Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taylorandhoffer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A britek kilépési tárgyalásai az elmúlt napokban finoman szólva sem alakultak túl rózsásan az Európai Unióval. A héten odáig fajultak az események, hogy hivatalosan is bejelentésre került a kormány részéről, hogy az országnak készleteket kell felhalmoznia a „no-deal” brexit, azaz a megegyezés…..
Taylorandhoffer 2018.07.30 06:56:49
@backbencher: csak egy kis igazítás: a maplin néhány hónapja csődöt jelentett.
A szállásközvetítő oldalak között bizony akadnak olyanok, melyek a fogyasztóvédelmi törvényeket sértik azzal, ahogy nyomást gyakorolnak az emberekre, befolyásolják a keresés eredményeit és más taktikákat alkalmaznak. Kész szerencse, hogy ezt egy brit felmérés mutatta ki, így…..
Taylorandhoffer 2018.07.09 18:46:58
@user friendly: hát pár éve mi is így gondoltuk, aztán majdnem pofára esés lett a vége. Szerintem horvátba érdemes előre foglalni, mert nagyon felkapott.
Igen kellemetlen meglepetés érheti azokat a Wizz-utasokat, akik nem olvassák napi szinten a cég honlapját. Sikerült néhány napja úgy megváltoztatniuk a kézipoggyász-szabályt, hogy erről az utasokat nem tartották fontosnak tájékoztatni. Elég pofátlan húzás, hogy kifelé úton még felviheted a motyódat…..
Taylorandhoffer 2018.07.01 03:01:28
@mz5: nekem pedig mindig az a problemam,hogy a rengeteg kabattol nem tudom hova rakni a borondomet...
Ha valaki mégis tudna segíteni abban, merre folytassam, megköszönném, mert így nem lehet élni. Bár nehezen tudok távolabbra eljutni már, mert ülni egyáltalán nem, állni és sétálni is csak rövid ideig sikerül. Tisztelt Cím!   Horváth Ildikó vagyok 55 éves. Szeretném…..
Mivel a TIVEDA-ban használt ESP8266 összesen 96Kbyte rammal rendelkezik, aminek nagy részét az alap rendszer elfoglalja, ezért az iGO-val vagy a Waze-el ellentétben nem volt lehetőségem arra, hogy valódi, az utakat is tartalmazó térképet töltsek be. Ennek hiányában viszont egy ellenőrző ponthoz…..
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
Taylorandhoffer 2016.09.02 17:33:51
@Mr. Big: köszönöm a választ. Ezt a zónás dolgot most még nem nagyon értem. Egy zóna egy körvonal adott pontjaiból áll, attól függően, hogy hol keresztezik az utak, és a kozéppontja a véda?