Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ivan Kozirev

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 41 éves színésznő (aki a People többször beválasztott a világ 100 legszexibb nőjét tartalmazó listájába és az Esquire is megszavazta neki A világ legszexibb nője címet) új filméjben, az Underworld – Vérözön-ben (Underworld: Blood Wars, hazai bemutató: december 1.)…..
CouchSurfing A helyes futótechnika 2016.08.16 12:39:36
Futok, és ez többet jelent nekem, mint te gondolnád. Két éve májusban kezdtem, az elején fogyókúra támogatása volt a cél, egészen júliusig utáltam futni. Nem esett jól, csak szenvedtem, és nem értettem, hogyan lehet a futást szeretni. Arra gondoltam, hogy valami biztosan jó benne, ha ilyen sokan…..
Ivan Kozirev 2016.08.18 01:32:23
@rbalint88: Egyetértek, nekem is csak a cipőm NIKE, minden mást a Lidl-ben vettem. 1700 Ft volt az öv, nagyon kényelmes. Benne van kulcs meg a telefon és nem verdes sehogy sem semerre. De a futófelsőik, sportzoknijaik is teljesen rendben vannak.
HamPLÓ Vonat az utca közepén 2016.07.09 18:00:00
Az Egyesült Államok tömegközlekedésileg gyakorlatilag ismertlen terület számomra: sosem jártam ott, és mivel túl messze van ahhoz, hogy érzelmileg kötődni tudjak ottani üzemekhez csupán képek alapján, bevásárláskor is rendre ki szoktak maradni a kosárból a róluk szóló könyvek. Egyszer kaptam…..
Lélegzetelállítóan gyönyörű felvételeket készített a NASA. Így néz ki a kivilágított Föld az űrből. A képeken jól kivehető Európa, Japán, Madagaszkár, az Egyesült Államok vagy éppen Dél-Amerika. A képeket a NASA a műholdak…..
Tovább szigorított a parlamenti többség a vasárnapi zárva tartáson: már a világörökségi területeken sem nyithatnak ki az üzletek a hét utolsó napján. Számos település a turizmus érdekében enyhítésért próbált közbenjárni a kormánynál, ugyanis a vasárnapi…..
Ivan Kozirev 2015.05.08 17:30:54
@hanta boy: Ránk sem volt jellemző, hogy vasárnap vásároltunk be, viszont ennek ellenére ellenzem az ilyen erővel a torkomon letolt dolgokat. Mert, ha a gyerekeknek kell pl. cipő, azt csak velük lehet megvenni, s ez is akkor most már max szombaton lehetséges (hétközben eleve későn érünk haza). Míg erre korábban mindkét nap adott lehetett volna.

Tehát azt hogy ki vásárolt eddig is rendszeresen vasárnap, összekötni direkt módon azzal, hogy ki ellenzi, nem biztos, hogy a valóságot mutatja meg...
Pár hónap blogolás után elérkezettnek látom az időt arra, hogy kicsit közelebb engedjem magam hozzátok, Kedves Olvasókhoz, és bemutassak pár játékot, amit gyermekkorom óta imádok, és akármikor előveszem, ugyanazt az élményt adja, mint akkor. Nem csak a nosztalgiafaktorról…..
Ivan Kozirev 2014.12.02 12:00:01
@doggfather: Mindjárt itt a folytatás... :)
IDDQD Heti retro: Grim Fandango 2014.09.19 08:38:33
A harmadik Monkey Island-játék, a The Curse of Monkey Island egyik első helyszínén fekszik egy csontváz, akit meg lehet lökni, és akkor leesik róla egy jelvény, amin a következő felirat olvasható: „Kérdezz a Grim Fandangóról”. A poén egyszerre két játék felé tisztelgés. Az…..
Felejtsétek el néhány percre a mostani, gagyi vígjátékokban limonádézó Eddie Murphyt, és utazzunk vissza a nyolcvanas évekbe. Eddie a legújabb komikus sztár, friss, mint a hajnali harmat és erős, mint Humbák Feri pálinkája. Szóval a mocskos szájú, kekec, de őszinte Eddie…..
Ivan Kozirev 2014.08.23 10:47:54
Pézsma Most menjek vagy maradjak?! 2013.02.25 15:27:16
Sorkatonaként abban az időszakban voltam határőr, amikor a keletnémetek fegyver helyett bőrönddel indultak meg nyugat felé. Előszeretettel Magyarországon keresztül: zöld határon, hamis útlevéllel, páneurópai pikniken, majd ’89 novemberétől szó szerint a falat ledöntve, mindent…..
Ivan Kozirev 2013.02.26 10:27:49
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Ivan Kozirev 2012.11.19 13:26:06
Subba Napi GIF: Röpi 2012.08.03 12:21:02
..
Ivan Kozirev 2012.08.03 21:29:04
 Úgy tűnik, hogy a karma megvédte a thaiokat, na meg a Bangkokban lévő külföldieket: saját magát robbantotta fel az állítólagos iráni merénylő. Minden bizonnyal nem a thaioknak szánta a három arab férfi a hátizsákjukban cipelt több kiló C4-es robbanóanyagot -…..
Ivan Kozirev 2012.02.15 11:25:43
@flamer: én akartam, de már elrontottad így... :)
A felszínes gondolkodók, de időnként a rutinosak is beleesnek abba a logikai hibába, hogy sémákban gondolkodnak. Bizonyos dolgokat hajlamosak vagyunk kész tényként, egyértelmű igazságként elfogadni csak azért mert sokan mondják, vagy sokszor mondják, vagy hitelesnek tűnő emberek…..
 Megjelent a Torrente 4, már legalábbis a videomegosztókon. A Torrente, a törvény balkeze, vagyis az első Torrente 1998-ban Spanyolországban azonnal nagy siker lett, ez a film hozta a legnagyobb bevételt elsőfilmes alkotótól, de nálunk nem merték moziforgalmazásba venni. Az HBO…..
A "Galaktika Arca" verseny kapcsán igazán időszerű, hogy toplistába rendezzük a legszebb SF színésznőket is. Lesznek itt szőkék, barnák, vörösek, feketék - és kékek is. Egyelőre csak filmekből merítünk, de a szöveg helyett beszéljenek a képek! A lista…..
Ivan Kozirev 2011.07.04 20:46:23
@Din Serpahis: na mire beléptem, már írtad is. Én azt hittem ő lesz a no 1. :)
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..
Ivan Kozirev 2011.04.20 14:06:24
Egyedülálló történet bontakozik ki Atlantában, egy férfi ugyanis egy ottani Walmartban vásárolt iPadet, de a dobozban nem egy iPad volt. Nem is egy eredetire megszólalásig hasonlító kínai tablet, hanem egy teljesen értéktelen fém- és műanyagdarab, amit valószínűleg…..
A régi olvasók tudják, rettenetesen elégedetlen vagyok a kábelszolgáltatóval. A viszály  a digitális tv körüli mizériával kezdődött, és aztán pedig a drága programcsomag felhígításával folytatódott.A 2011-es év beköszöntével újabb mélységet sikerült elérni. Ez…..
Kész csoda, hogy több mint húsz évet kellett várni arra, hogy a nyolcvanas évek négy legnépszerűbb thrash-zenekara, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax együtt turnézzon. Teljesen evidens lett volna ez a felállás már 1988-ban is, de valamilyen oknál fogva soha nem jött…..
Ivan Kozirev 2010.06.27 13:49:05
@MEDVE1978:
Kirk-öt én sem tartottam soha sokra, ezért is lepett meg nemrég az az info, hogy az Enter sandman riffjét ő írta...
 Azt eddig is tudhattuk, hogy Orbán káderpolitikája messze áll a tökéletestől. Nem. Pontosabban fogalmazok: az a tény, hogy Orbán környezetében időnként elképesztő seggfejek bukkannak fel, hogy a Fidesz elnökének jóvoltából döbbenetesen nagy marhák kerülnek mindenféle…..
Ivan Kozirev 2010.06.23 22:39:24
@Filhipposz: "dr. Horváth Ágica (aki egyébként Tocsik lánya!!!!!),"

LOL
Akár Radnóti szavaival is kezdhetném ezt a posztot „Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj” , de talán ideillőbb lenne Ki Google Maps-ot használ, az ABC-t talál. Legalábbis Rhett Dashwood ausztrál fiatalember fejébe vette, hogy kihasználva a Google Maps…..
Ivan Kozirev 2010.05.26 13:59:49
@Konflikt: Nekem szól akkor, nem neked. Én nem láttam korábban.
Sorozatot indítunk, amelyben sorra vesszük a kisebb-nagyobb javításokhoz elengedhetetlen, vagy legalábbis ezekhez komoly segítséget nyújtó, relatíve olcsón beszerezhető szerszámokat, eszközöket. Volt nekünk már WD-40 napunk, ahol kissé belemélyedtünk az "ezerfunkciós…..
Korzo nevű olvasónknak köszönjük ezt a tíz csillagos nosztalgia videót, amelyben a britek sci-fi sorozata az Alfa holdbázis köszön ránk és követelve jogos helyét a blogon. Azt hiszem ezzel a szörny kidolgozással, ezekkel a ruhákkal és fegyverzettel tényleg nem értem, miért nem…..
A blogon többször írtunk már Bear Grylls exkommandós tévéműsoráról, a Man vs. Wild című kvázi reality-ről, amiben a derék fiatalember megmutatja, hogyan lehet túlélni egy hetet az Anktartiszon mohát majszolva, vagy a Kalahári-sivatagban, a saját vizeletünket kortyolgatva, és…..