Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halmozottan hátrányos helyzetű crazy

0 bejegyzést írt és 309 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy egy ideig az ember küzd meg bízik, rálegyint problémákra és nagyvonalúan túlteszi magát csalódásokon, aztán történik egy apró, a korábbiakhoz képest nem is látványosan súlyosabb eset, ami egyfajta katalizátorként alapjaiban renget meg egy viszonyt. Na, pont így járt olvasónk az…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.18 12:10:07
A fenti imázs videó azt mutatja, hogy egy elképzelt világban hogyan működik a csomagszállítás a DPD-vel. Természetesen egyszerűen csodálatosan! De ha elteltünk a sok mosolygós embertől és a világban villámsebességgel cikázó, hipp-hopp célba érő csomagtól, akkor olvassuk el, hogy hogy megy ez a…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.17 11:22:00
@Tudod Te azt jól!: viszlát :)
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.17 11:36:09
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.18 08:59:47
@napinapinapi: ja, az eMAG pont leszarja a minőségbiztosítást meg a többi bullshit. Napi ezerkétszáz csomagnál csak egy szám, ami lényeges: a kilónkénti ár.

Olvastad a trans o flex prospektusát? Abból kiderül, hogy hibátlanok :)
Ebben a levélben nem az az érdekes, hogy a postás anélkül viszi vissza a csomagot, hogy megpróbálná kézbesíteni. Sőt még csak ennek a miértje sem, bár számomra tök rejtély, hogy ha odáig elviszi, miért nem kísérel meg legalább megszabadulni tőle. (Azt el sem merem képzelni, hogy eleve ki sem viszi…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.17 19:05:25
@joeperry: " Első emeleten lakunk, és kb tíz esetből egyszer méltóztat felcsengetni a postás, évente egyszer fel is hozza talán"

Papinak van erre egy roppant egyszerű megoldása, ami évek óta működik. Mindjárt megírja...
Fontos tudni! Kedves Tékozló Homár! Nem szoktam ilyen jellegű leveleket írni, de azt hiszem, érdemes lenne a lenti történetre felhívni az emberek figyelmét, hogy mással ne fordulhasson elő. Egy internetes áruháztól 2016. augusztusában vásároltam egy "GA-100519 Gabol gurulós fedélzeti táskát",…..
Néha a legegyszerűbb cipős ügyet is fel lehet turbózni, mondjuk egy kis egészségbiztosítási kártyával.  Tisztelt Homár! 2016.szeptemberében vettem egy cipőt egészségpénztár kártyára a Pólus Centerben. 2017.februárjában a cipő mindkét belső oldalán felvált a bőr. Visszamentem az üzletbe ahol…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.16 19:43:18
@Dikusz: a mumpsz az bizony jó szar lehet...
Az Erste láthatóan érzi az idők szavátt, és a fiatalokat célzó bankszámla oldalát tizenévesekre kalibrálva gitárral, tornacsukával, végtelenbe tartó űrhajóval és egyáltalán dinamikus, friss dizájnnal célozza meg. Kár, hogy olvasónk szerint egy hamis állítást is sikerült becsempészni a csábító…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.16 08:16:30
@zbzbzb: igen, mint tudjuk az OTP, az a katolikus karitász leányvállalata..
"Szóval itt a ViaGogo sztori. Ha téged is átvertek, keress meg, addig akarom hajtani ezt a szekeret, ameddig meg nem szűnik ez az oldal, és elég sok adrenalin van bennem a projekthez." - írta a mefi.be oldal gazdája a Facebook-oldalán. Ugyanazon pöccent be, mint Csilla pár hónapja: a vásárlás…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.12 06:24:38
@Mefi: "...bármilyen tranzakcióra gond nélkül azt mondja, hogy visszavonhatod, mert "meggondoltad magad"
Teréz még alszik, úgyhogy meg tudom előzni a kérdéssel: tehát estek a mekiben, ahol kártyával fozetsz és este visszakéred , mert "meggondoltad magad" ?
Olyan panasz még nem nagyon érkezett hozzánk, hogy véletlenül a kiválasztott és kifizetett termék helyett nagyobbat, szebbet, okosabbat küldött egy webshop, de egyes esetekben - például olvasónkéban, aki ajándékba vett egy laptopot - nem is feltétlenül könnyű ezt észrevenni. De mi van, ha rájön a…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.11 18:30:44
@Dani23: ha nem custom asztali, hanem laptop, akkor
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.11 18:44:31
@Dani23: ha nem custom asztali, hanem laptop, akkor az esetek 99 százalékában nem a bolt, hanem a gyártó szervizel. Kb. hasonló arányban mégis a boltba küldik vissza az emberek, ahol azt továbbítják a gyártó által megállapított garanciális szervizbe. Nos én át sem venném javításra, hiszen nincs a poszternek számlája a konkrét termékről. Mehet tehát egybol a szervizhez, EU, vagy worldwide garanciára. Lássuk, hogy is van ez a gyakorlatban. Nálunk a legeladottabb mqrkak, sorrendben: Lenovo, Asus, Acer. A lenovót a telemakszba, az acert és az asust Csehországba kell küldeni. Mindharom helyen kell a számla, az meg a poszternek. A negyedik helyen az Apple, na ott nem kell a számla, ők tökéletesen látják, mikor volt először bekapcsolva a gép, és onnantól 1 évig él a vilaggarancia. Ötödik a dell, azt háznál szerelik, szintén kell hozzá a számla.
Nehéz lesz...
A Pelikán Bababolt szerepelt már a Homáron másfél éve, akkor a stílus és a jómodor hiányzott néhány egyéb dolog mellett az üzlet repertoárjáról. Az, hogy valaki lelkileg amúgy is sokszor labilisabb terhes nőkkel és kisbabás anyákkal gorombáskodjon látszólag minden ok…..
A korábbi apróvadászós, környékbeli boltokban váltótarhálós, parkoló cetlit ablakba kitenni elfelejtős életkéhez képest óriási szintlépés volt a mobilparkolás megjelenése. Ami persze új típusú nehézségeket és hibázási lehetőségeket is hozott magával. Ezek közül a legjellemzőbb a félregépelés, ami…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.09 18:10:48
@stakeholder Manyecs: isten éltesse az összestäkät! :)
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nálunk Irmanéni kérdezte, kisfiú, kislány ? Mondom kislány, Bernadett lesz a neve.
Erre az öregasszony aszongya: hmm, há nem olyan nagy baj az...
via GIPHY Idén úgy alakult, hogy mi is csak egy virágfutár cég segítségével tudtuk felköszönteni anyukámat, így aztán extra együttérzéssel olvastam Marcsi levelét, akinél nemcsak, hogy nem jött össze a kézbesítés, hiába rendelte meg a csokrot jó előre, a reklamációnál sikerült egy meglehetősen…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.08 17:32:27
Na, végre egy igazi, közösségi problémamegoldásra termett feladvány: hogyan lehet feszt hajolgatás nélkül felpakolni a sok cuccot a szalagra a boltban? A példa ugyan a Lidl, de valószínűleg hasonló a szisztéma a többi helyen is, ahol húzgálós kosár van. Tisztelt Homár Blog! Valójában nem…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.05.08 17:25:49
A Wizz Air régi vendég a Homáron, az Erstének meg mostanában, mintha bérelt helye lenne, ezúttal közös alkotás született. WizzAir-Erste hitelkártya csapda (gerinctelen reptéri üzletkötővel) Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség, A történetem egy születésnapi ajándék római repülőút okán…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.04.28 18:16:19
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.04.28 21:08:46
@düftin hoffman: és ráadásul képzeld el, hogy az aranytojást tojó kakas nem árulta el még azt sem, hogy mi a neve poziciója...
"Tájékoztattak, hogy 2016. októberben módosították az ÁSZF-jüket, amiben az apró betűk közt elrejtve rákötötték a szerződésemet a netre, külön erre nem hívták fel a figyelmem és meg se kérdezték tőlem, kérem-e." Az ember azért úgy sejti, hogy ez nem így megy. Kedves…..
A fröccspaletta igen széles, de azért az emberek nagy többsége nem vegzálja a vendéglátósokat bivalycsókkal vagy maflással, hanem a legnépszerűbb kisfröccs, nagyfröccs, hosszúlépés szentháromságból rendel, ami azt is jelenti, hogy egy házmesterrel vagy viceházmesterrel már az örök különcködők is…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.16 14:19:54
@CID..: aaaaaz igen :D
Tudod, a Jóisten ad és elvesz.
Hát így első blikkre ezzel a délután 1 és 2 közötti érkezéssel nem adtak sok esélyt maguknak a Vízművek munkatársai, amin a másnapi 2-4-ig intervallum sem javít sokat. Azért, hogy ne legyünk igazságtalanok: az értesítő alján volt egy mobilszám, reméljük azt sokan igénybe vették, és mindenki boldog…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.15 09:55:27
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.15 17:08:43
@Bendeguz 1001: Hányszor kértelek javulj meg fiam Bendegúz mert előbb-utóbb elvisz az ördög..
A kényelmi díj az utóbbi évek vívmánya. Működése alapján nyugodtan hívhanák simán lehúzásnak vagy hülyének nézünk, de úgysem tudsz mit csinálni díjnak is, mert jellemző módon nem plusz szolgáltatásért kell fizeni, hanem valami olyan dologért, ami a szolgáltató cégnek is egyértelműen könnyebbség.…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.10 17:43:31
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.12 16:18:28
"Hagyjál már a hülyeségeddel!" - állítása szerint ezzel a felkiáltással nem engedték levélírónkat a hátsó ajtón felszállni, hiába volt gyerekkocsival. Ha ez tényleg így történt, über gáz. Rákérdezünk a BKV-nál. Sziasztok! Tegnap az FKU-928 rendszámú 12.15-kor a Liszt F. reptérről induló 200E…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.09 19:09:06
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.09 20:03:25
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: kérdezi a kollégám, meddig maradok. Mondom a délutáni honarposztot még megvárom. Aztán hét után szólt, hogy: Na, Tomi, itt fogsz megbüdösödni :)
Kínai, tablet, garancia. Nem túl bizalomgerjesztő hívószavak, a Homár levelesládájában heti rendszerességgel landolnak reménytelen sztorik. Ebben az a csavar, hogy nem boltban, hanem magánszemélytől vette olvasónk a cuccot. Kedves Homár ! Tanácsot szeretnék kérni , hogy ebben a helyzetben mit…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.09 07:17:31
@Reactor: én sem értem a tabletet. Nálunk annyi a szerepe, hogy tudjak egy-egy komolyabb lélegzetvételű szarás közben netezni. Arra meg hibátlan a teszkóban 40 euróért lőtt open dott :)
Olvasónk felteszi a nagy kérdést: "egy ennyire sötét múltú cég, hogy a péniszbe létezhet még?" Hát többek közt miatta. (Bár biztosan vannak egy csomóan olyanok is, akik célba érnek minden különösebb macera nélkül.) (A fantasztikus papírbusz-sablon ezúttal is a Papírportálról…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.08 10:06:50
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.08 10:13:07
Már majd 5 éve, hogy a Telekom az energiaszektorba is belépett szolgáltatóként. A Homáron ez eddig nem tűnt fel. Most már igen. Kedves Homár, Ezúton szeretném megosztani veletek a Telekommal történt jelenleg is folyamatban lévő ügyemet. Történt egyszer, nem is olyan régen, hogy vettünk egy…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.08 08:47:59
@Dikusz: köszönöm :)
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.08 09:06:47
@Cycmen: nagyszerű megállapítás ! Most képzeld el, a faluban az egyik kiscsaj neve Napsugár. Ha majd felnő, tavasztól őszig ünnepel..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.08 09:08:19
@kekecke: " cipőt a cipőboltból" vagy az emagtól...
Bárki, bármit is mond, ha én azt olvasom egy specifikációban, hogy "Billentyűzet: magyar (NEM matricázott, háttérvilágítás nélkül)"  hétszentség, hogy olyan billentyűzetre számítok, amire nincs ráragasztva semmi, egy mégoly tartós és esztétikus fólia sem. Kedves Tékozló Homár, a xoomstore nevű…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.06 19:06:59
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.06 19:07:53
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.06 19:37:53
@GiaMarie: "Egy legújabb Iphone-t mennyiért vennél meg a gyári doboza nélkül? "
Hibátlan példa! Így lett a céges telefonom. Anyám borogass, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így visszaküldte a kretén bubis fóliába. Mert joga van rá. Igen, meg lehet nézni a hardveraprón, tízezer forint a különbség, ha dobozt, huszerzer, ha gyári fülest adsz az iPhone hathoz...
Olvasónk azt hitte gondosan jár el, ehelyett kidobta a pénzt az ablakon. Tanuljunk belőle. Kedves Homár Hilda! Feltöltőkártyás ügyfél vagyok a Telenornál és az 1 GB-os, megújuló adatcsomagukat veszem igénybe. A következő számlazárásom március 14-én esedékes, de mivel 15-én külföldre utazom és…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.06 16:31:10
Jópár éve már, hogy megreformálta a Fidesz a hivatali ügyintézést, létrehozva a mindenféle iratok kiadására szolgáló kormányablakokat. Az új képződmények működéséről megoszlanak a vélemények, de összességében talán inkább pozitív, mint negatív a mérleg. A rendszer működésének azonban csodálatos…..
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.05 16:37:50
@The Crazy One 5tös: lópicsa, az.
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.06 08:18:31
halmozottan hátrányos helyzetű crazy 2017.03.06 09:32:43
@onlajnok: látod, valaki feleannyi várakozástól is kiborul. Ez van, embernek maradni...