Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bejo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az immár két éve elsősorban iskolákban játszott hamlet.ws előadásunkat legközelebb január elején láthatják felnőtt nézőink a Kisképző (IX. ker. Török Pál u. 1.) autentikus környezetében. Január 5. és 8. között minden este 8-kor kezdünk, helyfoglalás a jegy@kretakor.hu…..
bejo 2009.01.01 14:35:08
@schillingarpad:
tegnap lila fejjel föntörögtem azon az indexen megjelent igénytelen, színvonaltalan szaharon és rögtön fogalmaztam is egy levelet a szerzőjének. Többek között azt írtam, amit te fent számonkérsz. Már egyen vagyunk. A másik kérdésem az volt hozzá, hogy azmegmiazhogy "krétakörös sablon", amúgy meg csak okoskodtam. És Bodrogi Éva helyett is megsértődtem, a "beleénekel" kifejezésen. Az meg nem ide tartozik, hogy miért ilyen gyalázatosan színvonaltalan az online "újságírás", és hogy mennyire súlytalannak hiszik a műfaj művelői a szavakat. Én még hiszek a szavak erejében. Meg a kritikusi, vagy mifene felelősségben.
bejo 2009.01.07 22:24:11
@schillingarpad: épp kicsit felül akartam írni az előző kommentemet. Elmentem egy sötét sarokba és gondolkodtam... Ha levetem az ultrafanatikus álarcom, akkor én is örülök, hogy Valuska László volt olyan merész és jófej, hogy írt egy frekventált helyen egy végülis offbeat előadásról (mondjuk nekem nem az). Reklám értéke mindenesetre van.
Durva komment kategóriában nekem az origo mindent visz. A legnehezebb az, hogy az ember a bántó feltételezéseit (aminek a valóságalapjáról fogalma sincs, hiszen nem ismeri a másikat) ne tegye kapásból közszemlére, és igyekezzen píszí maradni. Néha nem tudom hol a határ józan kritika és hirtelen felindulás között.
Megyek olvasgatok én is, hogy holnap ezt is másképp gondolhassam.