Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hard merchandise

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csányi egyre mélyebbre ássa a miniszterelnököt: nem személyesen neki, hanem valaki másnak számlázzák ki a repülőutakat. ..
Hard merchandise 2019.05.02 15:33:14
@ankica:
igazi
magyar
bank
:-))))))))
A miniszterelnök szóvivője az Átlátszó cikke nyomán elismerte, hogy Orbán Viktor luxus magángéppel utazgat meccsekre, milliókért – vagyis, korrupt...
Hard merchandise 2018.09.25 20:10:15
@paraszthajszal: Mint tudjuk, a fidesz univerzumban ezt cáfolatnak hívják.
A közszolgálatinak csúfolt televízió is szükségét érezte annak, hogy beszálljon Orbán Ráhel oldalán az úgynevezett pelenkaháborúba, ugyanis az érintett ma már nem egyszerűen a miniszterelnök egyik gyermeke, hanem bizonyos értelemben a szellemi örököse is. Így aztán, aki szóvá teszi, hogy Orbán…..
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Hard merchandise 2018.07.11 17:12:13
@Andras J Fazekas: Már csak egy kérdés maradt: el is hiszed amit mondasz vagy egy ilyen duma után te is röhögsz a magyarokon mint orbánék...
Hard merchandise 2018.07.11 17:17:53
@Andras J Fazekas: Tényleg nem értem. Úgyhogy ha időd engedi gyújts világosságot a fejünkben és magyarázd el, hogy ez a korrupt uram-bátyám világ hogyan fogja ki(v.be)teljesíteni a rendszerváltást?
Hard merchandise 2018.07.11 17:30:21
@atomic power 1986DucaDuca: Ez egy igen kecsegtető jövőkép. Bár a németek összeomlása eszerint is elmarad. (nem beszélve arról, hogy egy német összeomlás nekünk sem tenne jót) Ez így egy win-win játszma (németo.-KKE viszonylatban), csak vhogy a mostani (mindenkori?) magyar néplélekkel nehezen egyeztethető öszze, mert nekünk midnig le kell győzni vkit. Főleg most hogy kormányzati elvárás lett a németek fikázása.
Nem túlzás: történelmi győzelmet aratott az ellenzéki összefogás. Hódmezővásárhelyet a rendszerváltás óta kizárólag fideszes polgármester irányította. Vasárnapig. A bal-Jobbik összefogás ütötte Orbánt...
Hard merchandise 2018.02.26 15:43:00
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Akkó megnyugottam! Mer én aszittemhogy a zeredményhirdetés után a márkizaj azonnal nekiesett a kerítésnek.
Mindenek előtt: óriási kalapemelés a hódmezővásárhelyiek előtt, akik ellenálltak nyomásnak, fenyegetésnek és azt mondták, nem kérnek az urambátyám-földesúri rendszerből, a sarkukra állnak és egy nagyon fontos pillanatban nem csak elmennek szavazni, de ki is fejtik, hogy elég volt! Én ugyan a…..
Ma Magyarországon már az is kisebb csoda, hogy a rendőrség egyáltalán nyomozni kezdett egy olyan ügyben, amelynek létezését is tagadta a kormánypropaganda. De hogy eredményt is elértek, az maga a karácsonyi csoda...
Hard merchandise 2017.12.18 16:02:07
@Womb Raider: És ott is azt mondja a miniszterelnök, hogy jól tették?
Ide a rozsdás bökőt, hogy az a kormányközeli bulvár, amely szerint Stadler József szelleme lebeg az akasztói stadion felett, Vona Gábor pedig szürcsölve eszi a brokkolikrémlevest azzal fog foglalkozni, hogy volt MSZP-s politikust gyanúsítanak Novozánszki Fanni meggyilkolásával. Na most, szoktuk mi…..
Hard merchandise 2017.12.06 13:34:37
@macska az úton: Hiába próbálkozol nála: ha egyszer valaki ahhoz van szokva, hogy minden sajtóterméket egyetlen központból irányítanak,...
Deutsch Soha Nem Drogoztam Tamás megint nem cifrázza túl az aktuálpolitikai véleményét. Ezúttal Facebook bejegyzésben tette tisztába a magyar-holland helyzetet...
Hard merchandise 2017.08.25 16:40:16
@Index isis alkaida mind CIA termék:
Ja! Magyarországon a szíjájé meg a kágébé ügynökök csatáznak, de mi lesz velünk "belgákkal"?
A franciák megóvták Európát a legrosszabbtól, de a reformokat nem lehet halogatni az unióban sem, ha nem akarják, hogy a következő francia elnököt Le Pennek hívják. Ezzel együtt most egy időre megrendítő ütést kaptak az EU-ellenes populisták. ..
Hard merchandise 2017.05.08 08:06:54
@MaxVal BircaMan HJCD:
:-))))))))))
Vele bizony. Apaként, főleg ínyenc apaként örökös dilemma, hogy mikortól és milyen körülmények között lehet étterembe vinni a gyereket, ahol a fine dining megint csak külön sztori. A jó hír, hogy a helyzet közel sem reménytelen. Nem étteremben, hanem könyvesboltban készült (Pagony)..
Nem lenne nehéz megállapítani a felelősséget a vörösiszap-katasztrófa ügyében, de valamiért csak nem sikerül a bíróságnak...
Varánusz Finkibe beleesett a rák 2017.01.30 12:06:27
A világ kisebbik fele sajnálkozik, a nagyobbik fele meg talán túlzás nélkül kárörvend akkor is, ha az alapvetően ronda dolog. Mert az van, hogy Finkibe beleesett a rák. Átok fogott vagy balszerencse? Talán mindegy is egy olyan ember esetében, akiről túlzás nélkül állítható, nélküle jobb hely lett…..
Hard merchandise 2017.01.30 13:13:44
@Ballib cenzúrázók réme 22: Igazad van! Rohattgyurcsány!
Múlt év decemberében Schmidt Mária, a Terror Háza igazgatója, közismert jobber „értelmiségi” vette a Figyelő című hetilapot. Most felállt a rokonokból, barátokból és üzletfelekből verbuválódott szerkesztőbizottság is.  ..
Hard merchandise 2017.01.27 15:48:09
@Boross Bence: Na ja! Az mszp vehetne magának. A fidesznek meg veszünk mi...
Ha a 2017-es vizes vb összköltségvetése az eredetileg tervezetthez képest a négyszeresére emelkedett, akkor vajon a 776 milliárdra taksált budapesti olimpia mennyibe kerülhet a végén úgy, hogyha még az Állami Számvevőszék(!) is megjegyezte, hogy „a nagyberuházásokat, és különösen az olimpiák…..
Hard merchandise 2017.01.23 11:28:53
@ulpius66: 'sztán ha majd egyszer felébredsz ebből a rózsaszín álomból és pofánbasz a realitás, kit fogsz majd szidni?
Ja tudom, azért is a rohatlibsikgyurcsánybajnaikomenistaemúttnyócév lesz hibás! Bár attól még szarban leszünk de a hozzád hadonló mesternyalnokok jól fogják magukat érezni! Nem baj ha szívunk, csak viktor legyen a király!
Kovács Zoltán kormányszóvivő a Guardiannak azt nyilatkozta, nemigen látni olyan közép-európai országokat, amelyek például brit civil szervezeteket finanszíroznak politikusok befolyásolása céljából...
Hard merchandise 2017.01.16 05:17:09
@Sir Galahad: Akkor ajánlom a kormánynak (is), hogy látogassa meg ezen szervezetek honlapját -pl. TASZ, Eötvös K.- ahol évekre visszamenőleg ott van a tételes elszámolás. Érdekes módon ez vhogy a CÖF-nél hiányzik.
Porig alázta a Helsinki Bizottság Németh Szilárdot: bele akarunk szólni a politikába, és ez alkotmányos jogunk. ..
Hard merchandise 2017.01.12 09:14:27
@Ravasz Figyelmeztetés: Látom megkaptad a direktívát! Ügyes vagy, leülhetsz! De egyébként érted is amit leírtál?
Az orbánizmus illeszkedik a magyar nép kulturális, politikai habitusához, sokak értékelése szerint irracionálisan, de erősíti a magyarokat abban az érzésükben, hogy "otthon" vannak a világban. Nem magyarázom ezt tovább. Miközben az Orbán-rezsim kétségkívül a legkorruptabb és a legkockázatosabb a…..
Hard merchandise 2016.11.23 16:38:40
@states42: Debizonyámsőt: 20 év múlva már a 2002-2010 között elkövetett tömeggyilkosságokról tanulhatnak az iskolákban, 30 év múlva feltárják a tömegsírokat, 40 év múlva már csinos kis múzeumot is lehet belőle művelni. Mariska néni már keresi a jövő múzeumigazgatóit...
Egy újságíró úgy jellemezte: a fickó gyűlöl mindenkit, aki nem fehér, hetero és férfi...
Hard merchandise 2016.11.11 13:06:09
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Ballib vagyok, és nem tetszik pl. egy rakás kutyaszar. Márpedig szerinted akkor csak jó lehet. Értem már miért lefetyeled a fost ilyen élvezettel és büszkén! Csak így tovább!
Orbán Viktornak nem volt annyira fontos a saját alkotmánymódosítása, hogy odadobja érte Rogán és médiabárói köre néhány tízmilliárd forintos profitját. Mivel nem teljesítette a Jobbik feltételét, és nem szüntette meg a letelepedési kötvényt, a Jobbik sem támogatta az alaptörvény-módosító javaslatot…..
Hard merchandise 2016.11.08 12:36:37
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Qrva eccerű: mivel a zalaptörvény módosítása totálisan irreleváns, inkább az új ellenség elleni hadjáratban használják fel az egész hacacárét.
Kósa Lali már neki is ugrott a Jobbiknak (és persze az MSZP-nek).
Meg még azt is mondta, hogy Gyurcsány a legbecsületesebb ellenzéki vezető! Nem lehet könnyű mostanában Fideszhívőnek kenni...
"Nem bujkálunk, összetartozunk!" - mondta pár hete jegybankelnö kúrunk eltitkolt barátnője, Vajda Zita. Bárándi Gergely felvetette, hogy ha már Matolcsy beperelte őt, legalább menjen is el a bíróságra, az annyit válaszolt: "Hát ezért nem mondom el a jelenlegi tartózkodási helyemet". Na, most…..
A KDNP-t nem zavarja, hogy utoljára az ötvenes években volt keresztényüldözés Magyarországon és pont a Fidesz-KDNP trollkodott bele a szabad vallásgyakorlásba az egyházügyi törvénnyel. ..
Hard merchandise 2016.11.02 19:29:55
Keményet ment Kontrát Károly a Magyar Időkben: a Belügyminisztérium államtitkára szerint, ha Pharaon nevű ember lenne az országban, már rég elfogták volna. De hogy fogná el a magyar rendőrség Orbán Viktor üzlettársát? ..
Hard merchandise 2016.11.02 13:20:54
@Vécsey Géza: Valszeg a faszi csak olyan országokban mozog, ahol tudja, hogy nem fogják basztatni. De miért jött pont Magyarországra?
Nemrég jelentette be Tarlós István, Budapest főpolgármestere, hogy 10 ezer fát ültetnek Budapesten. Az utóbbi évek tömeges fapusztulása és fakivágásai után ez új fordulatot jelenthet a szmogos levegőjű fővárosban. A terv azonban nem pótolja azokat az egészséges 100- 200 éves…..
Erről Pócs János képviselő posztolt képet:..
Hard merchandise 2016.11.01 10:32:56
Hard merchandise 2016.11.01 10:53:47
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Megsúgom, te is liberális vagy, csak egy kissé korlátozottan. Szerinted a liberalizmus azt jelenti, hogy mindent lehet. Szerinted is mindent lehet. A saját brancsotoknak. Lehet gyerekeket molesztálni, milliárdokat lenyúlni és utána a képünkbe röhögni. Ellenben aki nem tartozik a bandátokhoz azoktól még a létezés jogát is megvonnád.
Hard merchandise 2016.11.01 14:54:30
@hagyma: Oszt ki a f.sz vagy te, hogy rákényszeríted másra a te értékrendedet? Ki a f.sz az egyház, hogy mástól megköveteli, hogy tiszteletben tartsa az egyház "értékeit" de ők nem tisztelik azt aki nem tartja magára nézve kötelezőnek az egyház törvényeit, lévén nem hívő!?