Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy fasz vagy te Válasszunk

0 bejegyzést írt és 1184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 43 éves Rémes Gyula 2018 decemberében halt meg a Westminsternél, tragikus körülmények között. A Guardian nemrég hosszú cikket szentelt sorsának és az ügy jelentőségének. Ezt foglaljuk most össze...
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.11.05 22:02:29
@élhetetlen: "Ne véletlenül kelljen megtudnom, hogy buta vagyok."
Hányszor és hányan megmondták már neked...
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.11.06 10:42:56
@élhetetlen: :D:D Annyira szánalmas vagy, és hülye.
Weöres Sándor mókásan leírta, hogy a seggfejet hogy értelmezi a gyerek. Okos, hiszen a seggében is feje van. Miért ne érteném.
Sőt, annyira értem, hogy azt is értem, hogy attól, mert feje van valakinek, még esze nem biztos. Lásd pl. te. Nem a fejedtől van eszed, hanem a benne lévő agytól. Ami nálad annyira működik mint a lábad.

Az szintén az intelligenciádat mutatja, hogy azon lovagolsz, amit ironikusan írtam, hogy miért négyen laknak egy szobában, miért nem egyedül, ha már Ausztria annyira rohadtul jó hely.
(Ja, 4 az te+másik 3, igazad van, elírtam egy szót.

Na, szóval ott tartunk, hogy a te fejedben pont az van, mint a seggedben. Csak hogy megértsd: szar.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.11.06 15:04:16
@kéki béla: Oké szopófantom, neked elhiszem.
Újabb részhez érkezett a News Flash, amiben magyar zenészek kommentálnak zenei híreket. A harmadik adásban Czutor Zoltán, Warnusz Zsuzsa és KRSa a PASO-ból is elmondja a véleményét...
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.11.03 19:50:51
@kgl:
"Orba szájba nyomják a magyar nyelvű számokat és elvétve hallani egy jó angol nyelvű számot."
Ühüm. Szóval úgy gondolod, hogy aki szar számot csinál magyarul, az rögtön sokkal faszább zenét fog csinálni, ha angolul énekelhet.
Gondolom a magyar nyelv, mint olyan alkalmatlan arra, hogy jó számokat lehessen írni ezen a nyelven.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.11.03 20:08:16
@Kataj: Kezeltesd magad. kezeltesd magad
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.11.04 01:02:10
@Kataj: Attól, hogy ennyire frappánsan válaszoltál, még paranoiás maradsz. Kezeltesd magad.
Az utóbbi években egyre erősebben jelenik meg a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés témája minden területen, így a közlekedésben is. Bár a légi forgalom továbbra is dinamikusan növekszik, megjelentek azok a hangok is, akik a repülés helyett inkább a környezetbarátabb vasúti közlekedést…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.11.03 01:18:10
@Josagos: Hallod, nálad nagyobb seggfejet nem hordott a hátán a Föld.
Akkora hülyeségeket beszélsz, hogy valami egetverő.
Közvetlen, megállás nélküli vonat 200-zal Alicantébe, mi?
A többi vonat meg majd félreugrik, hogy 200 pajtásod lemenjen Spanyolba. Persze csak elvileg, hiszen arra nincs pénzed, hogy 5-6 napra menj valahova.

95%ban nincs vonat a vasúti kereszteződésben? Még szép. Van bármi fingod fogalmad, arról, hogy hogyan állítják be a sorompókat? Ja, persze, ha lenne, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.
Sokadszor szaladunk bele, hogy egy normális kézipoggyászért többet kell fizetni a Wizznél, mint amibe maga a repjegy kerül, legfőbb ideje egy csomagártesztnek. A két ultra ajánlatait összevetve az látszik, hogy a kézicsomagnál a Wizz sokkal drágább a Ryanairnél, a 10 kilós feladottnál kisebb…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.31 10:32:41
@Zabalint: Mert az nem szennyez, mi?
Meg mert bárkinek az alanyi joga, hogy "tekerjen egyet Amsterdamban" meg mert ha nem kávézol Rómában, nem eszel Tapast Barcelonában akkor szar az életed?
Lejjebb kéne menni a teljesen értelmetlen és felesleges fogyasztással, amit pl. ennek a blognak a szerzője is előad, a hetenkénti repkedésével.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.31 13:26:33
@Zabalint: Jaa, hogy megy a mutogatás? Hogy na és te nem mented meg a környezetedet.
Nos, kurvára akkor repkedtem, amikor tényleg nem volt más megoldás. És akkor is fizettem valami karbon felárat ami opcióban beikszelhető volt. Nem veszek előrecsomagolt kaját, és próbálok olyan dolgokat venni, amit nem a világ túlfeléről hoznak.
Ha meg nyaralni megyek, akkor megyek kocsival, nem pedig plusz 4000 km-rel odébb.

A tömegturizmus a legnagyobb szennyező a világban. És nagyrészt teljesen felesleges. Azt ne mondja senki, hogy normális dolog minden hétvégén repkedni, csak azért, mert megteheti.
Pozsgai Zsoltban az önkormányzati választás estéjén eltört valami. Azt mondta el egy interjúban, amit az év elején Varga István ügyvéd, a KESMA-kuratórium elnöke szintén kifejtett. Nincs ínyükre a lebutított kormányzati kommunikáció, a különbség csak az, hogy a főkurátort azonnal kirúgták, az írót…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.28 19:27:39
@Fülig José: Tehát a te anyád megvolt már a migrizombiknak. A sok eszedet akkor apádtól örökölted.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.28 19:32:58
@Sancho12:
A legjobb bizonyítvány rólatok, hogy az egyik ironizál, a másik pedig nem érti, de azért mondja a marhaságát...
Ti vagytok a felsőbbrendűek, a vak is láthatja.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.28 22:32:02
@Sancho12: "Tudod én is végigéltem azt a rendszert.De a forradalom után azért felépült az ország.Nyomorogtunk,de legalább nagyobb volt a nyugalom.Nem uszították egymásnak az embereket.Most mi van?Csak a gyűlölködés.Elég az oldalt olvasni."
Te olyan hülye vagy mint a segg.. Nem volt uszítás? És az olyanok, hogy szemét kulák, ki kell söpörni, az mi volt? HOgy a házmestertől rettegni kellett? Recsk? Isten az égben, nem tudom, hogy hol éltél, meg mikor, de vagy hazudsz, vagy valaki valagában éltél.
2015. őszén kezdtem régi blogomat. Siklósi Botond álnéven írtam a swinger életformáról, érzelmekkel, saját gondolatokkal és tapasztalataimmal töltöttem meg történeteinket. Posztjaimat hiánypótlásnak szántam, és nem merült fel bennem olyan gondolat, hogy egyszer arcomat és polgári nevemet adom…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27 19:33:55
@CoolKoon: Mitől lenne okosabb, mint a többi kollegája?
Komolyan érdekelne, hogy két árufeltöltő közül milyen logikával szűröd le,, hogy a swingeres okosabb.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27 22:31:13
@CoolKoon: Mert, te hány árufeltöltővel ültél le értekezni? Ez a nagyon okos ember ugyan miért árufeltöltőként dolgozik, miért nem mittomén professzorként az egyetemen?
Egyébként nem érzed gáznak, hogy durván általánosítasz, kijelentesz egy csomó emberről valamit (nem tud helyesen írni egy árufeltöltő) majd három sorral lejjebb arról papolsz, hogy mennyire nem szép általánosítani?
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.27 22:45:19
@CoolKoon:
Egyébként kicsit összemosol dolgokat. Az senkit nem érdekelt, hogy a csávó naponta orgiázik a nappalijában. Senki nem is tudott róla, senki nem is szólt bele. Magánügy.
Ahogy bement a tévébe, és kiteregette a szennyest, jól bemutatta magát a kollégáknak, főnököknek, vevőknek. Onnantól már nem magánügy.
És a kollégáknak meg joguk van undorodni, vagy félni, vagy akármilyen véleménnyel lenni róla, esetleg olyannal, hogy nem akarnak vele dolgozni.
Illene ezt elfogadni ha már olyan rohadt intelligens.
A cégnek pedig van egy imidzse, amibe esetleg nem fér az bele, hogy egy baknyúl legyen az eladótérben. Ahogy valószínüleg az se férne bele, ha a Kelemen Anna állna a húspultban.

Érdekes módon az összes piercinges meg fültágítós meg rommátetovált idióta is állandóan addig lázadó amíg ki nem vágják egy-két helyről. Onnantól meg a nagy kívülálló egyéniségek átmennek rinyáló picsákká, hogy őket miért nem fogadják el.
Még 168 óra sem telt el október 13-a este óta. Az önkormányzati választáson az összeellenzék várakozáson felül teljesített, a Fidesz pedig nagy pofonokba szaladt bele. Megyei közgyűlési többségek ide vagy oda, a Fidesz felsővezetése sem számított olyan eredményekre, amelyek 13-án este kilenc óra…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.22 15:47:57
@CSOKKI MÁLNA:
A tv2 riportot nyomott, hogy a kis felmérők tévedhetnek.
Karigerit meg én személy szerint sehol nem láttam győztesnek.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.22 15:52:24
@N. Barbie:
"a fideszes alaptalan sikerpropagandaval es mas partok mocskolasaval elerheto szavazatszam elerte a maximumat."
Ez komoly bazmeg!
Ahhoz képest, hogy az egyetlen programotok, hogy o1g, a teljes üzenet pedig a "minden szar, milliók éheznek, ". És te szövegelsz?
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.23 00:27:54
@N. Barbie: Ne zavarjon az a tény, hogy nem az origón meg a riposton vagyunk, hanem az önmagát függetlennek és liberálisnak mondott index blogján.
És itt sincs semmi program, csak az, hogy o1g.

Alaptalan a sikerpropaganda? Ja, biztos igazad lehet, végül is a mcdonaldsba nettó 180at adnak kezdőnek, tényleg nyomor meg éhezés van.
A napi tömegközlekedési használat egy átlag ember számára annyira természetes, mint a papír zsebkendő használata, fel sem tűnik, hogy valójában micsoda egy óramű-pontosságú szerkezetként működik a mindennapi életben a szervezett tömegközlekedés. Nos, ez a városiasodás egyik velejárója, a XIX. század…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.20 15:20:56
@molnibalage: Vagy van eszük, és baromságnak tartották vitézy remekléseit.
A kedvencem a kombinóhoz igazított lámpák. Kettő perccel rövidült a teljes menetidő, de egy város szopott miatta.
Nincs ember, aki végállomástól végállomásig utazna a kombinóval, viszont a dugóban álltak az autók, a buszok, a minden, a város meg szívta a szmogot.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.22 00:30:34
@molnibalage: " Az a két perc azt jelentette, hogy a vonal kapacitása 7%-kal nőtt úgy, hogy semmivel sem járt több szerelvény a vonalon. Úgy, hogy a Nagykörút utasforgalmának kb. 80%-a a villamos által van."
Na, ebből látszik, hogy mekkora súlyos fasz vagy te is meg a vitézi haverod is.
Nem csak Nagykörútból áll a város, hanem vannak arra rákapcsolódó utak, meg keresztutak. Eddig képben vagy? Ha bedugul, akkor bedugul az egész város. És nem csak a nagykörúton pöfögtek az autók, hanem mindenhol máshol is.
És hurrá, hogy megnövelte a kapacitását. Mi a jó anyádnak? Állandóan fullon ment a kombínó? Lószart. Akkor minek? Nem fértek fel a népek? De. Akkor minek?

Egyébként teljesen védhetetlen szart akarsz védeni. Csinálták, szar volt, megszünettték, most meg a kutyának sem hiányzik. De csak szopkodd vitézit, hogy mekkora zseni. Szart csinált, hálisten vége.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.22 00:39:00
@KissGecihuszár:
Értem. Tehát hülye mindenk. Az is aki irodaházat nem Bázakerettyén, hanem egy kétmilliós város központjába épít, meg az is, aki a kétmilliós város munkaerőpiacáról akar alkalmazottakat, és nem egy porfészekből.
De itt van neked a lehetőség, megláttad a piaci rést, ha van igény szerinted irodaházra Kaposváron, akkor építs bazmeg.
Miért mástól várod, hogy azt csinálja ami neked tetszik, vagy tetszene? Az eon vezetése nem azért döntött Bp mellett, mert valakik arra kényszerítették, hanem mert ezt diktálja a saját érdekük.
A Járókelőnél gyakran panaszkodunk egymásnak ellenmondó szabályokra vagy tisztázatlan illetékességi körökre egy-egy problémás jelzés apropóján. Egyszerűbben mondva arra, amikor egymásnak passzolgatják a forró krumplit a főváros cégei és a kerületek, így végül bárki, aki tehetne valamit a…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.17 10:11:24
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.17 10:14:14
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Fizikailag is elválasztott (pl. 20-30cm magas peremmel) utak kellenének nekik, amelyről nem tudnának sem a gyalogosok, sem a gépjárművek közé "tévedni"."
Akkor nem is használná őket senki, hiszen akkor szabályok vonatkoznának rájuk és elvesztenék az összes előnyüket. Nem lehetne átmenni piroson, keresztbe kasul, szembe mindennel, meg ilyenek.Lásd még biciklik.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.10.17 14:28:22
@Metálvörös: Igen, jött már nekem köcsög biciklis, amikor gyalog voltam, és elsőbbségem volt. El is törtem az orrát.
Meg volt olyan is, hogy levitte a kocsim tükrét, aztán meg sem állt.
Milliószor látom, hogy átmennek piroson, vasúton, megszegik az összes szabályt.

És ne gyere azzal, hogy az autósok is szabálytalankodnak. Igen. Nagyságrendekkel kevesebbet, mint a biciklisek. Nem mindegy, hogy az autós 10 km alatt megszeg egy szabályt, vagy a biciklis 1 km alatt tízet. Ki merem jelenteni, hogy szabályosan közlekedő biciklis nincs Budapesten. Sőt, nagyjából a szabályokat sem tudják.
És gratulálok az érvelésedhez, aminek a végén eljutottál oda, hogy biciklivel kevesebb gyilkosságot követnek el, mint konyhakéssel.
Hiába azonban a globális iparági előretörés, itthon a szakemberek mégsem számítanak arra, hogy úton-útfélen gigantikus méretű akkumulátortelepek nőnek majd ki a földből. Amennyiben nem csak papíron él az elképzelés, hanem meg is valósul a Magyarországra tervezett, hatalmas mennyiségű – alsó hangon…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.23 09:57:25
@Emmett Brown:
Volna még egy kérdésem. Nem tudom, hogy helyesen számolok-e.
De, ha egy tesla vagy audi etron 100kWh-val tölthető. Paks pedig tud 2000 MWot, akkor 20.000 autó tölthető egyszerre.
Ha jól számolok, akkor hány paks kell egy hosszú hétvége előtti péntek reggel?
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.23 13:31:39
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
A teljesítményt adja le egy órán keresztül, ezért lesz belőle MWh, nem?

Tehát a 2000 MW-s generátor egy óra alatt 2000 MWh-t csinál.
Akkor miért rossz a kérdés?
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.23 13:45:25
@Wildhunt: Igen, én azt feltételezem, hogy emberek vezetik az autókat, és az emberek szokásai nem változnak.
Akik matematikailag levezetik, hogy X energia Y mennyiségű autó feltöltésére jó, azok szerintem távol vannak a valóságtól.
Hajnali háromkor senki nem fog lemenni és autót tölteni. És nagyságrendekkel több ember indul meg mondjuk idén aug 18-án a Balatonnak, vagy decemberben a nagymamához, mint mondjuk egy sima mezei áprilisi napon.
Szóval most amikor vidáman okoskodnak a Teslások a kopasz handrással az élen, hogy mennyire van töltő, az azért van, mert kevés a villanyautó.

Szóval igen, én azt feltételezem, hogy mondjuk szenteste amikor odafele megtett 300 km-t a család a karácsonyi vacsora után kb. egyszerre áll fel százezer ember, és indul haza.

Szóval szerintem a gyakorlatban átlagban lehet, hogy elég 15% plusz, de ez olyan eloszlásban, hogy adott napon 4x kellene, máskor meg a fele is sok.
Hetedik éve dolgozzuk fel a nyilvános agrártámogatási adatokat, ami alapján pontos képet kaphatunk a magyarországi mezőgazdaság erőviszonyairól. Egy év tekintetében is tekintélyes adatbázisról van szó, több tízezer sorral, melyből először 2016-ban készítettünk egy keresőt (amit 2017-ben…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.22 10:42:38
@Cpt. Flint: Mivel területalapú a támogatás, hogyan kéne?
Úgy csináltok bazmeg, mint aki alig várta, hogy földet vehessen, és gazdálkodhasson. Gyakorlatilag meg a muskátlit sem vagytok képesek gondozni Lipótvárosban.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.22 13:01:14
@Cpt. Flint: Tehát te nem akarsz foglalkozi vele, nyilván a sok belső körúti sem, de zavar, hogy aki akar foglalkozni vele, az kap támogatást.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.22 14:34:24
@Cpt. Flint:
Amennyire tudom, nyilvánosak voltak az árverések.
Na, az nem mentség semmire, hogy azért nem indulok, mert úgyis a Mészárosé lesz. Az sem kifogás, hogy nincs pénzem és nem is akarok földet művelni, de nehogymá a Mészárosé legyen.
Ha a szakmád, akkor pontosan tudhatod, hogy a mezőgazdaság olyan dolog, ami akkor gazdaságos, ha nagyban csinálja az ember. Támogatástól függetlenül. Ezer hektárra érdemes traktort venni, fél hektárra nem.

Tudsz olyanról ahol XY földjei ott vannak, és nem művelik?
Tényleg a szűklátókörűség diadala az erdőirtás? Bolond a brazil kormány?..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.21 15:05:46
@kgaba82: Hogy a jó édes anyádba jött ide a fidesz? De tényleg.
Szó van a brazilokról. Ha képtelen vagy elfogadni más véleményt, esetleg átgondolni valakinek az érveit, mozgatóit, akkor mi a francért kommentelsz, meg mi a francért olvasol ilyeneket?
Ülj le egy papírlap elé, írd rá, hogy mocskos brazilok, és kész.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.22 10:59:27
@kgaba82:
"A brazilok nagy szerete abszolút természetes forrásból fakad számodra. Nem is azért mert Orbán összeborult a brazil elnökkel."
Te sötét valag. Lehet, hogy számodra ennyire egyszerű a világ, másoknak nem. Nyilván te vagy a szerencsés, hogy ennyi eszed van, és azért ilyen egyszerű minden neked. Boldogok a lelki szegények.

Szóval a patás mikor is borult össze a brazilokkal? Mondjuk azon túl, hogy tudtommal ott volt a beiktatáson, másik száz államfővel. Aztán, ki a szent szart érdekel, hogy kivel borult össze? Engem biztos nem. Tulajdonképpen már összeborult mindenkivel.
Aztán honnan veszed, hogy szeretem a brazilokat?
Sötét egy lény vagy te, de nagyon.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.22 11:52:28
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Első ránézésre jó, amit írsz, de aztán arra gondolok, akkor Kínának is kompenzáció jár, hogy ne tüzeljen több szenet az erőműveiben. És minden olyan országnak, amely természeti kincseket aknáz ki. :D"
És pont erre fognak rámenni. Hosszú távon marhára nem kell a brazilnak a terület. Nem fog innentől minden évben kivágni két megyényi erdőt. Viszont ezzel beszaratja a nyugati zöldeket, azok olyat szavaznak aki majd odaküld némi pénzt. Ezt hívhatjuk zsarolásnak vagy politikának. Kim Dzsongun az atommal fenyeget, Erdogán a migrikkel, most a brazilok is találtak egy ütőkártyát.
Úgy tűnik, tovább folyik a vita arról, mi történne, ha hazaköltöznének a külföldön élő magyarok. Ma Endre véleménye következik, amivel persze megint lehet vitatkozni (nyilván fogtok is…), de ez nagyon hasznos is lehet. Válaszát a 10 év után hazaköltözött Orsi írása inspirálta. Szerinted mi…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.20 11:22:49
@Saman: "Az egyik telekocsi sofőröm mesélte mennyire fertőzött Budapest maffia / védelmipénz erőszakkal."
Hát igen. Kevesebb hiteles információforrás van az élet dolgairól mint az ilyen telekocsi sofőrök. Talán még a fodrászok tudnak mindent.
Sokan irigyeljük a topbajnokságok labdarúgóit, a mesés fizetések, a menő autók és az állandó reflektorfény sokak számára jelent komoly vonzerőt. Arra talán kevesebben gondolnak, hogy miközben nyaralás közben mondjuk az angol bajnoki meccseket nézzük, milyen szinten vannak kizsigerelve a játékosok...
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.19 22:38:46
@kéki béla: Többszáz millió embernek a szórakozása.
Belőled mi haszna van bárkinek?
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.19 22:46:48
@József Kodácsi: Tudom, persze, itt mindenki élsportoló...
Már bocs, a sírás. Megkérdezték, hogy hogy vannak. Mit mondjon rá? Hogy faszán, amikor nem bír menni, mert úgy fáj mindene?
Megkérdezték egy riportban, hogy mennyit volt szabin. Megmondta. Mondja azt, hogy három hét elég kipihennie magát? Nem az.

Az egyik 110 ezer km-t repült. Az pihentető szerinted? AZ úgy nagyjából 10 alkalom. És időeltolódás ide vagy oda ott is teljesítenie kellett.
Az adaptáción munkálkodó Tolkien szakértő, Tom Shippey csepegtetett néhány érdekes információt. Tom szerint a streaming óriás néhány kérését visszautasította a Tolkien-hagyaték vezetése, így a klasszikus könyvtrilógia nagy részét nem lehet majd felhasználni mozgóképhez. 2017 novemberében az Amazon…..
Meglehetősen nagy port kavart a minap az a poszt, melyben arról beszélgettünk Bandirepublickal, mi lenne, ha hirtelen hazaköltözne félmillió magyar. Nos, Orsi egyike azoknak, akik hazaköltöztek (ő ráadásul 10 év külföld után), tapasztalata tehát nagyon érdekes. Szerinted mi történne, ha…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.15 12:16:28
@Szabinho: Maradj te is ott. Komolyan.
Ismered a nyuszika meg a porszívós viccet?
Na, szóval pont így állsz hozzá. Minek úgy odamenni valahogy, hogy "félek, hogy a sok indulatos ember majd belegázol az én angliához szokott patyolatlelkembe?"
A külföldön élő magyarok számára csak becslések vannak, de abban alighanem egyetérthetünk, hogy minimum félmillió határátkelőről beszélhetünk. Vajon mi történne akkor, ha ez a rengeteg ember a külföldön megszerzett tudással, megtapasztalt másfajta kultúrával, életszemlélettel egyszer csak megjelenne…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.11 23:38:10
@Szaktanár:
"páran bebizonyítani, h mo-n egzisztenciát építeni meg külföldön egzisztenciát építeni az egy és ugyanaz?"
Mitől lenne más?
Mindkét helyen kell munkahely. Ahol vannak kollégák, akikhez alkalmazkodni kell. Mindkét helyen laksz valahol, amit bérelsz, vagy veszel. Ahol laksz, ott is vannak szomszédok, akikhez szintén kell alkalmazkodni. Az ember életében van mondjuk 3-4 papír, amit el kell intézni. A magyar törvényeket nagyjából ismeri az átlagember, pont mint kint.
Kint magasabb a fizetés, ez tény.

Most komolyan, jössz azzal, hogy rokonok meg barátok. Neked mit segítenek a rokonok, barátok a mindennapi életben? Már bocs, max segítenek költözködni, de hogy egzisztenciát nem építenek neked, az biztos.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.12 20:39:31
@Határátkelő: "Egyébként sem látom, mi köze annak, hogy milyen munkája van külföldön ahhoz, hogy milyennek látja Magyarországot. "

Ugye valahol ott fent az volt az alaptétel, hogy aki kiment az hiperszuper, mindent átlátó, a világot bármikor megváltó géniusz, aki itthon maradt az pedig a lusta, ostoba, semmirevaló.
Szóval azért hadd legyen már köze hozzá, hogy éppen mosogat, vagy mérnök.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.12 20:39:32
@csizkek:
"Mo.-on meg helybol ellopjak a projekt 70%-at, a tobbit meg 90%-ban viszi a csalad."
Hmm. És ez akkor hogy jön össze azzal az általatok hangoztatott lózunggal, hogy a 4% növekedés az uniónak köszönhető? Most akkor ellopják, vagy mégsem?
Az ENSZ és a Világbank készített egy friss tanulmányt, amely a népességnövekedés által megváltozott igények mentén vizsgálta az élelmezés kérdéskörét. 2050-re ugyanis számítások szerint 10 milliárd ember él majd a Földön, amely a jelenleginél 3 milliárddal több éhes szájat jelent majd. De hogyan…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.09 15:19:03
2 napos hír:
index.hu/kulfold/2019/08/07/otmillional_is_tobb_ember_ehezhet_zimbabweban/

"Olyan emberekről beszélünk, akik valóban az éhínség szélére sodródnak, ha nem segítünk nekik. Olyan mértékű aszállyal állunk szemben, amilyent régóta nem láttunk. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy karba tett kézzel üljünk."

Hát persze, mentsük meg a nyamnyamokat, hogy aztán újult erővel, jóllakottan tudjanak dugni, és az 5 millió 2050re lesz 40.
Még tavaly tavasszal történt, hogy Ian Watkins volt Lostprophets-frontembert, jelenleg 35 éves büntetését töltő pedofil szexuális bűnözőt megvádolták, hogy telefont rejteget a cellájában. Watkins először tagadta a vádakat, még azután is, hogy bevitték egy steril szobába, és alaposan megmotozták. A…..
“De jó a fogyatékos embereknek!” Ezzel a számomra megdöbbentő mondattal lépett be a ház ajtaján Emma lányom az egyik napon. Nem akartam hinni a fülemnek. Gondoltam, csak valami félreértés lehetett, esetleg összekeverte a fogyatékos szót valami másik magyar szóval. Nem most fordulna elő vele…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.06 02:16:29
@Alick: "Ha jól menedzseli a fogyatékos, több sikerélménye lehet, mint egy egybites nem fogyatékosnak."
Igen. Pl. kommentelhet baromságokat naphosszat, a többi fogyi liberális mindentudó pajtásával.

Tudod mi a jobb a paraolimpiai aranyéremnél? Lemenni a sarki boltba kenyérért a szakadó esőben.
Ez a szerencsétlen is bármit megadna, csak hogy mondjuk megvakarhassa a tökét amikor ahhoz van kedve.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.06 10:46:38
@Zabalint: Nos, ha te olyan könnyen találsz amcsiban munkát, akkor azt jelenti, hogy bevándorló vagy, és irányodban megy a pozitív diszkrimináció.

" lehet értékes ember, ha odateszi magát, ez pedignemünk egészségeseknek is segítheti az akaraterőnket."
Talán hagyjuk ezt az akaraterő dolgot. A fogyatékkal élők nem akaraterőből csinálnak dolgokat, hanem kényszerből. Ez kb. olyan, mint ha valaki beleesik a vízbe, te meg elkezded csodálni, hogy kapálózik az életéért.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.07 01:00:00
@Zabalint: Hát itthon még nem hallottam soha, senkitől, hogy a cigányt preferálnák a munkaadók, vagy hogy a buzi kollégát léptetnék elő, szóval marhára nem hiszek neked, hogy ez lenne a duma. Amerikaiaktól meg már hallottam ilyet. És az USA a téma.

Igen, tényleg van különbség. Amikor lábbal rajzol, akkor gyakorlatilag előad egy freak-show-t. Csak nem úgy mint a középkorban, hogy nézik a szörnyszülöttet és szörnyülködnek vagy nevetnek, mert az őszinte volt. Itt most a nagy felvilágosult PC világban ugyanúgy nézed a nyomorultat, ahogy szenved, csak most nem megdobálod kővel, hanem azt mondod, hogy "mennyi akaratereje van, hogy szájjal fest" meg hogy "milyen bátor" meg "igazi példakép". Aztán még meg is veszed a képet. Igaz, hogy szar kép, mitől is lenne jó, de hát ezt a bátor és akaraterős akárki festette, ez művészet.
A Maccabi játékok idején még egy sportos témát dobok be. Korábban írtam a sportolásról általában a háláchá (vallásjog) szemszögéből illetve a nézőként való részvételről (itt olvasható). Azonban vannak sportok, amelyek meglehetősen erőszakosak illetve komoly sérülést is okozhatnak így felmerül a…..
Ezt kiabálta egy  kiskamasz a társainak tegnap a Balaton-parti strandon, és azonnal értelmet nyertek az elmúlt évek itt szerzett fertőzései. A férjem évek óta minden Balatonban töltött nyár után jellegzetes bőrkiütéseket növeszt magán mellkas-szerte, amire a bőrgyógyász első alkalommal csak annyit…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.03 13:46:53
@élhetetlen: "Nem sok alapod van engem ostoba majmozni,"
Mindenkinek van alapja téged ostoba majmozni, aki olvasott tőled bármit. Egyszerűen egy korlátolt, sötét idióta vagy.
"amíg te gondolod úgy, hogy normális dolog tömeg közepén a vízbe pisálni, szarni."
Ezt én hol is írtam?
"Ha a gyerek még nem szobatiszta, akkor nem jelzi, jön, aminek jönni kell, ezért használnak pelust manapság."
Szóval tudod megint az van, hogy összemosol mindent :D Igen, azt hívják szobatisztának, hurrá. Viszont tudod van az, hogy az anyja ismeri a gyereket.
Mondjuk tudja a szokásait, hogy reggel szart, akkor pár óráig nem fog. EZ nem atomfizika, bár neked így is magas, hogy mondjuk strandra vonulás előtt megvárjuk amíg szarik a gyerek.
Aztán, attól függetlenül mert nem jelzi, az anyja - ha nem olyan kretén mint te, akkor is látja a jeleket.
Aztán az is ott van, hogy a fél éves gyereket nem nagyon hagyják ott a normálisabb emberek magára, tehát ott van az anyja, monjduk mellette. FŐleg egy élővízben a strandon.

Na, innentől már a te kreatív és beteg fantáziád, hogy vécézés előtt beviszik a strandra a gyereket, otthagyják, hogy egy másik felügyelet nélkül otthagyott gyerek jól megegye a szart.
Szóval ilyen nincs. Akkor nyilván lenne, ha a fajtádból lenne sok, de hálisten kevesen vagytok.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.03 13:59:10
@élhetetlen:
"Nem mindenki élte túl a járványokat, de az emberiség igen. És most, hogy adottak a körülmények a normális élethez, hülye vagyok, ha azt várom, hogy éljünk is vele. "

És, igen, tessék, hölgyeim és uraim, ahogy megmondtam, már jönnek is a járványok. Ahogy megmondtam, nem kellett hozzá három komment, és már itt tartunk.
Tehát indultunk onnan, hogy strandolók belehugyoznak-e a vízbe, folytattuk, hogy a magára hagyott csecsemők bele is szarnak, amit másik elhagyott csecsemők megesznek, már a járványoknál tartunk. A szalmabáb-építés királyát olvassák.

Meg se kérdezem, hogy vajon melyik a higiénikusabb, kimenni a nyilvános vécére, ott ráültetni a kisgyereket a nyilván csíramentes vécédeszkára, vagy hagyni a másfél decit a Balatonba menni...
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.04 01:56:45
@élhetetlen: Na, hálisten kiderült, hogy életedben nem voltál gyerek közelében, ez azért jó hír, mert legalább a korcs génjeidet nem adtad tovább.

Jaja, az egyéves gyereknek nincsenek szokásai, az anyja nem lát jeleket, és a gyerekek bent a vízben a szülők a parton... De legalább nem építesz szalmabábokat. Ja, és nem fonod tovább a baromságodat, már a McDonalds előtt szaró gyerekekről...

Na, te szánalmas gyökér, álmodj vizihullákkal.
Magyar kreativitás kimaxolása dölux: pár nappal azután, hogy be kellett szüntetnie az utasok szisztematikus lerablását a Wizz Air budapesti földi kiszolgálójának, a Malév GH megtalálta a megoldást a kieső bevételek pótlására: a telefonokra pdf-ben letöltött beszállókártyát nem fogadja el, 30 euróra…..
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.03 15:55:17
@Barkalot: "Ez egy jó dolog, de mi a faszért nyomtassam ki, ha ott a telón? Aztán meg megy a panaszkodás, hogy sok a szemét, meg így klímaváltozás, úgy klímaváltozás..."
Igen, bazmeg. Az egy oldal nyomtatása fogja tönkrebaszni a bolygót, nem az, hogy felszállsz 10 km magasba, aztán ott elégettek néhány tonna kerozint. Ezzel kell megmenteni a világot, jól látod. A nyomtatás miatt döglenek a bébifókák.
Nagy fasz vagy te Válasszunk 2019.08.03 22:42:41
@Online Távmunkás:
"Az nem kérdés, hogy a kocsi a legnagyobb környezetszennyező, az már repülőgéptípustól és légitársaságtól függ, hogy a busz vagy a repülő a második."
Hát, ha nem kérdés, akkor nem kérdés.
CO2 kibocsájtás Toyota Camry híbrid, 100g/ km, Ford Mustang 5.0 300g/km.
Repülés 180g /utas/km. Ha maximumon van a járat.
Magyarul, ha az 5 literes mustangban ketten ülnek, már akkor kevesebbet szennyez mint a repülő, ha a camryban meg öten, akkor a repülö szennyezésének a tizedét hozza.