Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dieanddie

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon nagy túlzás lenne azt állítani, hogy a Star Wars világa egyet jelentene a túlfűtött szexualitással. Jó, láthattuk Leia hercegnőt metál bikiniben, de nagyjából itt ki is fullad a dolog. Ettől függetlenül persze a messzi-messzi galaxistól sem lehet elidegeníteni a nemiséget; időről időre…..
Annak idején, amikor a Disney bekebelezte a Star Warst, a rajongók egy igen jelentős része rettegett attól, hogy az egérgyárra jellemző giccsparádé szépen átterjed a messzi-messzi galaxisba is. Szerencsére nem ez történt, sem az ébredő Erőt, sem pedig a Zsivány Egyest nem mikiegerezték össze a…..
Az új Szárnyas fejvadász idén érkezik a mozikba, nemrég az előzetest is megleshettük, most azonban annak örülhetünk, hogy az akciófigurákban utazó NECA is beszáll a buliba, ők kapták ugyanis a filmhez tartozó termékek gyártásának a jogait, amibe az akciófigurák mellett egyéb játékok is…..
Betértünk a wargamek paradicsomába, és kipróbáltuk a Warhammer: Age of Sigmart, ami teljesen más, mint egy hagyományos harcos asztali játék - és épp ezért jó. Könnyed, szórakoztató és tökéletes ahhoz, hogy bevezessen a terepasztalos stratégiai játékok világába. Könnyen…..