Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sifti85

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele.…..
Ekkora hisztériát a GTA IV okozott utoljára: az eladott példányszám rekordokat döntöget (24 óra alatt 310 millió dolláros bevétel, Hollywood döbbenten figyel), a kritikusok imádják, a játékot meg máris kitiltották több országból. Hogy mire fel ez a nagy hűhó, az részben a…..
Sarah Silverman Amerika egyik legismertebb és legmegosztóbb komikusa, akiről idehaza jobbára csak annyit tudunk, hogy neki köszönhetjük az I'm Fucking Matt Damon című örökzöldet. Hamarosan azonban bővebb tapasztalataink is lehetnek a hölggyel, december 4-én indul ugyanis a Comedy…..
Webisztán A pillanat 2009.10.28 12:44:00
Az imént kiírtam Twitterre, hogy írja be mindenki, mit csinál éppen most. Ezzel ugye néhány percre visszatértünk a Twitter alapfilozófiájához, vagyis a pillanatról való rövid közös tudósításhoz. Ma, 12:30 körül a világ állapota:tothbenedek @hh: csirip permalink oldalt…..
sifti85 2009.10.28 17:07:03
@ltbrd: pontosan ezt akartam írni. A tweetek 80% valami informatikai jelenségre mutat. Egyébként az ötlet jó, nekem azt mutatja hogy tényleg van a twitternek kb 1%-a ami nem idegesítő netzaj.
Aki csak goa-t vagy eurodance-t (mint Interstellar Overdrive) hallgat, talán nem tudja, hogy a Nuclear Blast a világ legnagyobb független kiadója, aki csak metállal foglalkozik. Náluk lenni egy zenekarnak jót jelent. Eddig magyarhonból csak egy bandának sikerült ez, az Ektomorfnak, de…..
sifti85 2009.09.08 20:42:03
Vicces kis játék következik irodai dolgozóknak. Te is olyan helyen dolgozol, ahol a közös konyha egyetlen hűtőjébe rejtett tejedet, kóládat, vagy pudingodat már egy óra múlva lenyúlják? Életbe vágóan fontos lenne nyomtatni, de pont kifogyott a festék vagy a papír, mert valaki…..
Szertár Hízlal-e az ásványvíz 2009.06.21 20:15:00
 Ha szeretnél vigyázni az alakodra, jobb, ha megnézed, mit iszol! Legalábbis erre végzett a Szertár állatkísérleteket.  A kétéltűekkel és emlősökkel végzett állatkísérletek úgy tűnik, már első blikkre igazolják, hogy a túlzott ásványvízfogyasztás hízlal.…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Futóblog Evés, fogyás, diéta 2009.05.28 23:21:00
Elkezdtem komoly(abb)an venni a korábban meghirdetett Rambó programomat. Aki jobban figyel a Futóblogra, még emlékezhet rá, hogy a Rambó program egy összetett, ún. életmódjavító program, melynek eredményeként a mozitörténelem legcsodálatosabb férfi felsőtestével rendelkezünk…..
sifti85 2009.05.29 11:44:55
@Ivan Grasso: true dat!

Rostnak pl kiváló a teljes kiőrlésű keksz, vagy a banán. Meg is van a tízórai.
Amzso küldte be a The Cryptic Canvas linkjét, átkozom is a nevét. Egy hatalmas, zoomolható képen kell 50 filmcímet megtalálnunk, amiket igencsak furmányosan (néha szójátékok formájában) rejtettek el. Fél óra alatt húszat találtam meg, aztán tíz perc alatt még egyet –…..
Az egyik legrondább halál a karoshi, amikor a túlórázásba halunk bele. Nem csoda, hogy a Karoshi: Suicide Salaryman folytatásában, a Super Karoshiban is egy életunt dolgozót kell a túlvilágra vezetnünk. Szerencsére a második rész nemcsak 60 új pályát, hanem számtalan új ötletet…..
Az előző évad nagy sikere volt a blogon a Meeblings, aminek most megérkezett a második része. A leginkább a Lemmingsszel rokonítható játékban továbbra is színes pacalényeket, meeblingeket kell a célba juttatnunk kihasználva azok képességeit (a sárga vonz, a kék taszít, a…..
Cool List Hungary 48. Senior Hal 2008.12.01 12:00:00
Ki az, aki nemcsak egy jó kis rockbandában frontemberkedik, de a legkúlabb tévéműsorban is őrülten jól csinálja a show-t? Hát persze, hogy Senior Hal!..
Akinek bejött a Totem Destroyer, feltétlenül próbálja ki a Redstar Fallt, ami játékmenetét tekintve nagyon hasonlít rá, csak itt nem egy totemnek, hanem egy vörös csillagnak nem szabad leesnie, miközben kiszedegetjük alóla az elemeket. A dizájn egyszerűbb és letisztultabb, és…..
Szertár Magnus 2009.03.25 06:23:00
Ide most írhatnék Bernoullitól Roberto Carlos góljáig. De inkább nézzétek meg a videót.  Itt van egy egész jó cikk (igaz, angolul) a témához kapcsolódva. A többit majd a hozzászólásokban megvitatjuk...
sifti85 2009.03.26 10:26:17
Név: Czigány András Futóblog név: Ras Életkor: 27 év Magasság: 186 cm Testsúly: 70 kg Cipő: New Balance 771/607/900, Asics 1090/1110, Nike Icarus/Zoom Swift/Pegasus/Lunartrainer+, Brooks Addiction ASR Mióta fut: 2004. okt. 26. Szint: műkedvelő Tech: iPod nano & Nike+…..
sifti85 2009.03.24 12:22:44
A Bunny Invasion 2 című várvédő játék leginkább a Last Standra emlékeztet, csak itt nem zombik támadnak, hanem rettenetes nyulak. A cél a tapsifülesek kiirtása, a pályák között pedig természetesen vásárolhatunk új fegyvereket, fejleszthetjük a régieket, és a bázisunkat (ami…..
Emlékeztek még az egyklikkes játékra? Most itt egy adrenalinosabb változata, a Chain of Fire. A pályán levő embereket kell felgyújtani úgy, hogy egyet kijelölünk és megadunk neki egy kezdőirányt, és akinek nekimegy, az felgyullad. Az első körben minden emberért 5 pontot kapunk,…..
Merészebb képeket akartatok, tessék! ..
Állítólag éppen december 24-én regisztrált az iWiW-be a négymilliomodik felhasználó. Még ha inkább píárfogásnak is tűnik a karácsonyi történet, a 4 millió megdöbbentően nagy szám. Azt jelenti: szinte kivétel nélkül regisztrált már az iWiW-be minden magyar netező.Ha már…..
Október végén írtam arról, hogy a Gmailből már sms-t is küldhetnek az amerikaiak egymásnak. (A funkció meglehetősen egyszerű. A Labsban kell engedélyezni az sms-küldést, majd a chat keresőablakába begépeljük a telefonszámot és máris küldhetjük az sms-t.) A Google ma az…..
Alig egy hetes a Google Reader-megosztásokon alapuló magyar startup, máris számos frissítésen van túl. Létezik már tartalomszűrő aloldal és api is. A jobb hasábban pedig láthatóak a friss, eddig még nem ajánlott feedek "Népszerű új oldalak" néven. Külső…..
sifti85 2008.11.24 11:36:47
Bár jó ideje közismert, hogy az európai nagyvárosokról is készülnek utcaszintű panorámaképek a Google Maps "Street View" nézetéhez. Ugyanakkor Budapesten egyelőre még nem sikerült lefülelni a komótosan haladó fekete Opel Astrákat. Néhány napja Romániában…..
Kaptam egy e-mailt a YouTube-tól, hogy az egyik feltöltött videómban a videó alatt hallható zene (Jack Johnson-tól a Wasting Time) jogtulajdonosa a szerzői jogok megsértése miatt kérte a videó eltávolítását, így az már nem elérhető az oldalon.Valóban, egy régebbi utazás…..