Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Hate

229 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jamila M'Barek rendkívüli életútja 1961-ben vette kezdetét Lens városában Franciaországban. Arabbevándorló szüleinek rajta kívül még hat gyermeke volt. Alkoholista apjuk rendszeresen verte az egész családot. Jamila hat éves koráig szörnyű abúzusban részesült, mígnem az anyja fogta a hét gyermekét,…..
1985. április 28, a helyszín Van Nuys, Kalifornia állam. A rendőrséget egy kertvárosi házhoz riasztják, ahol egy rettegő, összevert nő fogadja őket. A harminchat éves nő Maureen McDermottként azonosítja magát, és elmondta, hogy övé a ház. Állítása szerint  három órával korábban három férfi betört…..
Legújabb történetünk 1983 júniusában kezdődött. Az észak-karolinai Westwood Manor Idősotthonban a személyzenek súlyos gondja akadt. Az egyik páciensük súlyos alkoholista volt, és ez már az egészségét veszélyeztette. A vezetőség ekkor úgy döntött, segítséget kér az Anonim Alkoholisták Szövetségétől.…..
A diktátor szóról mindenkinek a népirtások, a nép elnyomása, és az Adolf Hitlerhez vagy Joszif Sztálinhoz hasonló alakok jutnak eszébe. A feleségeikről azonban már sokkal kevesebb szó esik. De míg a diktátorok gyakran becsvágyóak és kegyetlenek, a diktátorfeleségek nagyon különbözőek lehetnek. Míg…..
A Sex Pistols basszusgitárosa, Sid Vicious a rock 'n' roll történelmének legellentmondásosabb figurája. Habár zenészként egyáltalán nem lett felejthetetlen, de botrányhősként örökre beírta magát a történelemkönyvekbe. Élete tele van sötét foltokkal, mint a drogok, az öncsonkítások és a gyilkosságok.…..
1932. március 28-at írunk, a helyszín a New York állambeli Albany külvárosa. Egy gyanútlan földmunkás éppen ki ment a telkére dolgozni, amikor rémisztő felfedezést tett. Egy férfit az ő birtokán gyilkoltak meg elképesztő kegyetlenséggel, és a holttestet a helyszínen hagyták. Kihívta a rendőrséget,…..
Skóciát sokáig Európa egyik legszebb tartományaként emlegették, ezt a helyet mind a mai napig hazafias, büszke nemzet lakja. Azonban közöttük is akadnak kivételek, akiket az emberek általában nem jó szájízzel emlegetnek. Edith McAlinden ilyen ember volt. A neve mára olyan fogalommá vált országában,…..
Helyszínünk a csendes kaliforniai kisváros, Nipomo. A békés felszín alatt azonban ennek a városnak is meg volt a maga alvilága. Ebben a nem túl biztonságos, veszélyes környezetben kezdte a szárnyait bontogatni a szárnyait az egyedülálló anya, Rhonda Maye Wisto. Nem tudni biztosan, hogy a nőnek…..
A sorozatgyilkosok többsége az átlagembereknél önteltebb és okosabb. Utóbbira szükségük is van ahhoz, hogy becserkésszék áldozataikat, eltüntessék a bizonyítékokat, és manipulálják a rendőrséget. Most a legokosabb és a legravaszabb elkövetőket gyűjtöttük össze. Bár az iskolában végig közepes…..
2001. november 17-e van, a helyszín az elegáns los angelesi Westwood negyed. Egy felső-középosztálybeli gimnazistát a szülei egyedül hagytak éjszakára. A tinédzser kihasználta az alkalmat, és meghívta a barátait, illetve az évfolyamtársait bulizni. Több tucat 15 éves volt azon az udvaron, és…..
Az élet nem lehetett volna boldogabb a 20 éves Lee-Anna Shiers-nek, és a 23 éves fiújának, Liam Timbrellnek. A két fiatal kapcsolata szerelem volt első látásra. 2011-ben megszületett a fiuk, Charlie, majd egy évvel később egy kis lakásba költöztek a walesi Prestatynba. Liam két munkát vállalt, hogy…..
Celeste Beard A texasi vásárlásfüggő nő hozzáment a 75 éves mulitmilliomoshoz, Steve Beardhez. Celeste rávette leszbikus szeretőjét, Tracey Tarltont, hogy lője le a férjét, amit az 1999-ben meg is tett. Tracey-t letartóztatták, de nem szólt Celeste-ről, aki megörökölte az áldozat millióit. 3…..
KillerGoth 3 transzexuális gyilkos 2017.05.19 22:42:37
A transzexualitás mind a mai napig tabutémának számít, ennek ellenére egyre többet tudunk meg a jelenség okairól és természetéről. Ma már egyre több embert elfogadja a transzexuláis személyeket. Én a magam részéről támogatom ezeket a kezdeményezéseket, és elítélem az ellenük irányuló…..
Együtt a világ ellen A két francia lány, Christine és Léa Papin egy önző, hiú és kapzsi nő lányai voltak. Az anyjuk még kisgyermekként kolostorba küldte őket, ahol a lányok csak egymásra számíthattak. Később Christine-t az anyja szobalánynak adta, hogy abból ő is profitálhasson. A kis Léa évekre…..
   A mértékletes étkezést már az ókori orvosok, köztük a neves Hippokratész is támogatták. Ez a gyakorlat a későbbiekben is megmaradt, például sok uralkodónak a saját orvosa határozta meg az étrendjét. (Az már más kérdés, hogy VIII. Henrik, illetve Viktória sem tartotta magát az intelmekhez.)…..
Történetünk a Kentucky állambeli Campbellben kezdődött, ahol a Bosley család az amerikai álmot élte. A család virágzását a családfőnek, a fiatal és jóképű Robert Bosley-nak köszönhette. A férfi egy tetőfedő vállalat tulajdonosaként jól keresett, és jövedelmét szívesen osztotta meg a szeretteivel.…..
A halál mindannyiunk számára egy szomorú és kísérteties dolog, ez normális. Az is teljesen elfogadott dolog, hogy az elhunytat bebalzsamozzák, majd eltemetik, esetleg elhamvasszák. De a a forgatókönyv 180°-os fordulatot vesz, annak bizarr következményei lehetnek. Most következzenek a történelem…..
1992. június 8-án kora reggel az angliai Camberley lakói sokkoló látvánnyal szembesültek. Egy tizennyolc éves fodrász, Katie Rackliff (1. kép) holtteste feküdt egy népszerű park gyepén. A fiatal nőt összesen 32 szúrás érte a mellkasán, a hasán és nyakán, ennek ellenére a vérveszteségbe halt bele.…..
1981 augusztusa, a texasi Gun Barrel City. A 46 éves pincérnő, Betty Lou Beets bejelentette a rendőrségen, hogy a férje nem jött haza a szokásos csónakázásából. Az eltűnt férfi a város népszerű tűzoltóparancsnoka, Jimmy Don Beets volt, akit mindenki óvatos csónakosnak tartott. A rendőrség kiment a…..
A történelem kezdete óta az emberek a lehető legjobban megbüntetni a társadalom ellenségeit. Ennek egyik ősi eszköze a halálbüntetés, az igazságszolgáltatás legszigorúbb formája. Az ókori egyiptomiak megkövezéseitől a modern amerikai államok méreginjekcióiig a kivégzések történelme igen széleskörű.…..
1989, július 25., Chicago. Mary Ann Harris délután elment az édesanyja házába, hogy gondoskodjon róla. Furcsának találta, hogy az ajtó nem volt bezárva, és hogy az anyja, az afroamerikai Mary Harris nem reagál a köszönésére. Amikor bement a hálószobába, az agyon megtalálta az idős hölgy holttestét.…..
Néhány állat olyan, mintha nem erről a bolygóról származna. Lehet, hogy nem ők a legcukibbak, a leggyorsabbak, vagy a legjobb vadászok, de hogy ők a legfurcsábbak, az biztos. A most következő tíz állatról álmodni sem mertél - és talán még ezután sem fogsz. A cápákról senkinek sem a cukiság jut az…..
1983. július 10-ét írunk, a helyszín a mississippi állambeli Greenville. A tűzoltókat kihívják egy lángokban álló vidéki házhoz. A tűzoltók azonnal kiérnek, és elkezdik oltani a tüzet. De a az égő háznál jóval többet találnak; az épülettől pár méterre egy idős hölgy fekszik sérülten és…..
Indiana nem az USA legnevezetesebb állama. Mi, magyarok az Anyám borogass! című sorozatról, illetve a megénekelt Ohio folyóról ismerhetjük, de egyébként jelentéktelen állam. A kriminológiája azonban már jóval figyelemre méltóbb! A szadista tinilányoktól a rejtélyes családapákig már sok…..
10. Christine Falling A 17 éves Christine Falling 1980 és 1982 között legalább három kisbabát fojtott meg bébiszitterként. Őt vádolják továbbá még két csecsemő és egy 77 éves férfi megölésével. Bár sorozatgyilkos volt, ő csupán a 10. helyet kapta, mivel nem volt magánál a bűncselekmények idején.…..