Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HorseFucker

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor most azt a pénzelosztási rendszert kezdte szidni, amelyik eddig nagyon bőkezűen osztotta a támogatásokat a kelet-európai országok kormányainak. Tudjuk, ez a kommunikáció is a saját táborának szól, ám nem árt tisztázni: Magyarország hihetetlen összegekhez jutott az előző költségvetési…..
HorseFucker 2020.02.05 12:11:49
@MAXVAL bircaman közíró: TE fasszopó fideSS és Putyin bérenc bulgár birkaszar! Még mindig te ugatsz be elsőnek hülyeségeket? Rohadna már ki a beled te júdás te ! Vedd fel a béred aztán kussolj ribanc !Í
  Végre nekünk is van igazi, hamisítatlanul magyar netes hógolyónk, ami remélhetőleg még szép pillanatokat fog szerezni a kampány hátralévő időszakában.   Tréfás kedvű fiatalok mit sem sejtő polgártársaikat lepik meg azzal, hogy leüvöltik a fejüket, mégpedig a Soros-terv kifejezéssel. Ráadásul az…..
HorseFucker 2018.03.14 18:26:25
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: It vagy a kibaszott kurva anyádat te rohadt moslék oroszbérenc fizette geci ?
HorseFucker 2018.03.14 18:28:03
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Írjál te is fosláda, mert nem kapod meg a béred este.
Holnap meg menni kell az összefosás békamenetre
Védeni kell a Zsótit nehogy lelőjék, geci !
HorseFucker 2018.03.14 18:36:46
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Baszd meg anyádat a ravatalán te senkiházi kubatov jugemd fasszopó geci. Írjál te a kurva hugodnak a picsájára kokóval te rohadt migráns geci fasszopó nyilas takony féreg !
Főként a szociális médiában kavart nagy port, hogy a Magyar Ateista Társaság is képviseltette magát a februári diáktüntetésen. Most akkor a pokol szájába táncolunk? Miért volt teljesen helyén való az ateizmus megmutatkozása egy oktatással kapcsolatos megmozduláson?..
HorseFucker 2018.03.13 11:24:39
@parttalan vita: Az igazi avatárja egy nagy darab szar ami híg fos közepén olvadozik !
Ez egy rohadt orosz bérenc nemzetáruló provokátor szardarab !
HorseFucker 2018.03.13 11:25:36
@Casba: Jól látod , ő tényleg egy rohadt putyin-fiú !
Olyan helyzetben találta magát az egykori hódmezővásárhelyi polgármester, jelenlegi kancelláriaminiszter, melyben még soha nem volt politikai pályafutása alatt. Az időközi polgármester-választáson elszenvedett kormánypárti vereség után ugyanis Lázár Jánosnak vissza kéne kapaszkodnia a gödör…..
HorseFucker 2018.03.09 14:21:36
@Rettegek mert ballib vagyok: Megint itt ugatsz rohadt fizetett kubatov jugendista szarzsák...
SZégyeld el magad és kushadj a sarokba féreg ! Hé csicska lábhoz !
Amúgy az egészben az a legdurvább, hogy a hódmezővásárhelyi fiaskó után kb. 1 napig tényleg mindenki azt hihette (még a Fidesz "szellemi" véleményvezérei, mint Bayer, Lovas és Bencsik elvtársak is), hogy legalább a választásokig a Fidesz képes lesz értelmes kommunikációra és nem a "jönnek a…..
HorseFucker 2018.03.09 14:14:58
@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Rám hatott a csúti geci kanpánya :
A szafaszólapon NEM fogok szavaszni az "ENSZ" nevű pártra, se a jelöltjére !
Lázár János látványosan kampányüzemmódba kapcsolt az elmúlt hetekben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter kerek egy hónapja debütált egy saját honlappal, továbbá a weboldal mellett elindult saját Facebook oldala is, ahová folyamatosan teszi közzé a személyét bemutató videókat.  Ma azonban…..
HorseFucker 2018.03.08 17:52:48
@Rettegek mert ballib vagyok: Itt is itt vagy, mocskos kubatov jugend, fizetett fidess troll geci ?
Mindenütt tolod a gazdáid kiadta hülyeséget ? Csak lassan egyre kevesebben veszik be baszd meg !
Mindenkinek Bécs volt az isten már 300 éve is, ma is !
Szóval elsőkézből tudják zongorázni a különbséget Bécs és Pest között és nem az utóbbi javára...
Vénségére meghülyült ez a Lázár geci is !
Az ENSZ az ellenség ,?? Hát akkor üzenjetek hadat az ENSZ-.nek baszom anyátokat ! Ideje lenne kis Gecinek elmenni GRAZ-ba (érted a migráns kórházba :D :D ) , mert túltolja a bicit állandóan !
HorseFucker 2018.03.08 17:55:04
@Kunhalmi Ágicát megdugnám de nem szavaznék rá: Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy fizetnek érte ? Mert ha fizetnek akkor OK !!! Ha nem, akkor mitszeccaggyá! :D
Együtt vonul majd Morvai Krisztina és Szili Katalin...
HorseFucker 2018.03.08 17:42:56
@VáradiJános: EGy kérdés, takony ! : Miért véged az orsozbérenc rohadék Bircát ?
Buzi-e vagy ?
vagy
Oroszbérenc-e vagy te is ?
HorseFucker 2018.03.08 17:44:14
@HorseFucker: Bocsánat ez nagyon rossz lett :(
Szóval helyesen: Miért véded az orosz-bérenc Birca gecit ?
Buzi-e vagy ?
vagy
Oroszbérenc-e vagy te is ?
A legsötétebb náci időket idéző propagandafilmmel nem az a legnagyobb baj, hogy a nyitókép egy indiai (szikh) turbános bácsit próbál nekünk eladni közel-keleti veszélyes elemként. Frei Tamás röhög a markába. Sokat kellett várni rá, de végre elkészült a magyar médiatörténet azon alkotása, amely…..
HorseFucker 2018.03.08 17:29:16
@Rettegek mert ballib vagyok: Sorra fizetnek szar csicska ?
Remélem éhen döglesz, ha Geciéket leverik :)
HorseFucker 2018.03.08 17:39:24
@HorseFucker: Na ki a SOROS gecik ? :D :D D::D
Egy kollégiumi Facebook-csoport néha a legjobb hely arra, hogy rájöjjünk: az emberek egyformábbak, mint hinnénk. Elég egy kósza poszt. Egy tegnap esti kósza poszt láttán kötelezőnek éreztem Chet Faker Gold-ját hallgatni, és mélyeket lélegezni. Bár nem annyira, hogy patetikus jelenetként tudjam…..
A lehető legrosszabbkor botlott meg legendás pávatánca közben az Orbán-kabinet, hiszen a választásokig hátralévő hetekben magyarázkodásra szorulhat, ha az ellenzék ügyesen használja ki azt a bakit, melyet a külügyminisztérium helyettes államtitkára követett el néhány napja. Altusz Kristóf…..
HorseFucker 2018.01.22 16:27:16
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Beugattál megint fizetett rohadt oroszbérenc bulgár szarevő ? Hogy baszd meg anyádat a ravatalán te fizetett orosz troll hazaáruló rongy takony !
Kósa József vagy, ahogy legtöbben ismerik Medve Papa élete az állatokról szólt. Nem csak befogadta őket, de farkasai és a medvéi szerepet kaptak olyan magyar filmekben, mint a Kőszívű ember fiai, az Eltüsszentett birodalom, a Csillagszemű juhász, vagy a Tündér Lala. A Mafilm felkérésén a BBC is …..
HorseFucker 2018.01.16 11:05:34
@$pi$: Méltányosságból baszdmeg ! Ismered a szót troll ?
HorseFucker 2018.01.16 11:10:31
@$pi$: Védd csak Batyu, védd... azért kapod a pénzt
Ha az ÁSZ-büntetés miatt ellenzéki pártok nem indulhatnak a választásokon és a Jobbik tényleg elmegy Strasbourgba az igazáért, abból nemzetközi botrány robbant volna. És kiderült volna, amit a kritikák megfogalmaznak: tényleg diktatúra van Magyarországon...
Orbán ezt benézte: azt hitte, hogy ha bírsággal sújtja a "szabálytalanul gazdálkodó pártokat", akkor azok fizetnek, behajolnak. Orbán tévedett, ő volt kénytelen meghátrálni. Már jön a részletfizetés, mint ajánlat, az is a választás után - de a DK és az Együtt még erre sem hajlandó. Domokos László…..
HorseFucker 2018.01.11 11:23:24
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Rohadt oroszbérenc hazaáruló szarevő geci állat, bszd meg anyádat a ravatalán te féreg !
Eljön majd az idő, mikor a csuti geci öngyilkos lesz, ha éppen otthon találják ! :D :D :D
- Rabbi! Szabad-e a Talmud olvasása közben dohányozni? - Nem, nem szabad! - És rabbi, ha már rágyújtottam, azért elővehetem a Talmudot tanulmányozni? - Természetesen, a Talmudot mindig szabad tanulmányozni!..
HorseFucker 2018.01.05 13:25:34
@Kicknick: Nincs igazad fasszopó ! Ha egyszer a törvényben le van fektetve a joga, akkor arra jogosult ha tartozik is !
  Mi van akkor, ha Havas Henriket hókotróval takarította el a kormányzati média, de ugyanakkor egy molesztáló kőbunkó is egyben? Mi van akkor, ha nem is Baukó Éva és társai ellen (valósan vagy vélten) elkövetett tetteiért, hanem politikai indíttatásból netán megrendelésre tette a kormányzati média…..
Majdhogynem könyörögve kéri, hagyják életben...
HorseFucker 2017.12.27 17:29:48
@taga20: Azt mondod, hogy ez a Birca nem az a birca akinek a belét akarom ontani már hosszú ideje ? Nem a bolgár hazaáruló fasszopó moslék állat ???
NA mindegy azért csak bassza szájba anyját a ravatalon mindkettő ! :D:D
HorseFucker 2017.12.27 17:35:21
@taga20: tényleg ott van egy I a foltos kis gecibe !
Mondjuk feltünt , hogy nem akkora szardarab mint szokott....
De hát ki akar szardarabnak látszani , mit szardarabnak: szarhegynek ????
A képlet viszonylag egyszerű: minden európai bevándorlás-ellenes pártra akar szavazni. Hogy miért nem tette? Mert a kontinensen nincs demokrácia – szól az orbáni értelmezés...
Idén év végén került bejelentésre, hogy az immáron a Fidesz Idők (leánykori nevén Magyar Idők) kedvencévé lett jobbikos Morvai Krisztina hamarosan búcsúzik a politikától. Örömhír. Aktivitása arra szűkült a hosszú évek során, hogy a Budaházy György Fanclub védnökévé avanzsált, illetve próbálta…..
HorseFucker 2017.12.23 19:26:32
HorseFucker 2017.12.23 19:27:04
@Jakab.gipsz: Hülya fasz batyu geci
Akcióban a csendes ellenállás. A felirat nehezen kivehető, de egy szemtanú szerint az angol SHAME szót (magyarul: szégyen) festették rá. A zembereket a terrorista bevándorlóktól hősiesen oltalmazó Orbán-kommandó a saját lövészpáncélosát nem tudta megvédeni. Most aztán itt az ideje betiltani néhány…..
HorseFucker 2017.12.22 12:05:19
@Helga Beauty Salon: Ezek nem sima rendőrők, ezek rohadék orbán-jugendesek !
Egy csicska volt csútigeci-testőre a főnökük.
Egyébként Vakondi egy szarkupac, bármit mond az hazugság !
HorseFucker 2017.12.22 12:07:56
@VaradiJanos: Tudod ki van beszarva, gecitakony ?
A fizetős főnököd baszd meg, az fosik mint állat. Már az összes ellenzéki pártot megbüntetteti a csika-geci ÁSZ-kurvájával !
Mocskos férgek, mint TE !
Napok óta nyomaszt egy képsor amelyet az egyik TV csatorna híradójában láttam. Sétál egy nő a metróállomáson, várja a szerelvényt, közben telefonál. Aztán elsiet távolabbra, nem is sejti, hogy most menekült meg a haláltól. Egy sötét kabátos nő les ki az egyik oszlop mögül. Megjelenik egy másik nő…..
HorseFucker 2017.12.18 13:22:11
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Most olyat írok amitől be fogsz szarni :
Igazad van !
Kelet-Európában módszeresen tör előre az illiberalizmus, lassan már az unió is rájön. Tusk csak további élezi a kelet-nyugati ellentéteket a kvóták ügyében, Asselborn megint kikelt Magyarország ellen. Európának megvan a különbejáratú antiszemitizmusa, lásd Orbán gusztustalan hadjáratát Soros…..
HorseFucker 2017.12.13 18:09:33
@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Szopjad scak a scuti geci feszát, hullagyalázó, anyabaszó pedofil fideSS es bértroll !
Fogsz még himbálózni a körúti kandeláberen, csicska !
HorseFucker 2017.12.13 18:25:52
@Womb Raider: BAszd meg anyádat a ravatalán azt ott hűházzál fideszess es csicska bérenc !
HorseFucker 2017.12.13 18:27:28
@Ballib Cenzúrázók Réme 27: Ha a csuti cigó geci kilép az Euból, akkor rá fél évre mind megdöglötök a mocsárban bérenc... szépen alulról felfelé sorban... csak várd ki fasszopó