Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Desire&Reality

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legfőbb művészet tudod mi? Derűs szívvel megöregedni! Tenni vágynál! S tétlen maradni, Igazad van mégis hallgatni. Soha nem lenni reményvesztett, Csendben hordozni a keresztet. Irigység nélkül nézni másra, Ki útját tett erősen járja. Kezed letenni az öledbe, S hagyni, hogy…..
Csak apró vágyakkal él az ember. Beéri azzal, ha ágyát megvetik, ha az éjre ráköszön a reggel, s ha ősszel eső, télen a hó esik. Mert mivégre az ezernyi álom, hogyha újra és újra ébredni kell? Hiába lépne át minden határon, kivel a sorsa egyre felesel. Megtanul hát…..
Látható&láthatatlan Prológus 2008.01.01 23:48:00
A Honlapot azért hoztam létre, hogy jobban megismerjem önmagam és helyem a világban. Olyan információk kerülnek ide, amelyek befolyásolják gondolataimat és meghatározzák a mindennapjaimat. Az önkifejezésnek ez a módja nem igényli a művészetek bármely ágának…..
Márai: Az élet igazi élménye Az igazi élmény az ember számára tehát elsőrendűen ennyi: önmagának megismerése. A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a…..