Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexaaaa

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne haragudjatok, amiért már hónapok óta nem írtam semmit, de valahogy mindig más dolog foglalkoztatott. Most pedig ismét kedvem lett írni. Egy komoly és személyes témát hoztam nektek. Már kiskorom óta érzem, hogy valami nincs rendben velem. Már akkor foglalkoztatott a halál, amikor még semmit sem…..
Legalább is erre szeretnélek kérni titeket. Hagyjuk ezt a jó csaj vagy dumát és társait... Azért ennyi idő alatt hallottam már jó pár csajozós szöveget. Sokan közületek azt hiszik, hogy én teljesen hülye vagyok (vagy nem tudom mit hisztek, de így kezeltek) és elég volt belőle! Talán feltűnhetett,…..
Nemrég írtam nektek a moly.hu oldalról és az ottani könyv vásárlásos lehetőségről. Úgy érzem kissé elszaladt velem a ló, hiszen talán már húszezer forintnyi összegért költöttem ott. De kellenek és szeretem őket! Nem tudom eddig miért nem találtam rá erre az oldalra, talán több tízezer forintnyi…..
Sziasztok! Az utóbbi időben meghaltam, még papot is kellett hívni hozzám. Reggelig tudnám írni mi is van velem, de legalább annyira lusták vagytok olvasni, mint én írni. Az első és legfontosabb dolog, ami felcseszte az agyam mostanában az egy banki dolog volt. Szépen dédelgetett zsák pénzemmel…..
Sziasztok, Alexa vagyok! Azért hoztam létre a blogomat, mert mostanában rengeteg könyvet vásároltam és szeretnék róluk írni valahol, de az alap blogomhoz nem feltétlenül illik, így létrejött ez a csoda is. A legtöbb mind régebbi könyv, ezért rengeteg kritika van már fent róluk, de én mégis szeretném…..
"A szó a leghatékonyabb eszköz. Egyszerű, ezért sokszor alábecsülik. Pedig képes gyógyítani és rombolni is." Mint említettem, mostanában elkezdtem olvasgatni. Régebben is jó szokásom volt, csak mostanában nem engedhettem meg magamnak egy új könyv vásárlását. Viszont most már igen, úgyhogy bele is…..
Régebben annyi emberrel beszélgettem itt, ott, amott. Mostanra pedig heti szinten egyetlen egy valaki ír rám, egy valaki, aki még emberszámba vesz. Azért íródott ez a bejegyzés, mert szeretném tudatni mindenkivel, aki eddig még csak annyit is szánt rám, hogy lájkolja az egyik fotómat, tudja mi van…..
Sziasztok! Ma azokat a dolgokat mutatom be nektek, amit valószínűleg senkitől sem kapok, de ezeknek örülnék a legjobban. A legnagyobb ajándékom a cicám, aki itt lehet velem, úgyhogy csodás lesz az ünnepem. Na de lássuk is azokat a fantasztikus dolgokat. Kezdem a legkedvencebbel és úgy fogok…..
Sziasztok! Páran tudjátok, hogy az egyik tengerimalacnak mennie kell, ezért kitettem egy csoportba, ahol egyből írt az admin, hogy le kell vennie, mert az ő csoportjában élő állatot nem lehet eladni. Halottat igen? Normálisan mondtam neki, hogy oké, ezen tényleg nem volt mit ragozni, de akkor…..
Sziasztok! Ma elindítom a világnézetem sorozatot, amiben megismerhetitek a gondolkodásom, és indoklást találhattok arra, hogy mit miért teszek. Az első részben az iskolákról lesz szó. Azért erre a témára esett a választásom, mert nem akartam egyből egy durvábbal vagy egy unalmasabbal indítani. 6-7…..
Sziasztok! Ma a top 10+1 kedvenc sorozatom ismerhetitek meg. Biztos lesz olyan, amit ismertek, de remélem olyan is, amit nem. Talán kedvet is kaptok valamelyikhez, ha így lesz, akkor írjátok meg nekem, kíváncsi vagyok rá.10. A gyűjtő: "Morgan Pym idősebb, mint ahogy kinéz. Nürnbergben született…..
Sokat tudtátok és láttátok, hogy indultam a Rouge Magazine nyereményjátékán, ami a youtube csatornáján került megrendezésre. Három csomag volt, három nyertesnek. Én szívem szerint az essence palettás csomagot szerettem volna, de a sors úgy hozta, hogy a nude árnyalatú csomagot nyertem. (Paletta,…..
Nagyon élvezem az ottani tartózkodásom. Nincs olyan, hogy csak fél órára tervezek menni, mert ha még így is lenne, akkor sem tudnám őket otthagyni. Ma is csak egy órát akartam, de majdnem kettő lett belőle. Mindig cicázással telik az idő és szinte mindig épp etetésre érek oda. Ma kivételesen egy nő…..
Nemrég szükségem lett volna egy hámra vagy boxra, hogy tudjak a cicámmal közlekedni. Kitettem egy csoportba, hátha valaki tudna egyet adni, vagy csak kölcsön mert már nagyon a hónap vége volt, de persze senki sem, mert miért is lenne szerencsém. Egy valaki lett volna, de ő meg visszamondta (velem…..
Nemrég volt egy csoport találkozó, amire nem mentem el. És neeeem, nem azért mert lusta geci vagyok, hanem mert az ivászat számomra nem egy izgalmas elfoglaltság. Zajlott az esemény, a barátaim sem mentek el (szerencsére) és jöttek a csoportba a képek és a videók. Hát igen, az első videón már az…..
Újra érezte a hűvös szellőt, de megcsapta az orrát egy édes illat. Nagyon kellemes volt, egyből ki dugta a kis pofiját és szaglászott. Egy hatalmas, puha mancs felkapta. Teste összerezzent, ám ekkor meglátta a lányt. Nagy barnás zöld szemén egyből megakadt tekintete. Megnézte, mosolygott, majd…..
Sziasztok! 9 kérdésből áll ez a feladat, úgyhogy kezdjünk is hozzá. 1. Hogy hívják a kisállatodat? Megláttam, gondolkodtam és Luna lett a neve. Bár a többiek Fügének akarták elnevezni, de nem, ő Luna és kész. Szerintem egyáltalán nem illett volna rá az a név. Plusz nem szeretem a fügét, sem ízre…..
A mai feladatom: Írj egy legalább 15 mondatos történetet.  Ugrált, s futkosott, valahogy muszáj volt levezetnie a felesleges energiát. Persze ezen kívül is rengeteg szórakoztató elfoglaltsága volt, de a legkedvencebb mégis a tengerimalacok bámulása és a játék volt. Az már más kérdés, hogy a malacok…..
1. Jelenleg mi a kedvenc dalod?  The Last Ten Seconds of Life - The Drip és a ... 2. Most mit hallgatsz?  Witchery - Nosferatu  3. Hány éves leszel 3 év múlva? 23 4. Láttál már hullócsillagot? Igen, pont tegnap! :D 5. Kívántál valamit? Hát még szép! 6. Teljesült? Eddig még nem.  7. Mi…..
Sziasztok! Ismét eltelt egy kis idő és ma pont egy olyan témába csöppentem bele, amiről szerintem érdemes lenne írnom. Nagyjából általános iskola vége felé kezdtem el megszeretni az effajta zenéket. Még csak kóstolgattam a dolgokat, amikor belém kötött két osztálytársam, hogy na, milyen zenéket…..
Ezer éve nem volt már új bejegyzés, ami részben az időhiány miatt volt, részben pedig egy családtagom betegsége miatt. Na de nem is húzom tovább az időt, beszéljünk a cicáról. Vasárnap találtuk egy forgalmas úton elbújva. A Luna holdat jelent, egy különleges nevet szerettem volna neki, így hát ez…..
Sziasztok! Nem igazán szerettem volna most erről írni, de már hihetetlenül bosszant. Elindult egy haverunk barátnője egy rajzos nyereményjátékon és megkért minket, hogy segítsünk. Nagyjából öten megígértük és oda tesszük magunkat, de ami sok, az sok. Lecsúszunk az első helyről, mert a lány egyik…..
Na, sziasztok! Fogalmam sincs, miért nem írtam, mostanában de most újra itt vagyok. Ma egy kicsit más jellegű témát hoztam, nem olyat, amit ti kértetek tőlem. Az elmúlt napokban rengeteg dolog történt velem, jó és rossz is. Na de akkor kezdjük is el.Rengetegen keresnek engem, főleg férfiak, de nem…..
Meg kell értenetek valamit velem kapcsolatban. Én nem azért élek, hogy megfeleljek másoknak, csak saját magam miatt. Amikor pedig elmondjátok nekem a problémáitokat. én próbálok mindig tanácsot adni, segíteni. Úgyhogy amikor valaki mindig jön és mondja a gondjait, akkor sajnos én is elvárom, hogy…..
Sziasztok! Bocsi a tegnapi rész elmaradásáért, de történt velem egy érdekes dolog, ami eléggé felidegesített. Egy tankönyvekkel foglalkozó cég elküldött nekem egy levelet csekkel, hogy nekem elmaradásom van, mert átvettem egy könyvet, de nem fizettem ki. Arról szó sem esett, hogy milyen könyv,…..