Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Heisenberg

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz mit írni Anyidzsam levele elé, de az mindenképpen kiderül belőle, hogy nem szerencsés „hinni” dolgokat, érdemesebb utánajárni és pontosan tudni, különben az ember könnyen bajba kerülhet. Mindenesetre azzal bocsátom útjára a mai posztot, hogy hátha tud valaki segíteni, vagy tanácsot adni…..
Mr. Heisenberg 2017.09.26 18:06:14
@Anyidzsam: legközelebb ha a kezedbe nyomnak egyhavi munkáért 2200 eurót, és nem kapsz róla semmi papírt, olyat, amin rajta van a kifizető neve adószáma, levont adók, akkor gyanakodj, hogy épp feketén dolgoztál. Legyél épp a világ bármelyik országában. Frankón hihető a sztori ezen része.
     A Nemzeti Közszolgálati Egyetemről lesz szó, amit még nem neveztek át Wass Albert Nemzetvédelmi Egyetemnek, de ami késik, az nem.       Orbán Viktor emberei (tehát Orbán Viktor) kitalálták, hogy 2023-tól csak az tölthet be magas közfunkciót Magyarországon, aki elvégzi az Nemzeti Közszolgálati…..
Sok veszekedés és sértődés származik a kritikából, annak ellenére, hogy az emberek többsége azt mondja magáról, bírja a kritikát, ha az tárgyilagos. Valójában a nem objektív, gúnnyal fűszerezett kritikára reagálunk érzékenyen. Mi a különbség a kettő között? Az, hogy a nem tárgyilagos kritika…..
Mr. Heisenberg 2017.07.25 15:03:29
@verschränkung: Mit értesz az alatt, hogy semmitmondó? Mit tartasz benne közhelyesnek?
Az elmúlt 10 évben mindig le akarták cserélni a budapesti jegy- és bérletrendszer elemeit, megújítani az egészet, hiszen tudták jól, hogy egyáltalán nem működik, nem hatásos, nem szolgálja a célját. Mégis, azóta sem sikerült továbblépnünk. Miért? Mert egy szintén…..
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
A bőnyi rendőrgyilkosság számtalan kérdést vet fel. Mindenekelőtt azt, hogy miért lehetett szabadlábon és miként élhetett teljesen ellenőrizetlenül egy olyan ember, aki már a rendszerváltás előtt közismert volt neonáci nézeteiről. Itt ugyanis nem egy váratlannak tűnő robbantásról volt szó. Győrkös…..
Szerda reggel agyonlőtt egy rendőrt és egy másikat vélhetősen megsebesített a közismert szélsőjobboldali Györkös István. Utólag persze mindig könnyű okosnak lenni. De ha valaki megnézte volna a házkutatás elrendelése előtt a Magyar Nemzeti Arcvonal honlapját, az ott lévő fegyveres kiképzésekről…..
*UPDATE: újabb cikk ebben a témában - tapasztalatok, költségek Zajlik az ősz és kezdődik a fűtési időszak is. Ám én csak most dőlhettem hátra, mert eddig versenyt futottam az idővel, hogy még 20 fok fölött kiépüljön az új fűtésem. Dőlj hátra, vegyél magadhoz kávét, mert hosszú lesz, de a végére…..
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..
Egy: tiszteletem minden lovagkeresztesnek, különösen azoknak, akik megérdemelten kapták a díjat, bármilyen területen is értek el eredményeket. Kettő: minden kitüntetett azt csinál a lovagkeresztjével, amit akar. Kitűzheti a kandalló fölé, feltűzheti az öltönyére, berakhatja a széfjébe avagy a…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Jelenleg Budapesten egy albérletben lakok párommal, de szeretnénk saját lakást venni. Mivel hosszú távon gondolkozunk, egy 3 szobás, legalább 56m2-es újépítésű vagy újszerű lakást szeretnénk, amihez 5 millió forint önerővel rendelkezünk (CSOK-ot nem szeretnénk igénybe…..