Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabinae

1323 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az öngondoskodás nem csak a bőrápolásról és a személyes időről szól, hanem arról is, hogy egészségünket szűrővizsgálatokkal védelmezzük. Számomra kiemelten fontos ez a téma, hisz azok, akik követnek a social médián keresztül tudják, hogy nemrég rosszindulatú rák eredménnyel jött vissza a…..
Még tavaly nyáron beszélgettem el arról a bőrgyógyászommal, hogy mivel lehetne a különböző hegeimet, a higmentfoltjaimat és koromból adodó finom ráncokat csökkenteni, s ekkor mesélt nekem a szén-dioxid lézeres hámlasztásról. Ez a lézeres arckezelés egyre népszerűbbé vált az elmúlt évek során az arc…..
Ahogy a világ felébred a téli álmából, a tavasz egy sokszínű és friss illatokat hoz magával, akárcsak a szezon maga. A legjobb tavaszi parfümök lényegében ezt az átalakuló időszakot örökítik meg, egy olyan illatcsokrot kínálva, amely visszatükrözi a természet megújulását.  YSL Black Opium Over…..
A tavasz tökéletes időszak az európai városok felfedezésére: a virágzó természet, a kellemes időjárás és a kevésbé zsúfolt turistalátványosságok mind hozzájárulnak egy emlékezetes utazáshoz. Európa tavasszal valóságos ékszerdoboz, amely számtalan lehetőséget kínál a kultúra, a természet és a…..
A glikolsav, egy alfa-hidroxi sav (AHA), az egyik legnépszerűbb hatóanyag a bőrápolás és a kozmetikai kezelések területén. Az apró molekuláknak köszönhetően mélyen behatol a bőrbe, elősegítve a halott bőrsejtek eltávolítását, így előtérbe helyezve a friss, egészséges bőrt. De mi teszi a glikolsavat…..
Blogozine Mire is jó a Matcha por? 2024.02.15 14:24:04
Egyre nagyobb trendnek örvend itthon - jogosan - a japánok egyik csodaszere, a matcha por. De mit is kell róla tudni, és hogyan is érdemes beleilleszteni a mindennapi rutinba? Tényleg hatásos? Érezhető a különbség a kávéhoz képest?Ezekre a kérdésekre fogok többek között választ adni ebben a…..
Ha olyan utazásbarát és tökéletes adagolású C-vitaminos szérum kapszulát keresel, ami még lebomló is, akkor ne keress tovább. Ismerd meg a Pixi Beauty C-vitaminos kapszula arcápoló szérumát, ami nem csak C-vitamint tartalmaz, hanem E-vitamint és növényi olajokat is, amik energiával töltik fel,…..
A Valentin-nap nem csupán a szerelmesek ünnepe, hanem az érzékeké is. Ezen a különleges napon minden a vonzalomról, a szerelemről és a szenvedélyről szól, és mi más fejezhetné ki mindezt jobban, mint egy gondosan választott parfüm? Az illatoknak hatalmas ereje van: felidézik az emlékeket,…..
Valentin-nap nem csak a szeretet és a romantika ünnepe, hanem kiváló alkalom arra is, hogy a nők kiemeljék és fokozzák a nőiességüket. Az önbizalom, a megjelenés és a kisugárzás kombinációja teszi igazán felejthetetlenné ezt a napot.  Íme néhány tipp, hogyan válhatsz még szexibbé Valentin-napon,…..
A Honey Birdette idén ismét magasra tette a lécet Valentin-nap alkalmából, egy olyan fehérnemű kollekcióval állt elő, amitől eláll a szavunk. A luxus fehérnemű márka ismét bebizonyította, hogy tökéletesen érti a nőiesség minden árnyalatát, és tudja, hogyan kell kifinomultságot, eleganciát és szexi…..
Nemrég volt szerencsém ellátogatni egy hozzám közel álló kiállításra, ami nem más, mint a "Van Gogh - The Immersive Experience"  művészeti kiállítás, ami nem csak egy sima tárlat, hanem egy lenyűgöző digitális művészeti kiállítás, amely Vincent van Gogh festményeinek világát hozza el a látogatók…..
Ahogy közeledik a szerelem szezonja, a Victoria's Secret is elhozta nekünk a Valentin-napi limitált kollekcióját. A  kampány óda a szenvedélyről, és a szerelemről. Az idei kollekció nem csak a divatos szetteket mutatja be, hanem vágy sokszínűségét is. A rózsaszín és a piros romantikus árnyalatai…..
A tavaszi kollekcióban Zimmermann megmutatja, hogy miként is lehet valami egyszerre éteri, és gyönyörű, mégis természetközeli. Álomszép sziluettek modern hercegnőknek. A legújabb kollekcióban olyan sziluetteket láthatunk, melyek körbeölelik a természet egészét kezdve a puha, hullámzó, a…..
2023-ban sok érdekes bőrápolási trend jelent meg. Megismerhettük a számos új trendi terméket, és új módszert a bőrápolásra, és a fényvédelemre. De ha valamit megtanultunk az előző évekből, az az, hogy a bőrápolás világa folyamatosan változik. Az új évben a bőrünk igényei is változni fognak, hisz…..
A SKIMS 2024-es Valentin-napi kampányban Lana Del Rey kapta a főszerepet, aki a romantika megtestesítőjeként jelenik meg, és gyönyörűen  ötvözi időtlen esztétikát az évszak varázsával. Mindezt persze cuki cicákkal  vintage hangulatban.  Lana Del Rey-jel a SKIMS újradefiniálja az eleganciát és az…..
A koreai bőrápolókról ismert, hogy igazán hatékonyak és megbízhatóak. Mindenféle kencéjük van: hidratálókrémek télre, termékek allergiaszezonra, és könnyű, de erős fényvédők nyárra. De mi olyan különleges a koreai bőrápolásban? Tényleg jobbak a termékeik, vagy ez csak egy trend? Találjuk ki! A…..
Ahogy már megszokhattunk, az év eleje nem csak a megújúlásról, hanem a Valentin - napról is szól. Az első márka, akinek a kollekcióját láthatjátok nem más, mint a For Love & Lemons, akik igencsak kitettek magukért. A bohó romantikáról ismert vállalat pedig nem mást választott újra a kollakció…..
A Victoria's Secret angyal Candice Swanepoel, a dél-afrikai szupermodell és a Tropic of C társalapítója ismét elbűvöli a divatvilágot a márka legújabb csipkekollekciójának bemutatásával. Ez az új vonal gyönyörűen ötvözi a klasszikus eleganciát a modern éllel, bemutatva a csipke időtlen…..
A Moschino olasz divatház híres merész darabjairól, s ez nincs másként a márka 2024-es PreFall kollekciójával, ami a „Same Old Chic” nevet viseli. A kollekció játékosan tiszteleg a márka ikonikus múltja előtt, miközben minden darabot modern és ironikus hangulattal ruház fel. Az egyik kiemelkedő…..
A House of Sunny már gőzerővel készül a tavaszra, és ezen felbuzdulva debütált is az elő tavaszi kollekciója, mely a  „Love Culture” nevet kapta. A trendszetter londoni divatház legújabb kampányában a bohó kötött darabokra, a csábító ruhák és kényelmes felsőruházatra helyezi a hangsúlyt. A „Love…..
A Szilveszter a házi kedvencek életében nem a féktelen jókedvről szól: rengeteg állat rohan el ilyenkor otthonról félelmében, de a lakásban tartott jószágokat is megviseli a petárdázás. A felkészültség mellett az is fontos, hogy figyeljünk a jelekre, ugyanis ha nem rohangál félelmében a kutyusunk…..
Az ünnepi szezonban a csillogás kerül előtérbe. Gondolok itt a csillogó karácsonyi outfitekre, a sminkekre, és természetesen a szilveszteri bulira készülődés is eköré épül. Ugyanis ez az év azon időszaka, amikor mindig nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy milyen is a megjelenésünk. Kezdve ezt a…..
Stella McCartney egy merész és megfontolt lépéssel a COP 28, az éghajlatváltozási konferencia hátterét választotta a jövő őszi kollekciójának bemutatására. Az időzítés nem véletlen, inkább stratégiai döntés, amellyel felhívja a figyelmet a divatipar óriási környezeti hatására. Ez egy olyan…..
Saint Laurent 2023-as téli kampánya az érzéki kifinomultság köré épül. A legújabb a kollekció művészien fonja össze a 80-as évek merész esszenciáját a kortárs eleganciával, olyan narratívát mutatva be, amely a modern nő önérvényesítő és csábító stílus iránti vágyáról beszél. A kampány központi…..
Ralph Lauren 2023-as ünnepi kollekciója egy festői utazás a téli csodaországba, ahol az alpesi motívumok uralkodnak, és tökéletesen magába foglalja az ünnepi csillogás esszenciáját a tél zordságával kombinálva. A kollekció középpontjában a Fair Isle kötött pulóverek állnak, amelyek megtestesítik…..