feleleveníti.    Ebből az alkalomból Budapesten, a Hősök tere…..
Blog &U Gyere már jövő nyár! 2017.08.30 12:57:32
Az idei Sziget mindannyiunk szomorúságára véget ért. De semmi pánik, minden nappal közelebb kerülünk a jövő évi fergeteges, 26. közös bulinkhoz! Vajon mire számíthatunk? A Sziget szervezői minden évben kutatást végeznek a látogatók közt, amiből kiderül, hogy elsősorban az élmény, a „Sziget Feeling”…..
Egyszer volt, hol nem volt, létezett egy 90-es évek, és benne rengeteg kazettás magnó, Spice Girls szám, Cindy Crawford poszter, Tetris játék, holdjáró cipő, és egy hatalmas fesztivál-ötlet. Kellett hozzá egy szép tavaszi nap, egy autó, és benne két személy, kiknek neve Müller Péter és Gerendai…..
Blog &U TEZENIS, ősszel is! 2017.08.24 17:31:16
A nemzetközi fehérnemű márka, a Tezenis bemutatja legújabb trendvezérelt fitnesz kollekcióját, amelynek darabjai az edzőteremben vagy otthoni pihenéshez is tökéletes viseletek. A Tezenis bemutatja 2017/18-as őszi/téli sportkollekcióját, amely energikusabb, mint valaha! Az elmúlt néhány évben…..
Blog &U I will always LOVE YOU! 2017.08.23 15:59:07
Napsütés, kis idő múlva már inkább kánikula – rögtön meg is említenék egy fun factet: latinul kiskutyát jelent, ami teljesen összefüggéstelennek tűnik, de nem: a régi rómaiak azt vették észre, hogy akkor van a legmelegebb, amikor a Nagy Kutya csillagkép legfényesebb csillaga, a Szíriusz feltűnik az…..
Közösségi médiában jártas, technológia iránt érdeklődő fiatalokat keres a YTF 2017! Jelentkezz az ötödik, Oslóban és Bangkokban megrendezett Telenor Youth Forum programra, amely során bemutathatod, hogyan érnél el valódi változást a világban! A kiválasztott jelentkezők részt vehetnek a 2017-es oslói…..
Vége az idei legszabadabb utazásnak, bezárta kapuit a 25. Sziget Fesztivál. Az egyhetes móka nemcsak azért volt különleges, mert jubileumi, hanem mert a sokszínű programsorozat 103 ország sokszínű közönségét vonzotta, akik együtt buliztak szeretetben, békében, vidámságban, legyen szó hollywoodi…..
Blog &U Szabadnak születtünk 2017.08.11 15:20:53
A Szigetre átszellemülve lép be az ember: a hangulatod fesztiválos lesz, az ütemterved nem létezik, a ruházatod lazább, sőt még a személyiséged is átalakul egy kicsit - felszabadulsz. Idén huszonötödszörre élhetjük át ezt az élményt, néhány jubileumi extrával, de a jól megszokott színpadokkal és a…..
Blog &U ¡Caramba! 2017.08.08 19:42:38
Latin zenék, tánc, szabad tér, nyár, karnevál, tequila, magassarkú. Egyszóval ¡Caramba! Az idei nyarat valamiféle pikáns mediterrán életérzés bolondította meg, amire a mindent felforgató latin pop képes csak igazán temperamentumos választ adni. Életigenlés, kicsattanó vidámság, pezsdítő hangulat, a…..
Viszkok Fruzsi 17 évesen döntötte el, hogy belekezd élete egyik legnagyobb és legszebb projektjébe. Kezdetben saját blogot indított, majd idővel videókat is kezdett forgatni, amit mára profi szintre fejlesztett.  Nézzük, hogyan is zajlott le pontosan ez az "evolúció". Mikor döntötted el, hogy…..
A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majd’ 1000 főt befogadni képes sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad…..
REKORDOT DÖNTÖTT AZ EFOTT PÉNTEKEN   A Velencei-tó partján rendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg. Ezzel minden idők leglátogatottabb napját könyvelhette el az EFOTT. Legtöbben a jamaicai Sean Paul showjára voltak kíváncsiak, köztük…..
1993 óta eltelt 25 év, sok minden változott és sok minden megnőtt, de az „itt mindent szabad, de semmit sem muszáj” szlogen még mindig érvényes. Augusztus 9-e és 16-a között idén is „kell egy hét együttlét”. Ami elképzelés 25 éve egy Sziámi-koncertről hazafelé tartva megszületett, mára az egyik…..
Napszemüveg, szalmakalap, rövidnadrág, saru, és ékszerek minden mennyiségben: tökéletes fesztiválszettünk mellé nem is illik más, mint egy kistáska, ami szinte észrevétlenül illeszkedik öltözékünkhöz. Ilyenkor jön a dilemma: évente egyszer nem akarjuk visszafogni a költekezést, elő a pénztárcával,…..
Blog &U SS18 / ENROBED 2017.07.10 11:10:31
A ZSIGMOND DORA menswear legújabb 2018 tavasz-nyári kollekciója a diópác, a bőgatya és a régi kézi szőttesek modern bűvöletében A ZSIGMOND DORA menswear 2018 tavasz-nyári E N R O B E D néven futó kollekciója mezőgazdasági áthallásoktól burjánzik. Az E N R O B E D elnevezés egyszerre utal…..
Blog &U John Newman a STRANDon 2017.07.07 11:42:42
Idén már ötödik alkalommal jelentkezik a STRAND Fesztivál, a már megszokott helyén Zamárdiban, augusztus 23-26. között. A szervezők első névként John Newmant jelentették be.  A páratlan hanggal megáldott, a világhírnév küszöbén álló, a magyar közönség előtt már többször nagy sikerrel bizonyító…..
A MOL Nagyon Balaton programsorozat legjelentősebb záróeseménye, a zamárdi STRAND Fesztivál újabb világsztárokkal erősít. A You Me at Six, Alan Walker, Wilkinson, Alle Farben és Vigiland érkezik a korábban már bejelentett Bastille, John Newman, az Icona Pop, Redfoo és a legfontosabb hazai…..
A buliba Metzker Viki is beszállt   Együtt kapták lencsevégre Nagy Rékát és Jabin Petit, amint a Velencei-tó partján wakeboardoznak. Mint kiderült, a képernyős-modell lábára most először került deszka, így inkább csak próbálgatta a dolgot, a fiatal DJ pedig készségesen vezette be őt a sport és az…..
Ki ne örülne annak, ha az idei fesztiválozása egy komoly ösztöndíjjal zárulna? Az EFOTT-on még ez is megtörténhet, hiszen ott keresik majd a jövő új műsorvezetőit. Ezenkívül megnézhetjük közelről, amint kedvenc énekeseink hagymát aprítanak, de azt is, hogy a csodagyereknek számító Wesser Patrik…..
A műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb…..
Póló – farmer – tornacipő, vagy direkt erre az alkalomra beszerzett egyedi darabok? Tömegbe olvadás, vagy minél nagyobb feltűnéskeltés? A EFOTT-ozók ízlése nemcsak a zene, de a divat terén is igencsak különböző, és ez természetesen nemcsak a fesztiválozókra, de színpadra lépő zenészek esetében is…..
Az EFOTT 2017 fellépő listája ismét egy világsztárral bővült: a nyár leglazább buliját SEAN PAUL hozza el Velencére, aki több mint 10 év után először az EFOTT-on tér vissza Magyarországra! AZ ELSŐ HAZAI NEVEK A világsztár Sean Paul és Hurts mellé csatlakozott öt hazai kedvenc: Punnany Massif,…..
Dobpergés... meghoztuk a jó hírt hétvégére: Tinie Tempah is csatlakozott az EFOTT 2017 fellépőihez, és heteken belül megjelenő új albumával fog debütálni az EFOTT nagyszínpadán! Sean Paul, Hurts, Tinie Tempah, Borgore, Flux Pavilion, Dyro, Vinai és még sorolhatnánk...egy biztos: egy teljes hétig…..
Az örök dilemma. Ha vállalkozást indítanál, ez a kettő biztosan ott van a top listán a fontos erőforrások között, és gyakran a kifogások között is. A leggyakoribb kifogások között, amiért egy fiatal végül nem lesz vállalkozó biztosan ott van a pénz vagy a kapcsolatok hiánya. De valóban olyan…..