Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PRcikkíró

266 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dolgozz laptopon a télikertben is Lényegesen megnövelheted a hardverek élettartamát a laptop használat szabályainak betartásával. Forró terasz, páradús télikert Budapest belvárosában nem feltétlenül megfelelő home office munkaállomás. A megbízható áramköri elemek túlhevülése okozhat problémát,…..
Laptop szerviz ötletek A képernyőkép készítése számos munkafolyamatnál fontos mozzanat, ezért fontos tudnunk az elkészítésének a módját és trükkjeit. A HP laptopok esetében többféle módszer áll a rendelkezésünkre, melyek segítségével elkészülhet a pillanatkép folyamatban lévő munkáinkról. Meg kell…..
Hogyan spóroljunk télen Az utóbbi időben jelentősen megnőtt az energiahordozók ára, ami a téli fűtési időszakban jelentős terhet ró a családok költségvetésére. Az alternatív fűtési rendszerek beszerzése és beszerelése némileg csökkentheti a magas rezsiárakat. A legtöbb otthonban hagyományosan…..
marketing blog Mi az a laptop? 2022.09.09 21:42:00
A hordozható számítógép felépítése és használata Apple, Asus, Dell vagy más márkájú asztali számítógépek részegységei: processzor, alaplap, memória, videokártya és merevlemez, billentyűzet. Ide sorolható az áramellátásért felelős laptop akku is. Mindezt egy jól szellőző fém házban szerelik össze,…..
Laptop akkumulátor tippek A laptop akkumulátora a gondos tervezés ellenére sem tart örökké. Mivel élettartama véges, ezért érdemes tudnunk, hogy hogyan lehet ellenőrizni az állapotát. A mobil számítógép telepének életciklusa több tényezőtől is függ, melyek együttesen gép leállását eredményezhetik.…..
DIY tanácsok mindenkinek A télikert melegébe húzódva tervezhetünk programokat a téli kertben is, amelyet szépíthetünk és díszíthetünk is, ehhez adunk most néhány egyszerű ötletet. A beépített teraszok fontos előnye, hogy megteremtik a kapcsolatot a ház és a kert között, amit érdemes kihasználni. Ha…..
A fonalféreg típusai ivóvízben is előfordulnak. A klór-dioxid oldat megakadályozza terjedésüket. Prémium linképítés ivóvízkezelés és vízfertőtlenítés kulcsszavakkal - Fertőtlenítő szer alkalmazása nagy volumenben Az ipari fertőtlenítési technológiák alapvető jellemzője a célirányosság és a…..
A hősugárzás biológiai alapjai Az infrafűtés az infrasugárzás biológiai érzékelésén alapszik, ezért elsősorban a hőérzetet kell megismernünk. A hősugárzó infrapanelek alapvető működésének megértése az egészségügyi kapcsolatok megfigyelésével kezdődik. Az ember hőérzékelő receptorai a bőr hámrétege…..
Védett, céges gépek tisztítása A céges laptopok és személyi számítógépek nagyfokú veszélyt jelentenek vírusjárvány idején az alkalmazottak egészségére, ezért gondoskodni kell a megfelelő tisztításról, fertőtlenítésről és vírusmentesítésről. A boltokban kapható hagyományos fertőtlenítő szerek…..
Az otthoni munkavégzés, vagy új keletű nevén home office az utóbbi időkben kerül előtérbe, ami egy teljesen új világot nyitott meg a munkavállalók számára. Sokaknak ez az új helyzet komoly fejtörést okozhat, de ezt elkerülendő, összeállítottunk egy otthoni munkavégzési kalauz kezdő home office-osok…..
A klór és klór-dioxid fertőtlenítő szer összehasonlítása A klór-dioxid az ipar jelentős területein kiszorította a klórt, mivel alkalmazása lényegesen biztonságosabb és egyszerűbb. A papíriparban például azért vált kedveltté, mert a klórral ellentétben nem termel karcinogén hidroxidot a papír…..
A fogorvosi munka egyik részlete A fogorvosi munka egyik alapvető szolgáltatása, melyet a budapesti fogászati klinikán is igénybe vehetnek a páciensek, az a fogtömés. A betegek informálása a megfelelő marketing és reklámstratégiák igénybevételével lehetséges, így a fogtömés technikája a weboldalon…..
Műanyag tartályok és hordók A szennyvíz szállítását a veszélyes anyagok tárolására is alkalmas műanyag hordók és tartályok alkalmazásával kell megoldani. A nemzetközi szállításra rengeted standard és szabály vonatkozik, melyeket kötelezően be kell tartani. A vonatkozó egyezményekben a veszélyes…..
Személyi higiéné és fogászati tanácsok A személyi higiénikus, a szakorvos és a fogorvos is végez tanácsadást vírusmegelőzés és szájhigiénia témakörben akár a klinikán is. Ma már közismert, hogy az egészség fő feltétele a tisztaság. Ez alatt nemcsak testünk tisztaságát, hanem egész környezetünk: a…..
Hogyan tároljuk a sört? A hordósörhöz képzeletünkben még mindig a fahordó képe kapcsolódik. Nem is lehet letagadni, hogy egy a fahordó csapra verése, ez első korsók megtöltése kellemes hangulatot kelt, még mielőtt az első kortyot meginnánk. Tárgyilagosan nézve, csak egyetlen érv szól a fahordók…..
Így készülnek a poharak és tálcák A félmerev falú műanyag csomagolóeszközök jellegzetes képviselői a poharak, tányérok és tálcák. Ezeket többnyire hőformázással,kisebb részben fröccsöntéssel állítják elő négy fő alapanyagból: polisztirolból, PVC-ből, polipropilénből és nagy sűrűségű…..
Google keresés ipari tartály kulcsszóra Amikor egy weboldal optimalizálásához hozzálátunk, azt is figyelembe kell venni, hogy nem elegendő a Google találati listában történő helyezésjavításhoz a tartalmi és formai optimalizáció, szükség van a látogatószám növelésére és a megfelelő linkszám…..
Érdemes forralni a vizet? A forralás csak abban az esetben alkalmas a víz fogyaszthatóvá tételére, ha csupán a vírusfertőzést kell megszüntetnünk. A leggyakrabban tapasztalható nitrit vagy nitrátfertőzés megszüntetésére ez az eljárás semmilyen hatással sincs, ezért a hőkezelés nem garancia a víz…..
Kármentő műanyag berendezések A veszélyes anyagok szállítása és rakodása közben rendkívüli esemény, baleset vagy súlyos szerencsétlenség történhet, melyet megelőzni és kármentesíteni kell. A technológiai folyamatok esetében számolni kell azzal, hogy ellenőrizhetetlen események következnek be,…..
Fogorvosi szeparálás A fogászati kezelés során szükség van a gyors szeparálásra, e célra szerkesztett különleges műszerekkel végzünk: eszközei az ékhatást kihasználó, csavarerőre járó egyszerű vagy komplikáltabb műszerek, a szeparátorok. Az Ivory-szeparátor kettős ívelésű abroncs által egybefogott…..
A tömés behelyezése a lyuk kialakításával kezdődik A fogorvos akárhová készíti a fogászaton az üreg szélét, az eddig használatos (konvencionális) tömőanyagok és a kemény fogszövetek között vegyi kötés nem jön létre, hanem mikroszkópos méretű rés marad: a tömés széle újabb szuvas laesio keletkezése…..
A csecsemőkor jelentősége az egészségre Az elválasztás után is úgy kell táplálni a gyermeket, hogy megkapja azt a teljes értékű fehérjét, amelyet könnyen tud emészteni és fajazonossá átépíteni, melyből a zománc (és dentin) mátrixát képezi, valamint azokat az ásványi sókat és vitaminokat, amelyek a…..
A fogszuvasodás és megelőzése A fogak öntisztulása rágás közben, a fogsorok zárásakor az antagonisták közül kipréselt, detergáló, szemcsés-rostos anyagokat tartalmazó ételpép súrolóeffektusának a következménye, ez a fogszuvasodás elkerülésének legjobb módja. Hasonló eredményt hoz a két fogsor…..
Kémiai hatóanyagok szerepe a vízkezelésben A városokban lévő ivóvíz a megfelelő telepeken, a vízkezelésnek köszönhetően nyerhető ki. A víztisztítás bonyolult berendezések segítségével történik, különféle kémiai anyagok hozzáadásával. Az egyik legfontosabb adalékanyag a baktériumok elpusztítására…..
Mibe öltöztessük ágyunkat? Régen az ember becsukta maga mögött a munkahely ajtaját, és huss, már el is felejtette a melót, és foglalkozott a barátokkal, családdal, focival. A mai ember már képtelen kikapcsolni, hisz az okostelefon egyfolytában adja az impulzusokat, és kéri a törődést. Üzenetek,…..