Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Couch Club Szunyi

22 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmnéző 2019 sorozatai szerintem 2020.01.26 11:54:57
Eltelt egy újabb év és rengeteg remek új és visszatérő sorozattal lettünk gazdagabbak. A korábbi évekhez hasonlóan ismét nem egy toplistát készítettem, hanem szimplán egy felsorolást a tavalyi évben általam megnézett sorozatokból, legyen az jó vagy rossz. Sok olyan sorozat is volt, ami egyébként…..
Az eufória szó jelentésében a nagy intenzivitással átélt boldog, és magabiztos tudatállapotra utal, melynek kvázi egyenes ágú ellentéte a letargia, amit abnormális, cselekvésképtelen szomorúságnak feleltethetünk meg. Akárhogy is akarjuk megfogalmazni, egyértelmű, hogy a két érzés gyakorlatilag a…..
Vannak olyan filmes alkotások, melyeket akár többször is meg tudunk nézni, mert mindig működnek számunkra. Van bennük egyediség, izgalom, humor, stílus, sőt a négy legfontosabb jellemző - rendezés, alapsztori, színészet, látvány - mindegyikében "helyt állnak", miközben még el is gondolkodtatnak…..
Couch Club Szunyi 2019.07.29 13:41:51
Megint jól láthatóan egy olyan problémarendszer, ahol a jó megoldás nem lenne drágább a rossznál. Sőt! Egyszerűen hihetetlen, hogy mióta és mennyit teszetoszáskodik a fővárosi vezetés a tisztítóban képződő szennyvíziszappal, miközben az még hasznos alapanyag is lehetne. A Sétáló Budapest program…..
Couch Club Szunyi 2019.07.03 12:33:04
@takari: az ilyen kétbites gondolkodás miatt nem lesz soha leváltva a fidesz és az általuk lélegeztetőgépen tartott, teljesen alkalmatlan, megbízhatatlan "ellenzék". komolyan úgy gondolod, hogy BP problémáira a parkolási maffia zsebében lévő karigeri lesz a megoldás, és ő majd mást képvisel, mint tarlós, a fidesz hatalommal szemben meg a szintén velejéig korrupt, ferkó vezette óbaloldal a legjobb alternatíva? elég sekélyes volna.
A The Walking Dead nézettsége az előző szezonban teljesen bezuhant az USA-ban, az idei kilencedik évaddal pedig nemhogy megállt volna a nézővesztés, hanem tovább folytatódott, a korábbi csúcsidőszak 15 milliós nézettségéhez képest a mostani évad részei minössze 5-6 millió nézőt hoznak. Valószínűleg…..
  Van egy férfi és van egy nő.Egymásra néznek, beszélgetnek, beindul a vonzalom. Telefonszámcsere, ismerősnek jelölés a facebookon, jobbra húzás a tinderen, chatek, levelek...
Couch Club Szunyi 2018.10.04 09:15:16
@exilis: az a baj, ha a nők ezt tényleg el is hiszik. láthatóan a szerző ezzel abszolút azonosulni tud. persze abba nem gondol bele, hogy az egyik nőtársa éppen egy rosszul- vagy éppen nem működő kapcsolatba akar beékelődni, míg a másik vélhetően bőven sáros abban, hogy a férje enged a kísértésnek és máshol keresi a boldogságot. dehát jól tudjuk, mindig a pasik a g*cik
Reggeli olvasmányom, a Népszava korrekt módon foglalta össze a tegnap délutáni tüntetésen elhangzottakat. A Bem-téri főszónokok közül Tóth Bertalan jogász, az MSZP újdonsült elnöke a jogállam visszaállítását követelte. Gyurcsány Ferenc közgazdász, a Demokratikus Koalíció elnöke, volt miniszterelnök…..
Mivel szakmám milliméter szorosan az ingatlanokhoz kapcsolódik, mindig érdekelnek a jövő iránymutatásai, a jövő lehetőségei, hogy – úgymond – felkészülhessek és idejében tudjak minél hatékonyabb segítséget nyújtani ügyfeleimnek. Most sincs ez másként, amikor a lakás áfakulcsáról kutakodom, mármint…..
Röviden, tömören, tényleg az van, ami a címben olvasható. Június 16-án a Telekom Electronic Beats szervezésében Gorillaz-koncert lesz Budapesten. Igen, teljes pompájában, Damon Albarnnal, mindenkivel. A helyszín egyelőre titkos, de már ez is óriási hír. Nem ez lesz amúgy az egyedüli fellépés…..
Couch Club Szunyi 2017.04.20 12:17:08
Az ötvenegyedik Super Bowl igazi érzelmi hullámvasút volt, azonnali örök klasszikus, amelyet évekig a legjobb meccsként fognak emlegetni. Pont olyan összecsapás volt, ami miatt emberek milliói imádják világszerte az amerikai futballt, és tartják a legnagyszerűbb sportnak - teljes joggal. Ez még…..
Kleinheisler Lászlót valamiért mellőzte a Vidi, és csak a tartalékcsapatban szorítottak neki helyet. Mindezek ellenére Brend Storck meglátott benne valamit, hiszen válogatottunk azért messze van a világsztárok gyülekezetétől, de nyeretlen kétéveseket csak úgy mégsem szoktak behívni. Kleini nem…..
Megmondom őszintén, a második rész megtekintése után nem terveztem visszatekintőt írni, mert nem éreztem elég tartalmasnak, elég erősnek. Ezzel szemben a harmadik epizód után mégis pár szóban érdemes felidézni, hogy mi is történt egy héttel ezelőtt, hiszen ismét ügyesen mozgatták és kapcsolták össze…..
Hét végre eljött a nagy nap, megjött az Aranyélet második évadának nyitóepizódja, és hát... Ez igen! Nem kellett csalódnunk. A készítők maguknak tették magasra a lécet, és sikerült is megugrani. Ha nem tudnánk, hogy magyar sorozatról van szó, akkor csak a betétdalokból, a magyar helyszínekből és…..
Imádom, amikor magyarok világszínvonalú produkciót nyújtanak, és szerencsére ezzel egyre sűrűbben lehet szembesülni. Mintha 25 évvel a a rendszerváltás után a szocializmus rozsdás béklyói kezdenének végleg leszakadni. Különösképpen akkor örömteli ez a folyamat, amikor egy olyan területen születik…..
Idén ősszel három új amerikai sorozat is képernyőre kerül hazánkban már az ősszel. Az első a Kapcsolat (melynek premierje már megvolt), a második és harmadik pedig az Atyám, Zorn!, valamint az Ítélet lesz. Ebből a trióból kettő dráma, jelen cikk tárgya pedig egy olyan vígjátéksorozat, melyben…..
Hatalmas fenntartásokkal vártam a The Walking Dead hetedik évadát. Mit fentartásokkal?! Konkrétan ultimátumot kapott tőlem az AMC zászlóshajója: amennyiben nem mutatnak valami komolyat, akkor idén utoljára csatlakozok Rick-hez és pajtásaihoz a posztapokaliptikus zombitrancsír során. Viszont úgy…..
Couch Club Szunyi 2016.10.27 10:38:10
@Márk Tallódi: koszi Talli, orulok, hogy tetszik :)
Kultkuckó Halottnak a csók... 2016.10.25 21:45:48
 Fogadok, azt hitted, együtt fogtok megöregedni. Vasárnap ebédnél körülülitek az asztalt és boldogan éltek, amíg meg nem haltok. Nem. Ez nem így működik, Rick. Többé már nem.  Micsoda vége lett a hatodik évadnak! Bátran ki merem jelenteni, hogy a Walking Dead történetének eddigi legerősebb…..
Tőlük szokatlan aktivitásba kezdett a közösségi médiában a Gorillaz, hiszen szeptember 20-án posztok tömkelegével kezdték el bombázni az Instagram, Facebook, és Twitter accountjaikat, emellett pedig a honlapjuk is teljes ráncfelvarráson esett át, ezzel pedig valóságos hisztériát váltottak ki…..
Sok minden miatt lehet ekézni a FIDESZ-t és az elmúlt hat évben történteket. Lehet pampogni az egészségügy és az oktatás siralmas állapota miatt, lehet gyűlölni az egyre növekvő korrupciót, a FIDESZ-es vezetők urizálását, és még sorolhatnám. Lehet vitatkozni a népszavazási kérdés megfogalmazásával…..
Cristiano Ronaldo idén felért a csúcsra. Negyedik alkalommal ünnepelhetett győzelmet a Bajnokok Ligájában, és végre a válogatottal is behúzott egy világversenyt. Nem történt meglepetés, amikor az UEFA Év Játékosa díjátadón az ő nevét mondták be, és menetrendszerűen fog érkezni ősszel az Aranylabda…..
Couch Club Szunyi 2016.09.13 00:17:06
@datam: idén nem volt nála jobb ;)
SPOILERVESZÉLY! Ha az előző részben meredek feltételezésekről beszéltünk Bran Stark kapcsán, akkor most jön a java. A haromrészes sorozat záró epizódjában emeljük a tétet, és még átfogóbb kapcsolatokról rántjuk le a leplet. Aki még nem olvasta az első két részt, annak javaslom tegye meg:  1.…..
A legtöbb évadnyitó esetében azt a kérdést teszem fel költőien, hogy idén kifullad-e a sorozat, vagy sem. A You’re The Worst esetében ugyancsak összeszűkült szemekkel figyeltem, hogy történik-e majd valami, ami a diadalmenetet megtöri, ugyanis mindig van az emberben egy kicsi olyan, hogy a következő…..
Az EB után sokan azt remélték, hogy na, talán majd most megmozdul valami a magyar labdarúgásban, és a játékosaink jól megmutathatják, hogy milyen jól is tudnak focizni. Sajnos azonban először a Fradi vérzett el idejekorán a Bajnokok Ligája selejtezőiben, majd szépen lassan kihullottak az Európa…..
Couch Club Szunyi 2016.08.21 18:34:45
@rnz: gondoltam, hogy leszek olyanok, akiknek semmi sem elég jó. nagyon szellemes vagy amúgy
Couch Club Szunyi 2016.08.21 18:37:48
@Reszelő Aladár: remélhetőleg ha a fentieknek csak a fele elfogadhatóan teljesít, az megnyitja a kaput más tehetségek előtt is. nem véletlenül igazoltak csoportosan Lengyelországba a játékosok az elmúlt években,
Couch Club Szunyi 2016.08.30 17:51:11
@rnz: értelek, de ez is bőven több, mint mondjuk tavaly ilyenkor. és amit írtam is korábban: igazából a legjobb út a magyar labdarúgás renoméjának helyreállításához az, hogy minél többen mutassák meg külföldön, topligákban, hogy igen is, lehet bízni a magyar focistákban. akkor lehet, hogy jövőre már húszan lesznek, utána meg 30-an