Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fertótám

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy német lapok megsemmisítő ítéletet mondanak az orbáni politikáról és ezt az uniópártok sem hagyhatják figyelmen kívül. Az új-zélandi merénylők pont azt az ideológiát képviselik, mint amit Orbán Viktor is hirdet. Iványi Gábor: Orbán Viktor a fasizmus jelképe, fasiszta pártot vezet...
Orbánnak még bajt okozhat, ha az ellenzék össze tud fogni a helyhatósági választásokra, Európában viszont továbbra is fedezi a Néppárt, amely a magyar tüntetőket is elárulja ily módon.  Lassanként beleütköznek saját korlátaikba a világ erős emberei, de az európai választások után a populisták még…..
Fertótám 2019.01.07 14:39:57
@Helga Beauty Salon: A fasz üsse ki a szemedet!
Ő a lándzsa hegye, amivel a bevett egyházakon túli, legirracionálisabb turulista jobboldal képviselőjeként böködi és befolyásolja az egyre inkább az elbizonytalanodó Orbánt! Annak a spekulatív jobboldalnak, amely egyszerre mondja azt, hogy a magyar az emberiség legősibb nemzete, aztán hogy Jézus…..
Hírlap csata lesz belőle. Most még csupán ott tartunk, hogy Ungváry Krisztián történész a Klubrádió tegnapi műsorában tájékoztatta a hazai közvéleményt. Megpróbálom röviden felvázolni a fejleményeket. Egy romános vezetéknevű német történész, Joseph Croitaru, aki 1960-ban született Haifa városában,…..
Fertótám 2019.01.06 10:01:49
@Netuddki.: És ki nem bombázta szét az Auschwitzbe menő vasútvonalakat? Az angolok és az amcsik, akik pontosan ugyanolyan antiszemiták voltak, mint a fritzek.
Putyin Európa és Amerika megosztásán dolgozik, a magyar kormányfő vasárnap igencsak a kezére játszott; Albright volt amerikai külügyminiszter gyakorlatilag az utóbbi 8 év magyar belpolitikáját írta le, amikor bemutatta, hogy egy országban miként tud elterjedni a fasizmus; Tüntetések lesznek…..
Fertótám 2018.07.18 08:10:08
@Womb Raider: Mit megérlelte? Megrendezte magának.
Nelli, (43), budapesti rajztanárnő járja a város rézkilincses boltjait, mert szeretné az ablakait rendbe hozatni. Egyik boltból ki, a másikba be. Csilingel a bolti kolomp, de az a típus, amelyet keres, nincs. Vagy van, de nincs belőle elegendő. Neki tíz darab kellene. A boltok…..
Nekem unokatestvéremet húzták be ilyenbe. Munkanélküli volt, és felvették biztosítási ügynöknek, de amilyen szerencsétlen balek volt, rásóztak egy befektetéssel kombinált életbiztosítást havi 15e forint 25 évre, amit amíg tudott fizette a munkanélküliből, utána meg a szülei…..
Fertótám 2016.06.12 18:51:25
@Tomasz_a_gozmozdony: A húsz éves biztosítás felmondása még a 20. év 364. napján is ráfizetéses.
A szívem akkor esett meg rajta, amikor a kormánypártok egyik ideológusa célba vette a családját. Fényképekkel kompromittálta a hajdan modellként dolgozó feleségét, és kínos helyzetbe hozta a kamaszodó lányát. E rovatban néhányszor elmarasztaltam ugyan Tóbiás József kommunikációs teljesítményét, arra…..
Fertótám 2016.06.05 11:22:33
@Zest: Mindeki ismeri Ciccolinát és Evita Perónt, akikből sikeres politikus lett. A Maszopon is az segítene, ha Tóbiás lemondana a felesége javára.
Szentpétervár 2008 Puskin múzeum 2008.07.22 19:18:00
A július 22-e utáni első vasárnap Szentpéterváron a Tengerészet (háborús tengeri flotta) napja (gyeny vojennomoszkovo flota). Elkezdtek kirajzani a hadihajók és tengeralattjárók a Névára. Meglehetősen félelmetes.Ma elmondta a tanárnőm, hogy miután elolvastuk a…..