Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucifer Morningstar

0 bejegyzést írt és 566 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég, hogy ötszörös áron rendezi Magyarország a pénteken kezdődő vizes vb-t, de komoly biztonsági lyukra és törvénytelenségekre bukkant az Index a vizes vb-vel kapcsolatban...
Izrael azért táncolt vissza az antszemitizmus ügyében, mert többet ér neki egy kormány, amely a pártját fogja az EU-ban; Orbán nem antiszemita, de nem is demokrata, hanem cinikus populista; Új helyzet állt elő a világban, mert Orbán és más ultranacionalista vezetők demokratikus úton jutottak…..
A záporozó csillagászati felfedezések közül viszonylag kevés ugorja meg az egyszeri olvasó ingerküszöbét. Ilyen népszerűségnek örvend többek között az exobolygók kutatása, az űrutazás jövője vagy mondjuk a fekete lyukak világa – azonban a fényességüket változtató csillagok semmiképp nem tartoztak a…..
- Szevasz! Most, hogy bevetted a tudatmódosítót beszélgessünk! - Mi a foglalkozásod? Hol dolgozol? - Fizetett kommentelő vagyok. A Szeretet minisztériumban dolgozom. - Ez bejelentett munkahely? Mi a munkád és mennyit keresel? - Persze. Havi nettó 190.000 forintot kapok, mint kommunikációs…..
A tudomány szerint a váratlan balesetek lehetősége egyszerűen kódolva van ott, ahol komplex rendszerek működnek. Egy atomerőmű pont ilyen. Vagyis a balesetek benne vannak a pakliban. Törvényszerűen. Az elmélet a gyakorlatban is bebizonyosodott: a világon számos alkalommal történt már nukleáris…..
Lucifer Morningstar 2017.07.10 08:24:25
@Dorottya Veres:

És arról még szó sem volt, hogy mi lesz akkor, ha a sötétzöldek elérik a fosszilis járművek betiltását, oszt a sok okos szembesül azzal az aprósággal, hogy a jelenleg is már majdnem full áteresztőképességgel üzemelő villamos hálózatokra rászabadulnak az elektromos autók a csöppet sem kis mértékű töltési igényükkel.
A hálózat bővítése sem lesz egyszerű, de a szükséges réz miatti föld kitermelése sem lesz piskóta, már ha lesz elég réz.
Az a baj, hogy ezt a kérdést is politikusok és a rájuk települt a bloggerhez hasonló üveggyöngyvadászok uralják bármiféle hozzáértés nélkül. És akikhez szólnak, azok sem éppen az eszükről híresek.
Kezdjük a végével: a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűncselekmény hiányában megszüntette a Komáromy Gergővel szemben elkövetett kényszerítés gyanúja miatt indított eljárást. Kép: Magyar Narancs A történet akkor kezdődött, amikor a ligetvédőként megismert Komáromy Gergő festékes lufikkal…..
Keverjük bele egy kicsit a papucsot is a dologba és máris sokkal nehezebb kérdés előtt állunk, mint azt gondolnánk. Oké, épeszű ember zoknival nem veszi fel a szandált, de mivel igen? És hova? Mikor? ..
Öt film, amit júliusban MEG KELL nézned! …és ne kezd úgy, hogy nem! Úgyis meg fogod. Ugyanis az eddigi meglehetősen bénácska idei év, és úgy en bloc a blockbuster szezon összes jó filmje júliusban fog debütálni. Már ha hihetünk a szóbeszédnek. 1 Nyomd Bébi, nyomd! (Baby Driver) Június 29. Igaz…..
Emlékszem már tizenéves koromban furcsán néztem a politikai vitákra. Volt szó kommunizmusról, és nácizmusról. Kádárról és Horthyról, jobboldali polgárságról és baloldali ploretárokról. A két oldal folyton csatározott, és mindenki választott magának egy csapatot, pont mint a fociban. És a csapatot…..
Lucifer Morningstar 2017.07.07 19:24:05
@élveteg:

Ezzel szemben a drágalátos jobboldal elhiteti az agymosott hülyékkel, hogy milyen kurva jó neki ha keres 2 kilót nettóban, miközben az agymosott hülyéje lazán elhiszi, hogy a 8 évvel ezelőtti 500 forintos kilós árú termék nulla inflációval vagy inkább deflációval csökkentett mostani ára 1500 Ft, amitől a 2 kilója valóban annyit sem ér mint 8 évvel ezelőtt 30 rongy.
És az agymosott fideszes hülye örül, hogy át lett baszva, mert viktor seggéből még a szar is finom neki.
Lucifer Morningstar 2017.07.07 19:26:25
@MaxVal BircaMan HJCD:

T nagyon agyhalott, miből gondolod a másfél millió, de inkább egyre jobban csökken agyhalottakról, hogy az a nép?
"Hallod, állj fel és takarodjál innen, a kezed-lábad eltöröm, te faszfej!"..
Lucifer Morningstar 2017.07.07 15:10:41
@nem vagyok itt:

Ez jogos. És sajnos közben még testi sértéssel is fenyegeti a másikat. No problem, felvétel van róla, fel kell jelenteni az ilyen ingyenélő élősködő köcsögöt, ezeket máshogy nem lehet megtanítani az egymás mellett élésre. De az jogos, hogy előtte gumival rommá lőni mindegyiket, akkor talán megtanulja, hogy hol a helye.
2012 decemberével megszűnt a RoLa forgalom Magyarországon, pedig a szolgáltatás csúcsán évi 100 ezer kamiont raktak vonatra, hogy biztonságosan és környezetkímélő módon szeljék át az országot, tehermentesítve a közutakat és a határátkelőket. RoLa vonat Kecskeméten még 2009-ben, a fotó ma már…..
Lucifer Morningstar 2017.07.07 06:22:35
@Balogh Zsolt:

Sehol nem mondtam azt, hogy nem hatékony. Környezetszennyezésről van szó, ha elégetsz x ezer litert a kamionban, vagy ugyanannyi x ezer litert a mozdonyban, az ugyanúgy szennyezi a levegőt, csak a helye változik.
Lucifer Morningstar 2017.07.07 09:06:47
@P. J. Fry:

Csak szólok, hogy több ezer litert éget el a mozdony is. Nincs mindenhol villamosított vonal.
Adott tömeg mozgatásához egységnyi energia szükséges, és a kamion tömege felett még mozgatni kell a hordozó platformot is, ami plusz tömeg.
Elektromosnál sötétzöldék azt az apróságot felejtik el, hogy az előállítás helyszínén szennyező és onnan a légmozgással szétterjedő szennyezés ugyanolyan szennyezés. Atomot ismerjük, amíg nincs csernobilizálva addig szép és jó, aztán jön a kopp. Atomhulladékot kezelni kell, az sem egyszerű eset, szóval maradjunk abban, a szállítás szennyez, bármilyen módon teszed. Mértéke változó, de nagyságrendnyi eltérések nincsenek.
A napelemen jót röhögtem, egy autót nem tudunk még normálisan mozgatni és újratölteni napelemmel, nem egy vonatszerelvényt.

Üdv a valódi világban.
Nyáron evidens, hogy szívesebben töltünk több időt a szabadban, hétvégén egy jó kis esti szalonnasütésnél nincs is jobb. Persze vannak zavaró tényezők is, mint például a szúnyogok. Természetesen vannak riasztók, amikkel ha jól körbe fújod magad, talán megvéd a rovaroktól. Meg lehet, hogy az…..
 Anikót tök kiakasztotta, hogy a Telekom díjat számít fel a felszólító levél miatt akkor is, ha nem postán, hanem mailen küldi. A Telekomot meg gondolom az akasztja ki, ha Anikó nem fizet időben, és ezzel a módszerrel is próbálja motiválni. A kérdés, hogy ez mennyire…..
Előzmények:- Tarcal: Áldó Krisztus szobor és bányató;- Tokaj-környéki geoládák, látnivalók;- Mádi Disznókő és filagória, Erdőbénye kincsei;- Esőnapok: Pálházi és Lillafüredi kisvasutak. Az Aranyásók útja tanösvény Telkibánya közeléből (Telkibányát Pálházával összekötő út mellett) indul. Közvetlen…..
Az elmúlt években a diszkont légitársaságok árversenyének hála fillérekért lehet eljutni Európában és Ázsiában szinte bárhova. Az olcsójánosok és filléreskedő mucuskák számának mennyiségi megugrása következtében az online világában megdöbbentően fejfájdító, de egyben szánalmasan vicces posztok és…..
A helyzet az, hogy a tanulságokat maga Gergő is levonta, ha nem is fogalmazta meg a levelében: a garancia és a szervizelés kérdése nem egy mellékes körülmény, amikor vásárolunk. Ha nincs rá szükség, akkor tényleg megspóroltunk 30 ezret, ha viszont kéne, de nincs, akkor kidobtunk ugyanennyit. Még így…..
Lucifer Morningstar 2017.06.30 09:30:50
A helyszíni körülmények ismerete nélkül persze nehéz bármit is mondani az alábbi panasz jogosságáról, de valószínűleg nem egyedi problémát feszeget olvasónk. Falun meg ugye nem úgy megy az, hogy akkor holnaptól a másik boltba járok. Üdvözletem!  Egy kis faluban…..
Vannak olyan helyek a világon, amelyek gyönyörűek, vonzák a turistákat, de amit el lehet róluk első körben mondani, az az, hogy nagy ívben kerüljük el őket. És itt most nem a háborús övezetekre gondolunk, vagy az olyan területekre, ahol a természeti adottságok miatt érezhetjük magunkat veszélybe.…..
Lucifer Morningstar 2017.06.28 15:47:02
@Hun896:

Az apartheid rendben tartotta a fekákat. Megkapták a szabadságot, élni nem tudtak vele. Nagyjából ez várható Európában is amikor hála orbán hatalomvágyának az Afrikaiak egy totálisan felkészületlen országot találnak amikor elindulnak a napi 50-60 fokos hőségek elöl. És el fognak indulni, és az nem a migránsok nagyságrendje lesz, hanem minimum két nullával több a végén.
Hogyan védjük meg otthonunkat a betörőktől, amíg a család önfeledten nyaral? Íme 5 hasznos tipp, amit ha betartasz, megnehezíted a betörők dolgát:   1: Ne posztoljuk ki a Facebookra, hogy mikor megyünk és hová nyaralni! A képeket feltehetjük nyaralás után is. 2: Nézzünk körbe a kertben és amit…..
Lucifer Morningstar 2017.06.27 17:39:32
Wazze, értem már miért van tumultus a munkanélküli hivatal előtt és miért van tele a környéke eldobált álkulcsokkal. Betörők elolvasták a cikket, oszt rájöttek, nekik már esélyük nincs ezután.

@Tom Bobb:
Ez nagyon jó szerkezet. Nincs mulattatóbb annál, mint a medence partján koktélt szürcsölve nézni ahogy viszik ki a kéróból a nagyképernyőst.
Bevásárlás során gyakran tapasztaljuk, hogy a konkrét bevásárlási listánk ellenére nagyobb kosárral jövünk ki a boltból. A többletvásárlást rendkívül sok tényező befolyásolhatja (illatok, színek, kondíció stb.), így most kigyűjtöttünk 9 olyan trükköt, amit nem szívesen adnának tudtunkra a…..
  Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a…..
Lucifer Morningstar 2017.06.23 15:46:51
@The Hangman:

A sáv minden része az enyém amíg el nem hagyom. Mit nyersz vele, ha 110 centivel arrébb megyek?
Lucifer Morningstar 2017.06.23 15:47:29
@Lucifer Morningstar:

Egy egyes minusz:

... 10 centivel ...
Lucifer Morningstar 2017.06.23 17:47:30
@Bambano:

Valamit nagyon benéztél. Semmi kötelezettségem nincs az elengedésére, nem kötelezhet arra, hogy gyorsabban menjek előtte, és nem köteleznek fékezésre sem, hogy gyorsabb legyen.
Ha előzni akar akkor megteremti magának az előzés feltételeit, oszt megy az anyjába vagy ahová akar.
A befejezés bír annyi meghatározó erővel egy filmben, hogy azért már érdemes összeveszni. A tét valóban nagy, hisz csinálhatnak az érintettek minden mást tökéletesen, ha egyszer a lezárást elszúrják, az akár magával is ránthatja az egész művet. Jónéhány alkotás lett egy az utolsó pillanatban tett…..
Előzőleg arról ejtettünk szót, hogyan legyen minél kisebb a kivitelezendő épület építése során felhasznált anyagok energiavesztesége, most lássuk, hogy az ideális végeredmény érdekében milyen extra megoldásokat érdemes még fontolóra venni, amikor épp merünk nagyot álmodni a tervezőasztalon! A…..
Tarlós István haragszik az egész világra. Az értetlenkedő, balhécsináló zöldeket nem szereti, érthető okokból, hiszen túl sok a fa. Az állandóan követelőző, elnyomó bicajosoktól agyvérzést kap, mert azoknak meg minden kellene, az autósokat pedig mindig és mindenki csak bántja. Azoktól, akik nem…..