Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Proszektura

1085 bejegyzést írt és 448 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Plakát-lánclevél 2019.04.11 16:44:19
Knézy Jenő közkedvelt szófordulatával élve, az EP választások hajrájához közeledve, a már megfáradni látszó kormányzati propagandába bizony nem ártana egy kis vérfrissítés. Különös tekintettel arra, hogy a Soros-Juncker platákok miatt Orbánék szokatlanul kemény feddésben részesültek gazdijuk, az…..
MESÉLŐ: A királyfi amikor. odaért a királyi palota bejáratához, megkongatott egy kis harangot, erre recsegve leszólt a király bizalmatlanul valami kezdetleges kaputelefonon. KIRÁLY   Ki az? KIRÁLYFI Hát én bazmeg, ki a faszom lenne he! MESÉLŐ: A király szaladt is ajtót…..
MESÉLŐ: Na, szóval a királyfi ezért ment ki abba a miazistenbe, kibaszott kerekerdőbe, ezt a nem létező sárkányt „felkutatni” és „kinyírni”. De adjuk is át a szót a továbbiakban a királyfinak személyesen. KIRÁLYFI: Szóval ott az erdőben ezután minden úgy történt, ahogy most nektek itt…..
KIRÁLY: Ezennel közhírré tétetik hetedhét országban! Annak adom apportba fele királyságomat és bónuszként a királylányomat, aki megszabadít ettől a rohadék nyúltól! UDVARI BOLOND: Ezt manapság nem így kell felség! Először is be kell adni az embereknek, hogy ez a nyúl egy mérhetetlenül…..
Proszektúra 2019.03.31 11:37:39
A hétfejű nyúl (Folytatásos mese) MESÉLŐ: Egyszer volt, hol nem volt, volt egy izé, szóval egy ilyen, hogy is híjják, kerekerdő. A szegények a fát lopták ki belőle, a gazdagok meg a vadakat. MESÉLŐ: Oszt akkó’ ott tepert az erdő közepén a kőgazdag királyfi ész nélkül, egy csocsi-ragyi…..
Orbán Viktor a Facebookon elárulta, hogy örökbe fogadott egy kis rinocéroszt, és arra kér bennünket, szavazzunk, milyen névre keresztelje. Drága miniszterelnök úr, eszem a szivét, hogy maga milyen nagy demokrata, hogy megint hozzánk tetszik fordulni tanácsokért, a mi véleményünkre kiváncsi. És…..
Proszektúra Orwell 2018 2018.10.09 13:27:08
Olvasom, hogy túl sok könyvet tartott a cellájában Czeglédy Csaba. A több mint egy éve előzetesben lévő mszp-s politikus a zárkarend megsértéséért kapott fegyelmi fenyítést, a könyveit pedig eltávolítták. Köztük volt Orwell regénye is, az 1984. Fogalmam sincs, Czeglédy Csaba bűnös-e bármiben is,…..
Proszektúra Válság közeleg? 2018.09.28 11:08:43
Orbán Viktor pár hónapja arról beszélt Kötcsén, hogy válság közelít, ezért résen kell lennünk. Ezt figyeld: A magyarországi autógyártás a 10 évvel ezelőtti kb 10%-kal szemben mostanra a GDP durván 20%-át teszi ki. A 2008-as válságban a hazai autógyártás 40%-ot zuhant. A válságokban ugyanis az…..
Akik most azt hiszik, hogy Orbán Viktor rossz lóra tett, és mivel csúnyán megégette magát, majd visszavesz, azoknak elmondok valamit. A hagyományos pártstruktúrákat az utóbbi években komoly kihívás érte. A kihívás mibenléte Európában elsősorban az egyre intenzívebbé váló migráció kezelésének…..
  Dr. Szabó Tünde oktatási államtitkár-asszony facebook bejegyzése szerint: "A tanulás, a tanítás befektetés a jövőbe, és minden tanév kezdete egy újabb lehetőség a fejlődésre. Szívből kívánok jó tanulást minden iskolába induló diáknak, és velük együtt szüleiknek is kívánom, hogy a 2018/2019-es…..
Nincs nekem azzal semmi bajom, hogy összevonják a kémiát, fizikát, biológiát, így helyet csinálva a hazafias nevelés nevű tantárgynak. Na persze a hazafias nevelés szerintem az lenne, ha például Trianonért nem Európát tennék felelősség, hanem elsősorban önmagunkat, a saját soviniszta, hataloméhes…..
Pár éven belül lesz egy nagyon komoly gond a magyar gazdasággal. Túlzott mértékben építünk a nagy német autógyárakra. Ezek mind benzines autókat gyártanak nálunk. A benzines autók eladása 3-4 éven belül durván elkezd majd hanyatlani. A két nálunk már termelő gyár és a beszállítói hálózatuk kb…..
Az LMP-ben vezető pozícióban ül a Fideszes - multimilliárdos médiamogul - Schmidt Mária fia. A Liberális pártot Fodor Gábor, Fidesz alapító alapította. Vona, a Jobbik korábbi elnöke Orbán polgári köréből kezdte politikai pályáját. Az MSZP-ben belsősök szerint külön Fidesz frakció van. Az "ellenzéki"…..
Gyurcsány idejében sokszor hangzott el, hogy ez egy következmények nélküli ország, és hogy ennek meg kell változnia. Gyurcsány belebukott. Lett következmény. Most ott tartunk, hogy a kormányunk folyamatosan uszít minden ellen, ami nem ő. Nincs következménye. 50 milliárdot költenek a menekültek…..
Rövid időn belül másodszor dobták be a postaládámba, a Demokratikus Koalíció választási szórólapját. Ahhoz képest, hogy egy mindössze A/5- ös méretű fecniről van szó, azon tetemes mennyiségű hazudozást sikerült összepasszírozni. A papírlap hátoldalán – 08:00-tól 19:00-ig bezárólag – órára lebontva…..
Proszektúra Putyin és a galamb 2018.02.10 13:21:59
A Facebook-on találtam egy videofelvételt, ahol Putyin kisérettel megy valahová és találkozik egy galambbal, akinek odaint, az pedig válaszul az egyik szárnyát…..
Mihai Tudose: „Ugyanaz lesz a válaszom, mint amikor, nem tudom milyen nap alkalmából, zászlót próbáltak kitűzni. Ekkor világossá tettem, hogy ha az a zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lengeni mellette a helyi felelősök…..
Proszektúra Az ÁSZ jó hírneve 2018.01.09 20:46:54
Soha nem gondoltam volna, hogy az úgynevezett rendszerváltozás után még valaha is aktuálisnak érezhetjük Magyarországon Franz Kafkának A per című regényét, amelyik arról szól, hogy Josef K.-t ártatlanul letartóztatják, rejtelmes per folyik ellene, ügye sosem jut el a felsőbb bíróságokig, végül…..
Proszektúra Gyurcsány ás 2017.12.12 10:03:54
A kép alapján azt ugyan nehéz megállapítani, hogy tényleg ezt teszi-e.  De annyit azért ebből a fotóból is ki lehet hámozni, milyen ember szeretne ismét Magyarország miniszterelnöke lenni. Illetve egyfolytában azt állítja, hogy dehogyis akar ő. Ám mind ezenközben sorra gyalulja le azokat, akik…..
Azzal már egy kezdő sajtófotós is tisztában van, hogy ha le szeretné járatni egy párt, mozgalom tüntetését, akkor a tömegből fogatlan, kissé imbecillis nyáladzó nyuggerekről készít fotókat. Valami ilyesmire vetemedett Bayer Zsolt is, amikor a minap egy plénumon ismételten és sokadjára a rothadó…..
Proszektura 2017.11.26 18:16:57
@Éhesló: Roma lesz a cigányból? Lemaradtam valamiről? Nekem nagyon sok cigány barátom van. Talán rosszul emlékszem, de az OCÖ-ből az Orbán banda csinált ORÖ-t.
Proszektúra Soros bakái 2017.11.17 20:22:23
Lázár János szerint van ebben az országban egy bíró, aki nagyon haragszik Magyarországra, Baka Andrásnak hívják. Érteni vélem Lázár miniszter úr logikáját. Ugyanis az a bíró, aki most döntésével elérte, hogy Mészáros Lőrincnek abba kell hagynia a sunnyogást a társasági adókedvezményekről, melyekkel…..
A miniszterelnök úrral szoktunk levelezgetni, igaz többnyire eddig ő írt nekem, nekünk, fontos nemzeti ügyekben. Emlékszem például milyen frappánsan fogalmazott még 2012-ben: „az elmúlt két évben mi magyarok sikeresen szálltunk szembe az európai válsággal. Európában egyedülálló módon kimentettük a…..
A minap ismeretlen számról felhívott egy manusz és közölte velem, miszerint nekem is tudnom kell, hogy Vona Gábor megsértette a nyugdíjasokat. Bevallom, nagyon gyanús volt ez az egész dolog, fel is támadt bennem a kétely, hogy nem valami ócska telefonbetyárkodás-e ez az egész. Azt természetesen…..
Hárommilliárd négyszázmillió forint. Mondom, háromezer-négyszázmillió. 3.400.000.000. Uramisten, hány csomag pirított szotyi magot lehetett volna ebből venni! Hány oldal fokhagymás abárolt mangalicaszalonnát! Hány butykos házipálinkát… Sőt, továbbmegyek! Hány Soros-gyűlölő, Brüsszelt megállító…..