Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ervin d

8 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Étlapról 2010.05.11 21:59:23
"Ez a fickó olyan unalmas, hogy csak étlapról képes rendelni!"Ha hirdetési megoldásokról van szó, akkor vagy a kattintás alapú megoldásokat vesszük elő - jobbára szöveges hirdetések formájában, vagy a bannereket, legyenek azok videó alapúak vagy egyszerű képek.…..
ervin d 2010.05.12 12:10:46
@52: érekes gondolat, itt az a kérdés: vajon lesz akkora hatással erre a közvetett célpiacra olyan mértékben a reklámom, hogy a közvetlen célpiacot érdemben befolyásoljam?

Azaz, ha X repülő környezetbarátabb, mint Y, vajon az utazóközönség hány százalékát fogja ez érdekelni? Hány százalékát fogja olyan mértékben érdekelni, hogy akár másik járatot válasszon, mint ami számára ideális időpontban lenne, csak azért mert az őáltala kedvelt típussal utazhat?
Nap mint nap szembesülök azzal, hogy milyen irtózatosan nagy szakadék van az internetből élő (szak)emberek és az internetet használó, vagy használni akaró vállalkozások, vállalkozók között. Szinte már kulturális szakadék.Az internetből élők egy jelentős része technológiai…..
Az időnk véges. Ha dolgozunk, van családunk és néha nemcsak a monitort akarjuk bámulni, akkor elvileg napi 1-3 órányi idő jut az internetre. Ha a munkánk miatt egyébként is monitort bámulunk, akkor ez az idő csak a munka hatékonyságunk rovására növekedhet. Ebben a néhány óra…..
Onlinemarketing blog Csodabogár? 2010.02.10 01:01:04
Hétfőn jelent meg az a kutatás, amelyből kiderült, mennyi tévéreklámot toltak az arcukban tavaly, és melyik volt az a reklám, amit a legtöbbször adtak le. A pontos adatok elolvashatók a Kreatív Online-on, de azért kiemelném a nyertes reklám számait:   A legtöbbet…..
ervin d 2010.02.10 12:41:01
Onlinemarketing blog Go online! 2008.11.04 22:00:29
Többször írtam már arról, hogy mennyire nem működik az, ha valamilyen online szolgáltatást szeretnénk nem online eszközökkel reklámozni. Ilyen eszköz például a tévé, a rádió vagy az óriásplakát.Nem arról van szó, hogy egy cég hirdetésében ne legyen benne a weblapjának a…..
Lássuk hát, mit értek el a nyílt forrású szoftverek a piacon az elmúlt években! Ha az elmúlt években a Linux sikeréről beszéltek, akkor általában a szerverpiac került említésre. Azonban nagyon úgy tűnik, ezen a területen megállt a Linux 2004-05 környékén még töretlen…..
Megjelent az Ubuntu 8.10-es verziója! Barack Obama választási kampányában használt számítógépeken lehet, hogy Linux fut? Ezt állítják néhányan egy amerikai blogon. De ha csak álhír is: mind a jelöltnek, mind a Linuxnak jó kis reklám... Az OpenOffice.org irodai…..
Legalábbis Amanda Walker, a Google egyik szoftvermérnöke elmondása alapján - olvasható a Full Circle magazin 17. számában. Mit is jelent ez pontosan a Linux számára? A Google termékei elsősorban webes alkalmazások, így eredendően platformfüggetlenek. A böngészőjük viszont -…..
OS blog Valsag es a linux 2008.10.24 23:01:00
 A nagyvallalatok szamara a licenszdijak gyakorlatilag minimalisak, sot ingyen kapjak az ablakokat es supportert fuzetnek, a linuxra valo migralas koltsege pedig sokkal magasabb lenne, amire pont egy ilyen valsag miatt nincs tokeje kolteni. Raadasul nagy a kockazata a bevalt rendszereik…..
A Google nyílt forrásúvá tette az Android nevű mobiltelefon-rendszerét. Az előző cikkemben említett dolgok mellett ez újabb bizonyíték rá, hogy a netes óriás komolyan gondolja a nyílt forráskód támogatását. A Google az alkalmazások gyors fejlődését várja a platform…..
Nagy változások mennek végbe napjaink szoftverpiacán. Olyan mértékű változások, amik már kezdenek betörni más területekre is. Például létezik már nyílt forráskódú rajzfilm (Elephant's dream), több tucat nyílt forráskódú / szabadon felhasználható könyv, és számtalan…..
Több módja is van annak, hogy sikeres vállalkozásod legyen az interneten. Mostanában egyre népszerűbb ez a téma, és különböző blogokon és oldalakon olvashatjuk, milyen egyszerűen lehetünk milliomosak. Mégis, az internetes rendezvények, konferenciák parkolójában nem ez a kép…..