Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mancilla Pectoralis

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A mai bejegyzésben a szőrtelenítésről lesz szó, pontosabban egy IPL készülékről és egy epilátorról fog szó esni. Ha szőrtelenítésről van szó, akkor ami a legfontosabb, hogy fájdalom nélkül tartós hatást érjünk el. Az epilátor és az IPL készülék is az előző kritériumokat teljesítik. 9 éve…..
Az eredeti Star Wars trilógia a megkerülhetetlen alkotások közé tartozik. Annak ellenére, hogy rengeteg műfajból és azok stílusjegyeiből merített, mégis a mai napig képesek a saját lábukon megállni és a filmtörténet fontos elemének lenni.  ..
A Kanadában éppen a kétnyelvűséggel birkózó, elsős kisfiútól Toszkánán át egészen a lisszaboni anarchista kocsmákig ível a mai poszt, szóval egy dolgot bizton állíthatok: nem fogtok unatkozni. (Fotó: pixabay.com/stocksnap)..
Mancilla Pectoralis 2019.11.25 09:58:22
@Benbe: Ebben igazad van, a gyerekek másolva tanulnak. Ellesik a szülőktől amit csinálnak és utánozzák. A lányom három évesen már imitálta az olvasást(sokat lát könyvvel a kezemben). Most öt évesen elkezdte a betűket és a számokat írni(és meg is tudja nevezni őket, nem csak másol).Összeolvasni nem tud, de majd a suliban megtanul. Ha tetszik neki, érdeklődik akkor úgyis fog menni, nem akarom a kedvét elvenni azzal, hogy elkezdek tanárnéniset játszani.
Az X-generáció a ’60-as évek közepétől a ’70-es évek végéig született nemzedék. Nálunk ekkor már megszűnt a terror, a rendszer enyhült és eljött a „gulyáskommunizmus” ideje. A gyerekek az érzékeny antennáikkal azt vették le, hogy a világ, ahova születtek nem lehet annyira rossz, mert sok hülyeséget…..
Mancilla Pectoralis 2019.11.24 10:54:06
@232323: Nem csak 65-ben születtek.Én 78-as vagyok, X generáció és rohadtul nem vagyok NER lovag, és vezető sem, sőt.... Ne a szűk körből indulj ki,akiknek a szülei is már ott voltak a szocialista időszakban a tűz közelében. Van igazság abban amit leírt.
                       A lány részéről volt egy kis félresiklás a kapcsolat elején, és ez a nüansz is talán közrejátszik Levélírónk döntésében, miszerint esze ágában sincs elvenni barátnőjét. Hogyan folytatódhat egy olyan kapcsolat, ami sosem volt igazán lángoló, csupán két ember szexuális…..
Mancilla Pectoralis 2019.11.19 13:00:08
@PPK™: Elolvastuk a férjemmel és egyetértett:-D "Ja, még annyit, hogy a világi cimborám szerint az a szerelem egy férfi számára, mikor egy adott nőt szívesebben baszik, mint az összes többit - érdemes átgondolni ;-) ". Az ő fordításában: Minden nőt megdugni,de egyet különösen gyakran, és azt nem szeretné az ember ha más is megdugná azt a hölgyet -az lesz a feleség:-D
    Csaknem minden vallás azt hirdeti, hogy ismeri és felkínálja az egyetlen lehetséges ösvényt Istenhez. Kevés dolog létezik, mely annyira gyanús, mint ez a fajta kizárólagosság. Persze, nincsenek könnyű helyzetben. A Colgate-nek elég, ha csak annyit mond: jobban védi és hatékonyabban fehéríti a…..
Mancilla Pectoralis 2019.10.28 18:28:46
@Csucsuksfc: Nem szeretem a vallást.Se a keresztényit,se a többit.Inkább elválasztja az embereket,mint összehozza,ráadásul kirekesztő(téged ezért nem szeretünk,a másikat meg azért). Amikor a baptista szomszédasszonyom olyanokat posztol, hogy miért ne fogadhassanak örökbe babát a melegek, vagy miért gáz,hogy írországban legalizálták az abortuszt örülök,hogy nem vagyok vallásos.
Harminc évvel ezelőtt, 1989 január 24-én a floridai Bradford County állami fegyintézete előtt több száz újságíró és érdeklődő várta a világ leghíresebb sorozatgyilkosának, az akkor 42 éves Ted Bundy -nak a kivégzését. Ted Bundyt (születési nevén: Theodore Robert Cowell -t) azért kísérték aznap a…..
Mancilla Pectoralis 2019.10.27 19:21:06
@Fülig José: Szerintem nem baj,ha nagyobb nyilvánosságot kap(ismét).Tényleg úgy gondolják az emberek,hogy rossz dolgokat csak ronda emberek követhetnek el. Aki esztétikus(vonzó)arról nem feltételezünk rosszat. Ha egy Quasimodo lett volna, sántithatott, meg mutogathatta volna a bekötött kezét, tuti nem akart volna ennyi nő segíteni neki...De így...
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
Mancilla Pectoralis 2019.09.14 12:25:26
                       „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg…..
Mancilla Pectoralis 2019.09.07 17:05:53
@VOGAben: Akkor a haverod is jó hülye lehet,ha egy hülye meg egy méghülyébb nő is be tudta palizni:-D
Lassan 3 éves tapasztalatom van a gyerekorvosokkal és védőnőkkel, és egyre többször gondolkozom el azon, hogy tulajdonképpen mekkora segítséget is jelent a jelenlegi rendszer. Eddig 3 védőnővel és 2 gyerekorvossal volt dolgunk, két külön településen, plusz a család többi kisgyerekes tagjával való…..
Hazánkban kultusza van a szinkronnak, ami egyfelől áldás, hiszen olyan pluszt kapunk a filmektől, amit sokszor nagyságrendekkel emeli egy film színvonalát, másrészről már ismert tény, hogy a nyugati országokban sok esetben szándékosan nem készítenek szinkront, ezzel segítve a nyelvtanulást – nem is…..
Ingatlanszemle rovatunk már végigtallózta a lehetőségeket, melyek gyógyírt és a tökéletes elszigetelődés ábrándját nyújtják kóbor porszívóügynökök, hittérítők és általában az emberiség fennmaradó részének zavaró hatásaitól. Mindössze két egyszerű lépésre van szükség kivitelezéséhez. Először…..
Mancilla Pectoralis 2019.08.26 17:12:23
Mancilla Pectoralis 2019.08.23 18:55:49
@Dread Naughty: De jó,végre valaki nem a nagy csöcsöket hozza fel:-D(üdv.egy törpemán feleség,kinek férje alig 172cm- de marhára jól elvan azzal,hogy nem egy köldökkel beszélget:-D)
1897. A Fehér-hágó, más néven a Halott lovak ösvénye (Dead Horse Trail) alaszkai Klondike aranyláz idején, a hóolvadás után. A különlegesen nehéz terepet a lovak sem bírták, és tucatjával hullottak el..
Mancilla Pectoralis 2019.07.08 12:22:27
@szeme közé, laposan!: Bocs,de a lányok is szeretnének valami látnivalót.(amúgy cicis nénivel sincs baj, meg is mutattam a férjemnek:-D
Ép végtagokkal, jó reflexekkel, gyors reakcióidővel és nehezebb csomag nélkül hat és fél perc alatt bárki könnyedén átsétálhat a Nagykörútról a Bajcsy-Zsilinszky útig a Dessewffy utcán keresztül. De ha van más megoldás, inkább azt ajánlanánk. Januártól június végéig működött a Járókelő irodája ebben…..
Mancilla Pectoralis 2019.07.03 08:21:11
@vwxyz: Egyetértek.Bécs mennyivel tisztább,kultúráltabb(csak,hogy ne menjek messzire).Ott hogy a fenébe oldják meg az élhető nagyvárost?
Amikor Máté megszületett, és megtudtuk, hogy Down-szindrómás, az első, legsötétebb gondolataim egyike az volt, hogy az egész családunk élete romba dőlt, és a testvéreinek egyszer s mindenkorra befellegzett. Mostantól bizonyára semmi időm nem lesz rájuk, el lesznek hanyagolva, és borzasztó életük…..
Mancilla Pectoralis 2019.06.27 15:53:44
@Clamesa: Ez egyébként valóban jogos kérdés, hogy mi lesz azután amikor a szülők meghalnak(mert sajnos ez is elkövetkezik egyszer). Én ezért sem vállalnám, ha kiderülne, hogy valami gubanc van a géntérképen.
Eszterrel a vállalkozása kapcsán készítettem anyagot, de amikor egyeztettük a részleteket, felvetettem neki a változó kor témakörét is. Mit szólna hozzá, ha megosztaná velem ezirányú tapasztalatait? Elmondtam neki, mennyire fontos, hogy legalább mi nők merjünk erről beszélni. Lenyűgözött a…..
Mancilla Pectoralis 2019.06.27 13:52:53
@Sir Galahad: Nincs itt ellentmondás. A család nem fogja érzékelni az anya hormonális ingadozását, szóval hozzák a szokásost(főleg ha tini gyerekei vannak).).Szóval a gyerekek nagyobbak, több a szabadság, felszabadult némi energia az önmegvalósításra amit a klimax néha csúnyán kupáncsap. Hullámokban jön, mint az időjárás, csinálná amit szeretne de a hormonok akadályozzák benne
Emlékszel arra az érzésre, amikor azért aggódsz, hogy a gyereked vajon haza ér-e egy hétvégi buli után? Arra, amikor álmatlanul forgolódsz az ágyban, nézed az órát, figyeled az ajtóhoz vezető lépteket, azt, ahogy fordul a zár és belép? Akkor megnyugszol és egy sóhajjal végre elalszol. Nem számít,…..
Amikor rájössz, hogy a barátnőd szüleinek mosolya soha nem volt őszinte, a legjózanabb döntés, hogy lemondod a közös nyaralást. Posztolónk így tett, és nem tudja, hogyan tovább. Szereti párját, és nem akarja elveszíteni a szülei miatt.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
Mancilla Pectoralis 2019.06.21 18:31:33
@Janed0e: Végre egy értelmes hsz..
Az 1955-ben az Ausztrál kormány déli sarkon létrehozott egy kutató állomást, aminek többféle funkciója is volt. Az állomás neve a semmitmondó THOM-9 nevet kapta. A rajta dolgozó kutatók pedig a 327-es kutatócsapat számot viselték. Elsődlegesen tudományos és katonai céllal rendelkezett, amely…..
1866. Atlanta, Georgia röviddel az amerikai polgárháború vége után. A fűtőház romokban..
Mancilla Pectoralis 2019.06.17 16:34:11
@molnibalage: Csakúgy mint az M3-as bevezetője mellett lakni. 80-ban mikor építették egy csomó házat szanáltak.Az unokatesómék hátső kertje mögött már az M3 dübörgött..